Şimdi Ara

İST. ANADOLU YAKASI BOYA USTASI ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACIMI ACENTAMIN TAVSİYE ETTİĞİ YERDE YAPTIRDIM ÇOK KÖTÜ YAPTILAR İST ANADOLU YAKASINDA İŞİNİN EHLİ İNCE İŞÇİLİK SAHİBİ BİR USTAYA ARACIMI TEKRAR BOYATMAK İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ VARSA ÇOK SEVİNİRİM.
    NOT EŞİNİZ DOSTUNUZDAN ZİYADE İNCE İŞÇİLİK YAPAN BİRİNİ TAVSİYE EDİN ÇÜNKÜ YAKIN ARAKAŞIM OLAN 2 BOYACI VAR AMA BEN 10 NUMARA İŞÇİLİK İSTİYORUM.

• Arkadaşım ben bu işin içindeyim.Her meslekden düzgün işini hakkı ile yapan gördüm ama boya işi yapanların hep bir bahanesi vardı.Ben burdan kimseyi kötülemiyorum bana hiç (esnaf tabiriyle)sanatkar bir boya ustası denk gelmedi.İnşallah bulursun.
  • bostancı uzman yetkili renault servisi. boya ustası firma ortağı mustafa bey. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Arkadaşım ben bu işin içindeyim.Her meslekden düzgün işini hakkı ile yapan gördüm ama boya işi yapanların hep bir bahanesi vardı.Ben burdan kimseyi kötülemiyorum bana hiç (esnaf tabiriyle)sanatkar bir boya ustası denk gelmedi.İnşallah bulursun.

arkadaşın dediğine katılıyorum illa bir hata yapıcaklar.ya vernik akar su damlası gibi belli olur ya dalgalanmalar mydana gelir en önemliside araçın şeritlerini tuturamamaları.
  • Çok iyi ustalar var İnşallah bulursun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.