Şimdi Ara

* İSTANBUL ARTIK BİTMİŞ DİKKATLİ OLUN * (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet orası ters bir yer. Aşağıdan minibüse binme şansında var ama cidden sana ters

BJKKKK haklısın fakat adres verirken bostancı minibüs yolunun bir kısmı eminali paşa olarak geçiyo.Belki de eski adreslemeden kalmadır. En azından ben çalıştığım vakitlerde eminali paşa caddesi diye bir adres verilmişti. Benzinliğin yanındaki apartman için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 23 Eylül 2008; 12:16:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

EminAli paşa caddesini bilen var mı bostancıda?

Emin ali paşa çok uzun bi caddedir. Minibüs yolunun asıl adıdır emin ali paşa

Ben esas ismi Şemsettin Günaltay Caddesi olarak biliyorum. Sanırım Eminalipaşa caddesi, Bağdat caddesi ile Minibüs yolu arasında kalan cadde.

Ama buralarda tek tük olaylar olsa bile, diğer yerlere göre çok çok nezih yerler ve konuyu açan arkadaşı da cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. O durumda ben de aynı şeyi yapar mıydım bilemiyorum doğrusu.

EminAli paşa caddesi minibüs yolu üzerindedir ama büyük bir kısmı suadiye lisesinin ordan geçer oralarıda dediğiniz gibi Bağdat Caddesi ile minibüs yolu arasında kalıyor..
    Bostancıyı seviyorum ya mutluyum :)

Piêr Dé Sans işte mecbur servise para vermek durumunda kalıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 23 Eylül 2008; 12:16:29 >

• Höyt ben de Altıntepe'de oturuyorum.. Minibüs caddesine çok yakın..

Bostancı meydanda bi iftar sofrası yapalım derim
  • Sen sofrayı hazırla sLyyy
  • Benüdee alıınn
    Zor ama ya haftaiçi okul var zatenEve 5 te varıyorum yorgun oluyorum
    Haftasonu memlekete gitçem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 23 Eylül 2008; 12:28:15 >
  • quote:

Benüdee alıınn

Nerelisin hemşerim?

Baya saçma bi cümle oldu galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Benüdee alıınn

Nerelisin hemşerim?

Baya saçma bi cümle oldu galiba

Sivas Gürün

• konu sona doğru iyice uçmuş
    konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum,senin gibilerinin kaldığını görmek güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

Büyükçekmecede,Fındıkzade de oluyormu bu olaylar?

Fındıkzade 4 yıl oturdum.Tramway durağı üzerindeki HSBC'nin olduğu sokak travestilerin durağı gibi birşey olmuş.Ama geceleri çıkıp yolun üzerindeki pilavcıda pilav yemeyi,ordan fatihe inip asrın internet kafede sabahlamayı çok özledim.Çok güzel anılarım geçti orlarda İstanbul'un parmakla sayılacak, sakin birkaç yerinden birisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

Büyükçekmecede,Fındıkzade de oluyormu bu olaylar?

Fındıkzade 4 yıl oturdum.Tramway durağı üzerindeki HSBC'nin olduğu sokak travestilerin durağı gibi birşey olmuş.Ama geceleri çıkıp yolun üzerindeki pilavcıda pilav yemeyi,ordan fatihe inip asrın internet kafede sabahlamayı çok özledim.Çok güzel anılarım geçti orlarda İstanbul'un parmakla sayılacak, sakin birkaç yerinden birisi.

evet bende duydum travestiler var diye Gerçekten çokmu travestiler orda?

• Türkiyede en sevmediğim illerden biri Bursa diğeri İstanbul nefret edioyrum hele hele Bursa
  • Bende Şişli'de doğdum , büyümem felanda burda oldu bende bütün hayatım boyunca tırstım İstanbul'dan, sakat yer hafife almamak lazım.
  • başbakan en az 3 çocuk diyor.
    fakir ailelerin çocuklarına ne oluyor görüyoruz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 23 Eylül 2008; 18:22:44 >
  • kozyatağında oturuyorum hocam saat kaçta oldu bu olay görmedim de görsem bi tane de ben vurmak isterdim kozyatağına olmazdı böyle şeyler ama her yer bozuk artık
  • Yazık ya, bu kadar küçülceklerini tahmin bile etmiyordum
  • bostancıda öle kolay kolay gasp olmas kardeşim auto CAD neresinde olmuş ?
  • arkadaşım ramazaan olması önemli deyil yaşlı kadını yani düşün genç delikanlı yaşlı kadına

memleket ölmüş
  • İstanbulun çok göç alması haliyle gecekondulasma nüfus artışı vs bu duruma getirdi bu güzel şehri yolda yürüyemez olduk...

sizide tebrik ediyorum yerinde müdahale etmişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AK_47 -- 22 Eylül 2008; 18:59:36 >
  • istanbulda yaşanmaz artık kolay kolay her önüne gelen istanbula geliyor bir düşünün bizim apatarmanın yanında kürtlülerin oturduğu bir apartarman var..

çocuklarıda 15 e yakın birşey.. tabi bir ailenin değil oda 2-3 aile birleşiyor.
    sabah 9 akşam 11 e kadar yada 8 falan.

bütüngün dışardalar yani.

birde üstü başı pek düzenli değiller birde şımarık çocuklar..(eş** herifler.)

trafik hiç çekilmiyor.. tinerci,gaspcı her türlü insanlar var o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor..

insanlık ölmüş dediğimiz gibi.
    bende eğerki bir dahaki sene üni. olursa inşallah olur istanbuldan ayrılmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İyi forumlar herkese arkadaşlar dün akşam başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum sizlere ;

Hergünkü gibi İşten çıktım ve bugün otobüs ile geleyim dedim Kavacıktan bindim 500T ye kozyatağına geldim herzaman orda inerim ordanda marmara cad.eve yürürüm. Evim bostancıda zaten. Neyse yürüyorum kulağımda mp3 player var ses yok ama görüntü var desem yeridir elim cebimde gidiyorum önümdeki insanlara baktım herkes sola bakıyor ee tabi toplum psikolojisi bende baktım ki yaşlı teyze'nin biri ordan bişeyler söylüyor hemen çıkardım kulaklığı yanına koştum noldu teyze demeye kalmadan önündeki tinerci koşmaya başladı teyze olum yakala dedi ben ne oldunu anlamadan omuzuma astığım küçük çantamı yere atarak hemen koşmaya başladım ki koşarkende bağırıyorum tutun şunu diye sağolsun esnaftan biri ayağına çelme taktı tinerci yerde ensesine bindim hemen 2-3 tane suratına geçirdim bütün kozyatağı semti toplandı resmen hemen polis geldi vs..vs.. en sonunda öğrendim ki arkadaşlar olay gasp cepçilik yada vb.. şey değilmiş bu tinerci şerefsizi yaşlı teyzeyi taciz etmiş Allah belasını versin Ramazan ayında bile oluyor bunlar zaten taciz etti denilince millet linç'e kalkıştı polis tuttu bizi..Ve olay öyle bitti polis aldı gitti herkez dağıldı

Arkadaşlar siz siz olun dikkatli olun Ananızla Bacınızla yolda yürürken bile bunlar olabilir...

Helal olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.