Bildirim
İstanbul %50 özel tıp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıralamanız kaç hocam benım sıralamam 16989 devlet tıpı nın geleceğini düşünüyom
Hocam 14.800 ama istanbulda okumak istiyorum dedim ya bana kalsa marmara diş yazıcam ailem istanbulda %50 tıp olsun diyo
Hocam yanlış bilmiyorsam Medipol %50'yi kazanabilenlere, eğer Medipol'ü tercih ederlerse %25 daha veriyor yani toplamda %75'lik burs oluyor Medipol'de. Diğer üniversitelerde de olabilir araştır bence.
Oha cidden mi hocam bunu bilmiyodum eğer öyleyse kesin yollarlar :D
Yokmuş sadec%25 ve burssuzlara var o ekleme
Hadi ya kötü olmuş :D
adayogrenci.medipol.edu.trAday Öğrenci | Öğrenci | Medipol Üniversitesi | Medipol Üniversitesihttp://adayogrenci.medipol.edu.tr/Burslar
"Ücretli kontenjanı bulunan Tıp Fakültesi ile Hukuk Fakültesinde ücretli kontenjana yerleşenlere öğrenim ücretinden %50 tercih bursu ve %25 Burslu kontenjanına yerleşenlere kendilerine tahakkuk edecek öğrenim ücretinden ayrıca %25 tercih bursu verilecektir."
Sitesinde böyle yazmakta hocam.
Düzenleme: Hocam sağlıklı bilgi için üniversitelerle konuşman daha iyi olur bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 15 Temmuz 2017; 22:25:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün tanıtım gününde öğrendim bende hemde %30 İngilizce bölüme zorunlu hazırlık koymuşlar
Geçen yıl ücretlisi %25 bursludan önde kapatmış bu yüzden %25 daha pahalıya geliyor
Hocam duymuştum ben de öyle bir şey ama tam emin değilim dediğim gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X