Şimdi Ara

* İSTANBUL ARTIK BİTMİŞ DİKKATLİ OLUN * (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dhden kahramanlar çıkmaya devam ediyor hll olsun Ben artık bu olaya istanbul şartlarında şaşırmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: by.helix

bostancıda öle kolay kolay gasp olmas kardeşim auto CAD neresinde olmuş ?

Kozyatağında hocam bu marmara cad. in başında ışıklarda oldu olay.
  • bende 500T ile yolculuk ediyorum istanbulda.Avrupa yakasında

aylık akbil kullanıyorum.Bindiğim durakta sabahları inanılmaz kalabalık oluyor.Bi kere bastım pasomu.Adam bana baktı.Galiba benim bastıgımı görmedi.Ücretini vermeyen sen dedi bana.Efendim amca dedim.Ücret ? dedi.Bastım ya görmedin mi dedi.Göster pasonu dedi.Gösterdim.Tabi tüm otobüs bize daha doğrusu bana bakıyor
  • Bir şey merak ettim arkadaşım, bu kişinin yüzünü görebildiysen nereli gibi duruyordu? Kürt müydü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İyi forumlar herkese arkadaşlar dün akşam başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum sizlere ;

Hergünkü gibi İşten çıktım ve bugün otobüs ile geleyim dedim Kavacıktan bindim 500T ye kozyatağına geldim herzaman orda inerim ordanda marmara cad.eve yürürüm. Evim bostancıda zaten. Neyse yürüyorum kulağımda mp3 player var ses yok ama görüntü var desem yeridir elim cebimde gidiyorum önümdeki insanlara baktım herkes sola bakıyor ee tabi toplum psikolojisi bende baktım ki yaşlı teyze'nin biri ordan bişeyler söylüyor hemen çıkardım kulaklığı yanına koştum noldu teyze demeye kalmadan önündeki tinerci koşmaya başladı teyze olum yakala dedi ben ne oldunu anlamadan omuzuma astığım küçük çantamı yere atarak hemen koşmaya başladım ki koşarkende bağırıyorum tutun şunu diye sağolsun esnaftan biri ayağına çelme taktı tinerci yerde ensesine bindim hemen 2-3 tane suratına geçirdim bütün kozyatağı semti toplandı resmen hemen polis geldi vs..vs.. en sonunda öğrendim ki arkadaşlar olay gasp cepçilik yada vb.. şey değilmiş bu tinerci şerefsizi yaşlı teyzeyi taciz etmiş Allah belasını versin Ramazan ayında bile oluyor bunlar zaten taciz etti denilince millet linç'e kalkıştı polis tuttu bizi..Ve olay öyle bitti polis aldı gitti herkez dağıldı

Arkadaşlar siz siz olun dikkatli olun Ananızla Bacınızla yolda yürürken bile bunlar olabilir...

tebrik ederim seni sen vatandaşlık görevini yapmışsın, helal olsun

• hayret bu sefer kadıköy değil

geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

Bir şey merak ettim arkadaşım, bu kişinin yüzünü görebildiysen nereli gibi duruyordu? Kürt müydü?

Hocam kirli sakallı 30-35 yaşlarında bodur boylu ve iki büklüm şerefsizin biri yani elimizden sor aldılar Ama gerçekten üzüldüğüm nokta ben koşmadan önce kimse hiç birşey yapmıyordu benim koşmam ile herkes geldi yani bunları yapmamak lazım ya yaşlı teyze yardım istiyor millet bakıyor

Bu arada üst msj'larda konuşulmuş benim evim Emin ali paşa cad. ile münübüs cad.arasında öğretemen hayrullah sok. var ordayım yani Suadiye Lisesinin hemen yanındayım...

• İstanbulun heryeri öyle yahu. Bende Kartal Semiha Şakir And. Lisesinde okuyorum, eskiden münübüs caddesindeki eski binadaydık fakat yeni yapılan binaya taşındık. Çok kaliteli bir bina ama çevresi tamamen varoş. Allah günah yazmasın ama bu kürtlerin 99%u neden aynı serseri kişiliğe sahip olur anlamam. Küçük çocuklar geliyor çıkışta ayağında ışıklı ayakkabı var küfür edip tekme sallıyorlar vurup duvara yapıştırsan sen niye kardeşime vurdun diye arkadan "abileri" gelecek. Zaten apaçiler diz boyu, geçen ingilizce öğretmenimizi eziyorlardı hayvanlar. Altında şahin var beyaz gömlek, gözlük vs.. bildiğiniz tipler. Niye böyle bu insanlar ya lanet olsun diyorum bazen. Ben mi çok nezihim yoksa genç olmanın usulü felan mı böyle?

Dipnot: Kürt arkadaşlar alınmasın ama şu yaşıma kadar gördüğüm kürt insanı bu şekildeydi ve bendede bir önyargı oluşmaya başladı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 23 Eylül 2008; 23:55:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

İstanbul uzun süredir böyle zaten. Sen denk gelmemişsin. Ben cepçilik yapan adamı yakaladığımızda onu savunan insanlar gördüm. Şimdi tanıdığıdır falandır diceksiniz. Bahariyede 50 kişi birden cepciyi tanımaz herhalde. Sorun şu ki büyük bir çoğunluk bilinçsiz ve ürkek. Senin yaptığını ordan kimse yapmamış bunun nedeni ise televizyonda gördüğümüz " tinerci adamı bıçakladı" " tinerciler bir genci yaktı" haberleridir. Bazı şeyler o kadar abartılıyor ki insanımız korkmaktan başka birşey yapamıyor.

Maltepe Kartal tarafını anadolu yakasında oturanlar bilir. Bu tür olaylar kol gezer. Öyle bir duruma geldik ki polisin önünde adam bıçaklıyorlar polis müdahele etmiyor. Orda sap gibi dikiliyor. Böyle olunca da halkta "polis dokunmuyo ben mi dokunacam" psikolojisi ağır basıyor.

Eline sağlık iyi yapmışsın keşke beni de çağırsaydın ben de çaksaydım iki tane.

tv lerde ki haberlerden bahsetmişsin abartı yapılıyor diye. tamam olabilir ama beni bayrampaşada 3 kişi tinerci değil kafası ayık tipler canıma kastetti gasp etmeye çalışmadan önce bacağımı 2 kez bıçakladılar. çok şükür birşeyim yok şimdi ama o gün orada öledebilirdim. yani harbiden bırak tinercisini (a)normal insan gelip bıçaklıyor seni. milletimizde tabi seyirci gibi izliyor öyle durumlarda. onu geç ben karakolda ifade verirken polisleri hastanede acildeykende insanlara yaptıkları et muamelesini keşfettim. allah düşmanıma yaşatmasın vallahi...

• İnsan ayrımı gibi olmasın ama doğulular epey kalabalıklaşmaya başladı İstanbulda. Yol yordam bilmedikleri için çok sıkıntı oluyor.

Neyse... Tayyip'in dediği gibi Muhasır medeniyetler seviyesine yükseliyoruz..
  • Birgün kurtulacağım bu şehirden inş.
  • o tinerci keske sana 2-3 yumruk sallasaydı bayram ederdim valla

anladın sen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 24 Eylül 2008; 0:36:25 >
  • Şunu unutmayın tinerciler de bir zamanlar iyi insandı.Çoğu o hayatı isteyerek seçmedi.Kaç kere insanca yaklaşıp hallerini hatırlarını sordunuz?Her zaman kafaları bir milyon değil çoğu zaman tiner bulamıyorlar.Tinercilerin bana anlattığı hikayeleri içten ve inandırıcı.O çocuklara değil anne babalarına edin küfürü...Tinerin etkisiyle ne yaptıklarını bilmediklerin den pişman olduklarını yalvarırcasına söyleyen tinercilerle konuştum.Bunları devlet yetiştirme yurtlarına istese alır.Ama halk dışlıyor devlet ne yapsın...Tinerci mi?Aman kaç hemen kötüdür,adidir,pistir,sapıktır...
    Empati yapmaktan mı yoksa gerçeklerle yüzleşmekten mi kaçınıyorsunuz anlayamıyorum.
  • o 500 T eziyet ztn bost köprüsünden bi bindim gaspçı mı istersin tinercimi bidahada bnmiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Şunu unutmayın tinerciler de bir zamanlar iyi insandı.Çoğu o hayatı isteyerek seçmedi.Kaç kere insanca yaklaşıp hallerini hatırlarını sordunuz?Her zaman kafaları bir milyon değil çoğu zaman tiner bulamıyorlar.Tinercilerin bana anlattığı hikayeleri içten ve inandırıcı.O çocuklara değil anne babalarına edin küfürü...Tinerin etkisiyle ne yaptıklarını bilmediklerin den pişman olduklarını yalvarırcasına söyleyen tinercilerle konuştum.Bunları devlet yetiştirme yurtlarına istese alır.Ama halk dışlıyor devlet ne yapsın...Tinerci mi?Aman kaç hemen kötüdür,adidir,pistir,sapıktır...
    Empati yapmaktan mı yoksa gerçeklerle yüzleşmekten mi kaçınıyorsunuz anlayamıyorum.

Ne demek iyi insandı ya? O itlere zorlamı çektiriyolar o tineri.Çekmesin kardeşim çekiyolar tineri sağa sola saldırıyolar sonra karakolda televizyonda biz boyle olmak istemiyoduk...o tiner şişelerini onların başka tarafına sokmak lazım

• insan mı o ya ..pislik allah belasını versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAbursa

Ne demek iyi insandı ya? O itlere zorlamı çektiriyolar o tineri.Çekmesin kardeşim çekiyolar tineri sağa sola saldırıyolar sonra karakolda televizyonda biz boyle olmak istemiyoduk...o tiner şişelerini onların başka tarafına sokmak lazım

• insanlar neden başını belaya soksunlarki.polis hangi biriyle uğraşsınki kanunlar yeteri kadar ağırlaştırılmadığı müddetçe bu tip olaylar hem çokça karşımıza çıkacak hemde toplumsal vicdan sürekli kanayacak.
    hak edene cezasını vermek için illa şeriat ile yönetilmeye gerek yok.kanunlarca yasalarca beliritirsin ve uygulamasını yaparısn bak bakalım ozaman daha böyle adamlar cirit atabiliyormu.
    bugünki siyasi iktidar eğer bundanda ceza kesip para alabilseydi hemen en ağır parasal cezaları getirirdi.Bakınız trafik cezaları gerçekten çok kötü ağırlaştırılmış.Hata yapanı direk yamultacak cinsten cezalar getirildi.Neden çünkü ucunda para var.Paranın kokusunu iyi aldılar.fakat tinerciye nasıl para cezası kessin hapse atsa hapisler tıka basa dolacak maliyet katlanarak artacak.Kolluk kuvvetine daha fazla bütçe ayırması demek halktan söğüşlediği paraları hizmet olarak çarçur etmek demek.bir müddet daha böyle yaşamaya mahkumuz.Belki bir gün japonyadaki ev kadınlarına bile faiz yedirmediğimiz bir döneme girersek bütün bu sorunların hallolacağına ozaman hem maddi hemde manevi anlamda çok ferah müreffeh bir ülke olacağımıza inanıyorum.

• quote:

quote:

Şunu unutmayın tinerciler de bir zamanlar iyi insandı.Çoğu o hayatı isteyerek seçmedi.Kaç kere insanca yaklaşıp hallerini hatırlarını sordunuz?Her zaman kafaları bir milyon değil çoğu zaman tiner bulamıyorlar.Tinercilerin bana anlattığı hikayeleri içten ve inandırıcı.O çocuklara değil anne babalarına edin küfürü...Tinerin etkisiyle ne yaptıklarını bilmediklerin den pişman olduklarını yalvarırcasına söyleyen tinercilerle konuştum.Bunları devlet yetiştirme yurtlarına istese alır.Ama halk dışlıyor devlet ne yapsın...Tinerci mi?Aman kaç hemen kötüdür,adidir,pistir,sapıktır...

• quote:

quote:

quote:

??
    Yanlış bişeymi söyledim..Git istiyosan çık şimdi sokağa hallerini hatırlarını sor tinercilerin.Hava soğuk zaten seni yakıp ısınırlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.