Şimdi Ara

İstanbul Bilişim'den D5100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...İstanbul Bilişim'den D5100 almayı düşünüyorum fakat 18-55 MM Kit Lensli iki tane makine olduğunu görüyorum sitede...Birinin fiyatı 1799...Diğerinin 2069....Ucuz olanı alıcam fakat güvenemedim...Sizce neden böyle bi listeleme olmuştur....Kampanya olmuş olsa yazar öyle bir şey de yazmıyor....Lütfen yardım...

• Ordan hiçbişey alınmaz ben sana diyim... Çürük çarık teşhir ürünleri ucuz olur sadece onları da almaya gitsen yok derler bulamazsın zaten...
  • İstanbul Bilişim gibi firmalara artık prim vermeyin arkadaşlar. Ha gidip hayyamdan spot almışsın ha oradan alımışsın hiçbir farkı yok. Garantisi yok birşeyi yok. verdikleri 2 yıl garanti yalan dolandan ibaret. Arıza oldu mu değişim gibi bir şansınız da yok. illa açıp kurcalayacaklar. Almayın oradan. Gidin hayyamdan doğubanktan alın daha iyi.
  • D5100'ün üzerinden 4-5 yıl geçti mi ya, erken başlamışlar :)
  • Cevaplar için çok teşekkürler...İyi bir site önerecek olan var mı peki bunların dışında ...
  • İlla siteden mi alacaksınız? nerede oturuyorsunuz?
  • Artık Vanda yaşıyorum görev yüzünden =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanalreyonum.com nasıl bir site peki sizce güvenilir mi ??? Çünkü fiyatlar inanılmaz derecede uygun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.