Şimdi Ara

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul aydın üniversitesi fen edebiyat fakültesi hangi yerleşkede eğitim vermektedir? Bilen varsa lütfen cevap versin

• Florya'da,bende orayı yazdım psikoloji

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yazdım sağlık fakültesi ama gelmeyecek ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florya'da,bende sağlık yazdım orda 2.sıraya
  • istanbul aydın hukuk yazdım %90 ordayım bende o gelicek
  • bende sivil havacılık yazdım ama onden önce istanbul bilgi, okan üni ve gelişim üni var eger onlar gelmezse aydın gelir
  • Zexial kullanıcısına yanıt
    Ben de hukuk yazacaktım 156 binde kaldım,hukuğu iyidir kardeşim oradan mezun,üstlerine düşüyorlardı bayağı

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnoww

Ben de hukuk yazacaktım 156 binde kaldım,hukuğu iyidir kardeşim oradan mezun,üstlerine düşüyorlardı bayağı

6 binden dolayı kaçması kötü olmuş cidden bu baraj olayı kadar saçma birşey yok
  • Zexial kullanıcısına yanıt
    Bence saçma değil barajın yükselmesi gerekiyor hatta 100k olan adam gidipte doktor,savcı falan olmasın bence.Bu tarz bi sınava çalışmamış biri doktor olduğunda veya hukuk okuyup üst makamlara geldiğinde nasıl bir özveri gösterebilir?

Şimdi gösterir niye göstermesin diyebilirsiniz ama şu bir gerçek arkadaşlar büyük bir çoğunluğu göstermez kısaca istisnalar kaideyi bozmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Bence saçma değil barajın yükselmesi gerekiyor hatta 100k olan adam gidipte doktor,savcı falan olmasın bence.Bu tarz bi sınava çalışmamış biri doktor olduğunda veya hukuk okuyup üst makamlara geldiğinde nasıl bir özveri gösterebilir?

Şimdi gösterir niye göstermesin diyebilirsiniz ama şu bir gerçek arkadaşlar büyük bir çoğunluğu göstermez kısaca istisnalar kaideyi bozmaz.

ozaman ygs ye 2 ay kaldığı zaman açıklamasınlar bu baraj olayını 1 yıl önceden açıklarsın seneye baraj gelicek ona göre diye ygs e kalmış 2 ay barajı açıklıyolar tm3 e geçtiğini ozaman açıklıyolar net saçmalık
  • Yazilim muh. yazdım bende inşAllah tutacak

• intexo kullanıcısına yanıt
    Ben bazi sebeplerden dolayi bu sene ozverili calisamadim ve aldigim sonuc bu,bir cok insandan daha fazla hukuk bilgisine sahibim roma hukuku kitabini oturup merakla okumus bir insanim 10.sinifta yaptim bunu..Baraj konusunda haklisiniz ama 150 bin olan adamla 156 bin olan insan arasinda bir fark yok sirf 6 bin kisilik aciklik mi benim zeka mi belirliyor ? kardesim ek kontenjandan hukuk yazmisti yillar once ve onun bolimunden cok az kisi 4 senede mezun oldu buna kardesimde dahil bu yuzden osym sinaviyla hukukta gosterilecek basarinin olculecegine inanmiyorum.Barajin gelmesi iyi oldu dememin sebebi cok fazla avukat var ornek vereyim baroya derse gittiginizde oturacak yer bulamiyorsunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksnoww kullanıcısına yanıt
    Tekrar söylüyorum istisnalar kaideyi bozmaz.Ayrıca kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.