Şimdi Ara

İstanbul Bilim Tıp Fakültesi (En köklü,en eski vakıf Üniversitesi) kazananlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.664. olup İst.bilim tıp fakültesine %100 burs + 1000 tl maaş ile işe başlıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JAGUARCAN

2.664. olup İst.bilim tıp fakültesine %100 burs + 1000 tl maaş ile işe başlıyorum :)

ee ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr0range

quote:

2.664. olup İst.bilim tıp fakültesine %100 burs + 1000 tl maaş ile işe başlıyorum :)

ee ?
    tebrik ederim.
  • Sen zaten bu uni.desin diye dusunmustum bizden baska yok galiba forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

tebrik ederim.

Alıntıları Göster
    belirtmek isterimki gordugu en dandik ozel universitee :S derslikleri bile dandikk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seda23241

belirtmek isterimki gordugu en dandik ozel universitee :S derslikleri bile dandikk

Hangi bolumde okuyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rblangl

quote:

Orijinalden alıntı: Seda23241

Hangi bolumde okuyosun?

Alıntıları Göster
    Ego tatmin konusu galiba. Evet tebrik ederim büyük başarı ( Duymak istediklerin bunlar mı ?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Db.COOPER

Ego tatmin konusu galiba. Evet tebrik ederim büyük başarı ( Duymak istediklerin bunlar mı ?)

Alıntıları Göster
    niye dandik olsun ya tamam bina biraz küçük ama zincirlikuyu da o arsanın değeri paha biçilemez yani gidip dagın tepesinde çok güzel bir kampüs de kurabilirler yani ayrıca 3.sene nightingale hastahanesine geçiliyor yarı yarıya ve orasını sen bir gör
  • quote:

niye dandik olsun ya tamam bina biraz küçük ama zincirlikuyu da o arsanın değeri paha biçilemez yani gidip dagın tepesinde çok güzel bir kampüs de kurabilirler yani ayrıca 3.sene nightingale hastahanesine geçiliyor yarı yarıya ve orasını sen bir gör

Alıntıları Göster
    yok mu başka bilim li
  • quote:

işe nasıl başlıyosun anlamadım?
  • quote:

yok mu başka bilim li

Alıntıları Göster
    İsterse aylık 10.000 TL versinler yine de gitmem. Seni de allah kurtarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

İsterse aylık 10.000 TL versinler yine de gitmem. Seni de allah kurtarsın.

Alıntıları Göster
    2006 da falan açıklmadı mı bu nasıl en eski en köklü la bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suffocated

2006 da falan açıklmadı mı bu nasıl en eski en köklü la bu ?

Alıntıları Göster
    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0stanbul_Bilim_%C3%9Cniversitesi

işte türkiye'nin en eski en köklü üniversitesi.kuruluş yılı 2006.bizim dershaneden küçük kampüsü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

işte türkiye'nin en eski en köklü üniversitesi.kuruluş yılı 2006.bizim dershaneden küçük kampüsü.

Alıntıları Göster
    kazanamayanlar üniversiteye laf atmayı tercih ediyor ama artık ben tren olup giderim siz de bakarsınız :)

• quote:

kazanamayanlar üniversiteye laf atmayı tercih ediyor ama artık ben tren olup giderim siz de bakarsınız :)

Alıntıları Göster
    kampüs dediğin bir bina mı sadece :D o puana git marmaraya ankaraya para için gittiğin bariz belli :D
  • quote:

Bu sene en son kaç puanla aldı,yıllık ücreti ne kadar,eğitim dili türkçe mi,hazırlığı var mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    2006'da kurulmuş bir üniversiteye(yüksek lise) en eski vakıf üniversitesi diyen birinden zaten böyle yorum gelir.

• quote:

binası feci halde şeyime benziyor

• quote:

2006'da kurulmuş bir üniversiteye(yüksek lise) en eski vakıf üniversitesi diyen birinden zaten böyle yorum gelir.

Bakalım seni işe alacaklar mı bilim mezunu olduğun zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trouble Magna -- 20 Ağustos 2012; 22:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trouble Magna

quote:

Bakalım seni işe alacaklar mı bilim mezunu olduğun zaman

Alıntıları Göster
    Bu okulda okuyanlar veya okumaya adaylar gelsin onun dışındakilere ihtiyacımız yok

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.