Şimdi Ara

İstanbul'da 106 yılın en sıcak 3'üncü kışı geçecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da 106 yılın en sıcak 3'üncü kışı geçecek

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek İstanbul'da son 106 yılın en sıcak 3'üncü kışının yaşanacağını söyledi.

www.hurriyet.com.tr
    Bu kış rekor bekleniyor... Uzman isimden çarpıcı açıklamalar
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/bu-kis-rekor-bekleniyor-uzman-isimden-carpici-aciklamalar-41040275

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 4 Aralık 2018; 16:13:40 >

• Godzilla konuları özlenecek desenize :))
  • Kardeşim yağmur yağıyor iklim değişikliği yog.
  • Nallart konuya bekleniyor!
  • Olleey bee

Kahrolsun kış
  • Yaaa şşşt kalın parka sağlam bot aldım kar yağsın ona göre bak
  • ilginçtir ki daha 2 gün önce aralık'ın başında donarak ölmek üzereydim dışarda
  • Bundan 3 sene önce kar yağdığını görürdük şu son 2 yıldan beri artık yağmur kar arası gidip geliyor.
  • Nallart bunu begenmedi, godzilla agliyordu, kar masuklari cildiriyordu...
  • Abi ya antalyadan geldim buraya kar görürüm diye şimdi yok yinemi göremicem.
  • sonbaharda nasa bu sene buzul soğukları olacak eksi 45 derece falan diyordu. gerçi kanada gibi yerlerde bi ihtimal ama hava olaylarında erkenden sallamayacaksın yok o geliyor bu gidiyor diye ben onu anladım.bir hafta sonrasına tahmin yapıyor adamlar sel suyu götürecek 20 30 mm yağış diye ama o güne yaklaştıkça tamini düşürüyorlar 15 10 diye ve o gün damla düşmüyor.hani gösterip de vermemek dedikleri bu olsa gerek.boşverin bir hafta sonrasını yarını tuttursanız biz razıyız.
  • Kol gibi görünen dovalgas ve elettirik birim fiyatlarını göz önüne alırsak, çok da kötü olmayacak, iyidir iyi... Ha sonrası böyle devam ederse ağır kaçar o da ayrı bi konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.