Şimdi Ara

* İSTANBUL ARTIK BİTMİŞ DİKKATLİ OLUN * (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Herkes anlattı özendim ben de anlatayım.

Ablam ben ve kızkardeşim beşiktaş tan vapurla kadıköye geçtik. İskeleden çıktık ki karşımızda kalem satan çingenelerden vardı. oraları bilen bilir. Ordaki çingeneler yapıştı mı bırakmaz.çaktırmadan yürüyün yoksa fena kıstıracaklar dedim. Fakat kaçamadık. Çingene geldi abim bi kalem al abim dedi. yok kızım git başımdan dedim. Abi güzel ablayla evlenirsin inşallah dedi . Lan o ablam dedim. O zaman bu ablayla evlen dedi. Kardeşim dedim. Baktı suratıma olsun evlen ne olacak dedi

Bir kerede bir çocuk sevgilisiyle yürüyor. Kız hayatının hatasını yapıp beyaz giymiş kadıköyde. Çingene yapıştı çocuğa. Abi kalem al dedi. Çocuk yok dedi. Para ver o zaman dedi. Ona da yok dedi. Çare yok alacak parayı. yapıştı kızın beyaz elbisesine para ver yoksa çizerim elbiseyi dedi. Çocuk dırstı verdi 2 milyon kaçtı ordan

O olay kadıköyde iskelede benimde başıma geldi. İskelede büfeler olur ya benim her zaman yediğim büfe '' Yıldırım büfe '' hep orda yerim oralarda çingen doludur zaten, Neyse tek başımayım bana zorla gül satacak kamil yav ben tekim bana niye gül satıyorsun yürü git diyorum ama kime diyorum ordan nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum.

• Bunları yapanların %100 kürt hepsini yakalım eskisi gibi olsun güneydoğu gündüz asker akşam teröristler dövsün. Tinerciler ve baliciler hep kürtttür başka ihtimal yoktur yüzlerine iyice dikkat ile bakın kürdodur.

Oldumu arkadaşlar şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southsayer -- 24 Eylül 2008; 20:37:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Avrupa’nın en kalabalık kenti İstanbul
    Eurostat, Avrupa’nın en kalabalık nüfuslu kentinin İstanbul olduğunu açıkladı. İşte o sıralama:

1- İstanbul (9 milyon 898 bin)
    2- Londra (7 milyon 429 bin)
    3- Paris (6 milyon 385 bin)
    4- Ankara (3 milyon 402 bin)
    5- Berlin (3 milyon 388 bin)
    6- Madrid (3 milyon 1000 bin)
    7- Atina (2 milyon 884 bin)
    8- Roma (2 milyon 554 bin)
    9- İzmir (2 milyon 387 bin)
    Avrupa’da, nüfusu 1 milyonu geçen 26 kentte toplam 65 milyon insan yaşıyor.
    “Avrupa’da en fazla ev soygunu olan” kentler sıralamasında ilk 3’ü Brüksel, Londra ve Amsterdam paylaşırken herhangi bir Türk şehri ilk 20’ye girmedi.

9 milyon değilde 15 milyon civarı nüfus olması lazım

• My_Carizma

Evet haklısın. 13milyon civarı bir nüfusu var istanbul un. Muhtemelen eskidir o bilgiler.
  • Bu tür kansızların libç edilmesine engel olanlara yazıklar olsun!

Poliste olsan orda o yaratığın linç edilmesine göz yumacaksın kardeşim! Yok başka yolu. Ordaki millet onun üzerinden bi geçseydide bakalım bi daha böyle bişeye kalkışmak aklının ucundan bile geçermiydi?
  • Kahrolsun pkk gettoları! büyükşehirlerde getto şeklinde yaşıyor herifler... Devlet müdahele etmediği için canı isteyince gidip gasp, taciz, tecavüz, cinayet işliyorlar! Kendi vatanımızda korkarak yürür olduk sokaklarda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

Yıldız teknik ünide okuyorum ve brgün davutpaşaya gidiyom, metrodan indim caddeden geçicem arabaların geçmesini bekliyorum, diğer şeritte 12 13 yaşlarında çocuk kırmızı ışıkta duran bi arabanın camını siliyor tam bitircek belki de parasını alıcak arabanın şoförü bastı gaza gitti.. O çocuğun o bakışlarını görünce içim sızladı.. Onun yaşlarında başka çocuklar işi gücü bırakmış okula giren insanlara yapışıp para istiyorlar, b,rtanesi gene çantama yapışıyodu da çektim kendimi ilerledim... Neyse yani durum böyle olunca suç toplumda. Toplum bireyleri kendi sorumluluk , saygı, hoşgörü, haklıyı savunma gibi kavramlardan çok uzaklaşmış durumda. Devletin de yaptığı hiçbir şey yok. Toplum büyük bir ahlaki çöküş yaşıyor, devletin acilen bie sürü yasa çıkarması lazımki sonuçlarını en erken beş on sene içinde almayı başaralım, çünkü toplumdaki değişme iki gün içinde olmuyor...

Araba ile giderken çok sinir bozucu oluyor zorla bişi satmaya çalışanlar. Kaçacak yerin de yok. Deli oluyosun. Git diyosun gitmiyor. Polis görüyo bu dilencileri bişi demiyor. Bir keresinde kırmızı da geçtim bunlardan kaçmak için. Özellikle gül satanlara dikkat etmek lazım. Acıdım heriften bi gül aldım 5 milyonluk, bozuk yoktu 10 milyon verdim. Adam para üstü olarak bir gül daha verdi.

• Güzel (!) İstanbul!
  • Kadıköy Rıhtımda oturuyorum. Geceleri artık devriya oluyor her köşe başında. Haydarpaşa köprüsünden sonrada çevirme oluyor. Kimlik kontrolü yapılıyor.
  • Helal olsun mücahid abi.Yemin ediyorum aynı benim gibi bir adamsın.
  • Çeşitli insanlarıyla, olaylarıyla, trafiğyle, nedense bende İstanbul'dan vazgeçemiyorum, büyük konuşmimda başka bi şehirde yaşamak istemem, İstanbul gibi bir şehir yok
  • Bu haberden sonra polisede kızmıyorum artık!!!
    http://haber.mynet.com/detay/yasam/Hirsiz-olduren-polisin-26-yil-hapsi-istendi/24Eylul2008/A2409040
    Adam vursa bir dert,vurmasa ayrı bir dert..Polis ne yapsın..
  • bende şöyle bitecek zannettim....çantayı atıp yakalamak için koştum dedinya...meğersem teyzede işin içindeymiş kapkaç fakan olmamış...teyze çantayı alıpr gitmiş diyecektim hakketen istanbul bitmiş
  • Orada hiç güvenlik yok özellikle sahilde akşam tek başına dolaşmaya gelmez
    quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Kadıköy Rıhtımda oturuyorum. Geceleri artık devriya oluyor her köşe başında. Haydarpaşa köprüsünden sonrada çevirme oluyor. Kimlik kontrolü yapılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

bende şöyle bitecek zannettim....çantayı atıp yakalamak için koştum dedinya...meğersem teyzede işin içindeymiş kapkaç fakan olmamış...teyze çantayı alıpr gitmiş diyecektim hakketen istanbul bitmiş

Vallaha aynı şeyi bende düşünmüştüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zayef

öldürseydinz keşke

Polis aldı elimizden. Yoksa . . .
  • bizim oraya da kürt bir aile geldi...
    10'dan fazla çocukları var, sayamadım.
    salıyorlar dışarı...

ya başlarına birşey gelse diye korkmuyor aileleri...

• bu adilikleri yapabilenlerin bu milleti sevmeyen bu milletten intikam almak isteyen hınç dolu insanlar olduğunu düşünüyorum.

bu gibi durumları daha iyi anlayabilmeniz için imzama bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 24 Eylül 2008; 23:32:35 >
  • helal olsun kardeşim bazıları gibi görmeyip oradan ayrılabilirdin. seninde söylediğin gibi ramazan ayında böyle olması daha da kötü bir hal olduğuna işaret.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: extree

@enesaygün
    @Slyyy

Sizin yaptığınız ırkçılıktır ayrımcılıktır.. Gözümde o tinerciden farkınız yok..

merak edenler için kürt değilim..

Ya arkadaşım her kürt için bunu söylemedim ki ben, benim birsürü kürt arkadaşım var, çoğu da iyi insanlar.. Yukarıda "Kürtlerin hepsinin kökünü kazımak lazım, pislik herifler" tarzı bir yazım var mı? İstanbul'da yaşayan kürtlere genel olarak bakarsanız zaten yukarıdaki manzara gözünüzün önüne geliyor.. Ben eğitimin öneminden bahsederken o apartman örneğini vermeyi uygun gördüm.. Yoksa hangi bilinçli insan 10 tane çocuk yapıp sokağa atar? Mantıklı mı sizce?

Beyler,bôyle seyleri bir milletin ustune atarsan, irkçilik olur!
    Avrupada aynisini çok çocuklu turkler için söyluyorlar.Turklerden evvel,italyanlar için,onlardan evvel yahudler için söylenirmis.Yani çok çocuk yapip sokaga salmak bir millete ôz bir sey degildir.Sadece egitimsiz insanlarda olur.Buda bûtûn milletlerde vardir!!!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.