Şimdi Ara

* İSTANBUL ARTIK BİTMİŞ DİKKATLİ OLUN * (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana 4 tane adam lazım kafama göre benle beraber 5 olucak emirim altında gönüllü boy kilo farketmez çakı gibi olsun yeter mekanlar semtler yerler belirli operasyonları ben belirleyeceğim 1 kişi yem olucak 3 yada 2 kişi kapan ekibi kesici alet yok darp var ama iz yok bu adiler benim motorsiklerimi çalıp parçaladılar duyduğuma göre tinerci tayfasıymış bi elime geçse çiğ çiğ yerim
  • İstanbul her anlamda bitik zaten niye hala istanbulun yüzüne bakar ki insanlar.... denizi var ama bi yere kadar .. huzur güvenlik adam gibi trafik olmayan yerde deniz olsa nolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: extree

@enesaygün
    @Slyyy

Sizin yaptığınız ırkçılıktır ayrımcılıktır.. Gözümde o tinerciden farkınız yok..

merak edenler için kürt değilim..

Ya arkadaşım her kürt için bunu söylemedim ki ben, benim birsürü kürt arkadaşım var, çoğu da iyi insanlar.. Yukarıda "Kürtlerin hepsinin kökünü kazımak lazım, pislik herifler" tarzı bir yazım var mı? İstanbul'da yaşayan kürtlere genel olarak bakarsanız zaten yukarıdaki manzara gözünüzün önüne geliyor.. Ben eğitimin öneminden bahsederken o apartman örneğini vermeyi uygun gördüm.. Yoksa hangi bilinçli insan 10 tane çocuk yapıp sokağa atar? Mantıklı mı sizce?

slyyy ;
    ilk başta yaptığın ülkenin genel sansür tutumuna yaptığın eleştiriyi olumlu buluyorum.
    ama apartmanların isimleri vardır, ve bir apartmanın dini,dili ve ırkı yoktur. seni eleştirmek için söylemiyorum, ama dünyada faşist tutumların başlangıcı, - her zaman- halkı bu şekilde sevk ederek olmuştur. kesinlikle yanlış anlaşılması sadece duyarlı bir uyarı olarak algıla. çünkü malum insanlar birbirlerini politik düşüncelerinden dolayı çekemiyor bu ülkede. ne hale geldiğimizi gösteren en önemli etkenlerden biri bence de bu.

bu arada "extree" arkadaşım uyarın gayet doğru. ancak zaten mesele "merak edenler için kürt değilim.." dememekte.
    eğer bir ülkede bunu açıklama gereği hissediyorsanız, derhal o ülkeyi terketmelisiniz demektir. çünkü size yapılan insan hakları ihlalidir. geldiğiniz ırktan ötürü sorgulanamazsınız.

bu arada bu topic, sosyal sorumluluk bakımından ne kadar eksik olduğumuzu da yeterince gösteriyor. kimi "tineri zorla mı çektiriyorlar" falan demiş. gerçekten bunu söylerken vicdanınız sızlamıyorsa, ya bazı gerçeklerden bihabersinizdir, ya da vicdansız.

• kardesim Ülke'de yasa yok daha dogrusu yasa varda uygulama yok !
    böyle şeylerin olmasida normal. 3-5 tane tinerciyi bogaz köprüsünde asacaksin bak ozaman istanbulda tinerci kaliyor mu
  • Hepiniz Irkçı Bölücü faşislersiniz daha sonrada millet niye dağa çıkıyor diye sorarsınız...
  • Gelir dengesizliğinin sonuçları.

Herşeyin başı para.
  • İstanbulun değil bütün büyük şehirlerin problemi,kota koyacaksın şehire herkesin girmesini engelleyeceksin ama nerede var böyle babayiğit hükümet.
  • Ne zaman bu muhabbet açılsa, İstanbul biteli yıllar oldu, diyor benden yaşca büyük insanlar
    İstanbuldaki taksilerin yarısı korsan, kalan yarısının yarısı ne idüğü belirsiz tipler tarafından kullanılıyor, kalanı da ekmeğinde ve sayıları azalıyor
    Trafikte başınıza ufak büyük farketmez bir kaza gelse Allah korusun, malınıza gelen zararla kalma ihtimali çok düşük, kesin kavga çıkar tip birine denk gelirsiniz canınız da tehlikeye girer, o şekilde cevap versek bu sefer elimizde kalma ihtimali var . Zira insanlar canları burnunda yaşıyor artık bu şehirde
    Halen Beyoğluna gidip Cuma Cumartesi gecelerini (Ramazan ayı hariç) 2 muhabbet hoş sohbetle geçirebilen var mı bilmiyorum, şahsen o kuru kalabalık, pis bir kalabalığa döndü.. Hele de geç saate kalırsanız..
    Tophanede nargile içmekti lise yıllarının en büyük zevki, şu an 15 yaşından başlayıp 25 yaşındaki abilerine kadar bitirim serserilerle dolu bir mekan haline gelmiş
    Oturduğumuz apartmanda toplam 4 daireye hırsız girdi. (Mecidiyeköy) Bizim evimiz soyulalı 2 ay kadar oldu..
    4 er 5 er çocuklu aileler her yanı kapladı, nüfusları bu gidişle İstanbulda oturulamayacak hale getirecek bu şehri
    Camdan aşağıda top oynayan çocuklara bakıyorum bazen, 8 kişi oynuyorsa 6 sı aynı aileden
    İşleri güçleri var mı bu insanların.. nerde.. bulabildikleri işlerde çalışıyorlar, bulamayanları.. Allah ıslah etsin
    Bu işin bölücülükle ilgisi yok her ilden yüzbinlerce insan İstanbul'a geliyor, her sene..
    Karadeniz bölgesi en çok göç veren bölgesidir Türkiye'nin, biz de Karadenizliyiz, ailecek umudumuz bir gün o güzel topraklara geri dönebilmektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

Hepiniz Irkçı Bölücü faşislersiniz daha sonrada millet niye dağa çıkıyor diye sorarsınız...

Kürtleri mi kastediyosun ? yani onları dışladığımızı ha ?? Adam gibi aklı başında kürtler var ama çok az... ayrıca kürtler kurtuluş zamanında ve cumhuriyetin ilk kuruluş yıllarında hep zorluk çıkarmışlardır bunu unutma lütfen... tarih de tekerrürden ibarettir..

• quote:

Orjinalden alıntı: uAbursa

quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

quote:

Orjinalden alıntı: uAbursa

quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Şunu unutmayın tinerciler de bir zamanlar iyi insandı.Çoğu o hayatı isteyerek seçmedi.Kaç kere insanca yaklaşıp hallerini hatırlarını sordunuz?Her zaman kafaları bir milyon değil çoğu zaman tiner bulamıyorlar.Tinercilerin bana anlattığı hikayeleri içten ve inandırıcı.O çocuklara değil anne babalarına edin küfürü...Tinerin etkisiyle ne yaptıklarını bilmediklerin den pişman olduklarını yalvarırcasına söyleyen tinercilerle konuştum.Bunları devlet yetiştirme yurtlarına istese alır.Ama halk dışlıyor devlet ne yapsın...Tinerci mi?Aman kaç hemen kötüdür,adidir,pistir,sapıktır...
    Empati yapmaktan mı yoksa gerçeklerle yüzleşmekten mi kaçınıyorsunuz anlayamıyorum.

Ne demek iyi insandı ya? O itlere zorlamı çektiriyolar o tineri.Çekmesin kardeşim çekiyolar tineri sağa sola saldırıyolar sonra karakolda televizyonda biz boyle olmak istemiyoduk...o tiner şişelerini onların başka tarafına sokmak lazım

??
    Yanlış bişeymi söyledim..Git istiyosan çık şimdi sokağa hallerini hatırlarını sor tinercilerin.Hava soğuk zaten seni yakıp ısınırlar

Sen yabaniysen ve insanlarla iletişime girmeyi beceremiyorsan ben ne yapayım arkadaşım?Ego da var gördüğüm kadarıyla kabullenemiyorsun hiçbirşeyi.Sen o çocukların haline düşmeden anlayamazsın neden düştüklerini.Soramazsın da korkaksın ve gerçekler den kaçıyorsun.Tamam saldırganlar,topluma zararlılar,tacizcilerde...Ama bu kötü huylarını azalmak için sen halktan biri olarak ne yapıyorsun?Hiçbirşey...Forumlarda asıp kesiyorsun tinercileri kolpa ağbilik edalarınla...Bana göre asıl tinerci onlar değil;onları sokağa iten aileleri ve dışlayan sizlersiniz.

• son of bitch , ıstanbulu hıc sevmıyorum bu yuzden , kalabalık kımın ne oldugu bellı degıl
  • vay be insanlık iyice ölüyor
  • Avrupa’nın en kalabalık kenti İstanbul
    Eurostat, Avrupa’nın en kalabalık nüfuslu kentinin İstanbul olduğunu açıkladı. İşte o sıralama:

1- İstanbul (9 milyon 898 bin)
    2- Londra (7 milyon 429 bin)
    3- Paris (6 milyon 385 bin)
    4- Ankara (3 milyon 402 bin)
    5- Berlin (3 milyon 388 bin)
    6- Madrid (3 milyon 1000 bin)
    7- Atina (2 milyon 884 bin)
    8- Roma (2 milyon 554 bin)
    9- İzmir (2 milyon 387 bin)
    Avrupa’da, nüfusu 1 milyonu geçen 26 kentte toplam 65 milyon insan yaşıyor.
    “Avrupa’da en fazla ev soygunu olan” kentler sıralamasında ilk 3’ü Brüksel, Londra ve Amsterdam paylaşırken herhangi bir Türk şehri ilk 20’ye girmedi.
  • ben ağır abilik ayakları falan taslamıyorum.tinerci asarım keserim olayıda yok yolda görsem yolumu değiştiririm.asıl sen fazla hümanistsin.senin gibi düşünürsem her fakir ailenin her çok cocuklu ailenin çocuğu aa ben fakirim nabayım madem sokağa çıkıp tiner cekeyimmi diyo.bunu içinde hamurunda o pislik mayası olanlar yapıyo.başka bi arkadaş vicdansız gerçeklerden haberi yok falan demiş.o insanlıktan çıkmış yaratıkları toplayıp tedavi ediyolar adamları salıyolar iyileşti diye bakıyosun 1 ay sonra yine birisini doğramış.kısacası o tiplerin yaşamaya hakkı yok.çünkü senin hayatını elinden alabilcek potansiyel psikopat katil hepsi.Ne adamlar var yicek ekmeği, zor buluyo evinde 5 6 kardeşine hasta anasına babasına bakıyo sokaklarda çalışarak.ama adam gibi adam oldugu için tinere baliye...vs bulaşmıyo işte öylelerinin alnından öpmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BinDokuzYüzBeş -- 24 Eylül 2008; 6:29:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Avrupa’nın en kalabalık kenti İstanbul
    Eurostat, Avrupa’nın en kalabalık nüfuslu kentinin İstanbul olduğunu açıkladı. İşte o sıralama:

1- İstanbul (9 milyon 898 bin)
    2- Londra (7 milyon 429 bin)
    3- Paris (6 milyon 385 bin)
    4- Ankara (3 milyon 402 bin)
    5- Berlin (3 milyon 388 bin)
    6- Madrid (3 milyon 1000 bin)
    7- Atina (2 milyon 884 bin)
    8- Roma (2 milyon 554 bin)
    9- İzmir (2 milyon 387 bin)
    Avrupa’da, nüfusu 1 milyonu geçen 26 kentte toplam 65 milyon insan yaşıyor.
    “Avrupa’da en fazla ev soygunu olan” kentler sıralamasında ilk 3’ü Brüksel, Londra ve Amsterdam paylaşırken herhangi bir Türk şehri ilk 20’ye girmedi.

Her önüne geleni İstanbul'a alırsan böyle olur hocam. Aslında o gelenlerinde suçu yok, suç devletin devlet doğuya okul, hastane, fabrika, yani iş imkanı verse bakın bakalım İstanbul'un nüfusu 9 milyondan düşer 5 milyona kadar bu konuda bu kadar eminim.

• Valla bu tinercilerden balicilerden çok çekiyor Nazilli...
    Ayın 12sinde dedemin ölüm yıldönümü nedeniyle ayıptır sölemesi lokma hayrı yaptırdık.
    Yarısı oldu kalabalık biraz dağıldı falan baktım benim yaşımda 3-5 çocuk küfür ede ede geliyorlar yanımdada 4 yaşında kız kardeşim var.Dayım önce bi bakış attı bunlara sonra özür dileriz abi falan dediler sonra neyse bunlar hayırı aldılar yanımızda yiyorlar ben ve 3 arkadaşım yardım ediyoruz dayıma dayım dedi bana şunları gönderin dedi ben de tamam dedim.Arkadaşlar da bayağı güçlü kalıplı adamlar.Neyse kalkın gidin başka yerde yiyin dedim.Sana mı sorcaz dedi.Sonra dayım bunları sövdü gittiler ben 4 tane arkadaşımın evi yakındı hemen msj attım geldiler.Bunların geleceğini biliyorum tabi.Geldiler.Küçük dayım 23 yaşında.Büyük dayım dedi şunları dağıtın gözüm görmesin dedi.Biz dayımla beraber 8 kişi bunlara gidin falan dedik korktular bi önce sonra en uzun boylu olanları(galiba en büyük oydu)bıçak çekti dayımında yanında hep kelebek vardır bi salladı kelebeği hepsi toz duman.Bunları korkutmak lazım...

• Auto Cad

Hakkari ye okul açıyorsun taşlıyorlar yağmalıyorlar
    Tunceliye hastane açıyorsun terorist besliyorlar, askeri sokmuyorlar.

Ben olsam ben de açmam oralara hastane okul.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Auto Cad

Hakkari ye okul açıyorsun taşlıyorlar yağmalıyorlar
    Tunceliye hastane açıyorsun terorist besliyorlar, askeri sokmuyorlar.

Ben olsam ben de açmam oralara hastane okul.

Haklısın kardeşim, Evet bunlarda var.
  • Yıldız teknik ünide okuyorum ve brgün davutpaşaya gidiyom, metrodan indim caddeden geçicem arabaların geçmesini bekliyorum, diğer şeritte 12 13 yaşlarında çocuk kırmızı ışıkta duran bi arabanın camını siliyor tam bitircek belki de parasını alıcak arabanın şoförü bastı gaza gitti.. O çocuğun o bakışlarını görünce içim sızladı.. Onun yaşlarında başka çocuklar işi gücü bırakmış okula giren insanlara yapışıp para istiyorlar, b,rtanesi gene çantama yapışıyodu da çektim kendimi ilerledim... Neyse yani durum böyle olunca suç toplumda. Toplum bireyleri kendi sorumluluk , saygı, hoşgörü, haklıyı savunma gibi kavramlardan çok uzaklaşmış durumda. Devletin de yaptığı hiçbir şey yok. Toplum büyük bir ahlaki çöküş yaşıyor, devletin acilen bie sürü yasa çıkarması lazımki sonuçlarını en erken beş on sene içinde almayı başaralım, çünkü toplumdaki değişme iki gün içinde olmuyor...

• Herkes anlattı özendim ben de anlatayım.

Ablam ben ve kızkardeşim beşiktaş tan vapurla kadıköye geçtik. İskeleden çıktık ki karşımızda kalem satan çingenelerden vardı. oraları bilen bilir. Ordaki çingeneler yapıştı mı bırakmaz.çaktırmadan yürüyün yoksa fena kıstıracaklar dedim. Fakat kaçamadık. Çingene geldi abim bi kalem al abim dedi. yok kızım git başımdan dedim. Abi güzel ablayla evlenirsin inşallah dedi . Lan o ablam dedim. O zaman bu ablayla evlen dedi. Kardeşim dedim. Baktı suratıma olsun evlen ne olacak dedi

Bir kerede bir çocuk sevgilisiyle yürüyor. Kız hayatının hatasını yapıp beyaz giymiş kadıköyde. Çingene yapıştı çocuğa. Abi kalem al dedi. Çocuk yok dedi. Para ver o zaman dedi. Ona da yok dedi. Çare yok alacak parayı. yapıştı kızın beyaz elbisesine para ver yoksa çizerim elbiseyi dedi. Çocuk dırstı verdi 2 milyon kaçtı ordan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.