Şimdi Ara

İstanbul'a Taşınıyorum Nerede Ev Tutmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi sabahlar. 19 yaşındayım, Ağustos sonu - Eylül başı tek başıma İstanbul'a taşınıyorum. Halaskargazi cad. Şişli Merkez"de 1 yıl haftaiçi saat 18:30 sonraları sözel bir kursa gideceğim.
    Uygun fiyatlı daireleri olan ve ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacağım mesafe en fazla ne kadar olmalı?
    Mesela "Şu semtte, şu mahallede ev tutarsan trafik sıkıntısı fazla çekmezsin" diyebileceğiniz yerler nereleri olabilir? Google haritasından biraz araştırma yaptım ama çok emin olamadım. Öğrenci apartlarınıda biraz araştırdım ama Şişli'de pek bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotenas -- 30 Haziran 2014; 5:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rotenas

Herkese iyi sabahlar. 19 yaşındayım, Ağustos sonu - Eylül başı tek başıma İstanbul'a taşınıyorum. Halaskargazi cad. Şişli Merkez"de 1 yıl haftaiçi saat 18:30 sonraları sözel bir kursa gideceğim.
    Uygun fiyatlı daireleri olan ve ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacağım mesafe en fazla ne kadar olmalı?
    Mesela "Şu semtte, şu mahallede ev tutarsan trafik sıkıntısı fazla çekmezsin" diyebileceğiniz yerler nereleri olabilir? Google haritasından biraz araştırma yaptım ama çok emin olamadım. Öğrenci apartlarınıda biraz araştırdım ama Şişli'de pek bulamadım.

Metrobüse metroya yakın yerlere bak hepsiyle şişliye ulaşım var sonuçta.
  • evden beklentilerin yüksek değilse fulya civarlarına bakabilirsin. yürüyerek gidebilirsin oradan.
  • tek başına ev tutmak seni çok zorlamaz mı ??
    bende 1 aydan biraz fazla oldu iş için istanbul'a taşındım.İnternetten üni forumların birinde ev arkadaşı arayanlardan birini buldum öyle taşındım..biraz şansa oldu tanımıyordum filan ama gelmem gerekiyordu..

apart bulmak oralarda çok zor olur.bende çok aradım ama hem pahalıya geliyor hemde bulmak gerçekten zor..
  • Uygun Fiyat derken uygun fiyat ne kadarlık bir şey arıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşıtlarımla ev paylaşabilecek yapıda birisi değilim. Düzenli yaşamı olup paylaşmak isteyenlerde iş sahibi ev arkadaşları arıyorlar o yüzden paylaşımlı daire ayarlayamıyorum. 450 liraya, eşya + elektrik + su vs. herşey dahil 15m2 öğrenci apartı buldum Mecidiyeköy'de. bir süre orada idare edip uygun ev bulduğumda yer değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotenas

Yaşıtlarımla ev paylaşabilecek yapıda birisi değilim. Düzenli yaşamı olup paylaşmak isteyenlerde iş sahibi ev arkadaşları arıyorlar o yüzden paylaşımlı daire ayarlayamıyorum. 450 liraya, eşya + elektrik + su vs. herşey dahil 15m2 öğrenci apartı buldum Mecidiyeköy'de. bir süre orada idare edip uygun ev bulduğumda yer değiştirmeyi düşünüyorum.

o bulduğun yeri banada versene öyle biryer varsa bende gideyim hemen :)) şuan kemiksiz sadece 450 tl kira veriyorum üstelik evde 3 kişiyiz.. faturalar filan derken para kalmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da nereden ev tutmalı...
    14 yıl önce açıldı
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadikoyde Ziverbey (mujdat Gezen Sanat Okulu) civarinda yasamistim 18 ay bildigim kadariyle sisliye direk otobusler vardi. Yanlis olabilirim de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.