Şimdi Ara

* İSTANBUL ARTIK BİTMİŞ DİKKATLİ OLUN * (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sokakta verdiğiniz sadakanın nereye gittiğini dahi düşünmezsek, başkasına yapılan her haksızlığa "banane, beni alakadar etmez" diye bakarsak, birde bunların şanssız insanlar olduğunu , sizin benim gibi analı babalı büyümediğini düşünüp küçükten beri başlarına gelenleri anlamaya çalışıp yardım etmek için uğraşırsak, nice müslümanım diyenden daha müslüman nice kimseden daha saygıdeğer oluruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: extree

@enesaygün
    @Slyyy

Sizin yaptığınız ırkçılıktır ayrımcılıktır.. Gözümde o tinerciden farkınız yok..

merak edenler için kürt değilim..

Ya arkadaşım her kürt için bunu söylemedim ki ben, benim birsürü kürt arkadaşım var, çoğu da iyi insanlar.. Yukarıda "Kürtlerin hepsinin kökünü kazımak lazım, pislik herifler" tarzı bir yazım var mı? İstanbul'da yaşayan kürtlere genel olarak bakarsanız zaten yukarıdaki manzara gözünüzün önüne geliyor.. Ben eğitimin öneminden bahsederken o apartman örneğini vermeyi uygun gördüm.. Yoksa hangi bilinçli insan 10 tane çocuk yapıp sokağa atar? Mantıklı mı sizce?

farkındayım demediğinizi fakat bunu kürk türk ayrımına götürmeniz bence yanlış.. oradakilerin eğitime ihtiyaçları var.. Dağıtılan prezervatifleri balon sanarak şişirp oynarlarsa bu kadar çocuk normal.. Eğitim şart..

• İstanbul'da çok CİDDİ bir asayiş sorunu var. Polis aciz kalıyor. Nezih semtlerde oturmak bile kurtarmıyor, serseriler oralara da geliyorlar.

Geçen ay bir pazar akşamı yeşilköye gezmeye gitmiştim. Çok garip bir manzara ile karşılaştım. Bir sürü lüks spor araba, öyle ki oradaki en adi araba bmw 3.20'ydi. Zengin çocukları ve tiki kızlar kafeleri doldurmuş. Öte yandan ameleler sap sap geziyorlar, kendilerine asla bakmayacak kızları kesmek için. Arada büyük uçurum vardı. Ama fakirlik diğer insanları rahatsız etmek için bir bahane olamaz.
  • biri knouyu siyasete çevirisin

İstanbul çok piğs yerr!
  • Büyükçekmecede,Fındıkzade de oluyormu bu olaylar?
  • quote:

Youp*rn yasaklansın, genelevler kapatılsın.. Hadi bakalım daha neler görücez..

Geçmiş olsun hocam, ben de Bostancı'da oturuyorum, buralara bile geldi pislikler, ne yapacaz bilmiyorum..

Tabii, tinerciler hergün o malûm siteleri dolaşıyordu da yasktan sonra böyle oldular, değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

Büyükçekmecede,Fındıkzade de oluyormu bu olaylar?

Bu tarz olayların yaşanmadıgı bi yer yok ben 19 senedir fındıkzadede oturuyorum henüz böyle bişeyle karşılaşmadım nispetten nezih bi yer bence.Ama olmicak diye birşey yoktur her zaman dikkat etmeli insan kendine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

quote:

Geçmiş olsun hocam, ben de Bostancı'da oturuyorum, buralara bile geldi pislikler, ne yapacaz bilmiyorum..

Tabii, tinerciler hergün o malûm siteleri dolaşıyordu da yasktan sonra böyle oldular, değil mi?

Durmak yok mikro düşünmeye devam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 23 Eylül 2008; 11:39:27 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

quote:

Durmak yok mikro düşünmeye devam!

Evet, devam et.

• adam dogru söylüyor ne alakası var şimdi youp*rn ile? hemen konuyu .ikmeyin
  • EminAli paşa caddesini bilen var mı bostancıda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

EminAli paşa caddesini bilen var mı bostancıda?

Emin ali paşa çok uzun bi caddedir. Minibüs yolunun asıl adıdır emin ali paşa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Burda çok Bostancıda oturan var bi buluşma fena olmaz aslında benzincinin ordayım
  • Ben kartal da oturuyorum. Ama anadolu yakasında gitmediğim yer kalmadı
  • quote:

Ben kartal da oturuyorum. Ama anadolu yakasında gitmediğim yer kalmadı

Okulumda Kartal'da Yüksel-İlhan Alanyalı Anadolu Öğretmen lisesi
  • quote:

quote:

Orda sınava girdim ben. Aöf sınavına. Su deposu sokak oraya 5 dakka evim

• bende geçen arabayla seytir halindeyim kırmızı ışıkta durduk neyse 2 yanındaki arabada tam it kopuk derler ya böyle mahalle ..ç leri olur hani o tiplerden almışlar birazları çekiyolar ya ramanzanda yapmayın bari dedim içimden
  • quote:

quote:

quote:

Orda sınava girdim ben. Aöf sınavına. Su deposu sokak oraya 5 dakka evim

Açıkcası yerini sevmiyorum ya 16b ye binsem okulun altındaki caddede inerim bu benim için iyi oluyor ama evdende E-5 e çıkmak zor geliyor
    Minibüsle gitsem evimin önünde bincem ama okulada baya yürüyecem :(
    Mecbur 2 yıldır servisteyim..

• quote:

quote:

Ben esas ismi Şemsettin Günaltay Caddesi olarak biliyorum. Sanırım Eminalipaşa caddesi, Bağdat caddesi ile Minibüs yolu arasında kalan cadde.

Ama buralarda tek tük olaylar olsa bile, diğer yerlere göre çok çok nezih yerler ve konuyu açan arkadaşı da cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. O durumda ben de aynı şeyi yapar mıydım bilemiyorum doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.