Aşağıda 4 adet resmi olan eski model "uzun çalar" diye tabir edilen, 90 dakika uzunluğunda ve 8cm'lik iki adet video teybim var. Bunlar 1980 ya da daha öncesinden kalmış videolar. Bu videoları günümüz video formatlarından herhangi birine çevirtip, saklamak istiyorum. Şu anki mevcut halleri ile izleyemiyorum.
İstanbul'da bu videoları izlenebilir (çok kötü olmayan) bir görüntü ve ses kalitesinde, VCD, DVD veya flashdisk'e kayıt yapabilecek bir iş yeri biliyor musunuz? Biliyorsanız bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Ben Beşiktaş'ta oturuyorum. Beşiktaş veya Kadıköy civarlarında bir iş yeri olursa sevinirim. Bir de ne kadara mal olur? Bilginiz var mı?
Teşekkürler
aşağıdaki adreste bir pasajta eski video kasetler vcd yapılır diye bir yer görmüştüm. belki sorabilirsiniz.
Çuhadarağa Sk 26-42 Osmanağa Mh., 34714 Istanbul, Türkiye maps.google.com 40.991429,29.026613
Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: forumnik
aşağıdaki adreste bir pasajta eski video kasetler vcd yapılır diye bir yer görmüştüm. belki sorabilirsiniz.
Çuhadarağa Sk 26-42 Osmanağa Mh., 34714 Istanbul, Türkiye maps.google.com 40.991429,29.026613
Altuğ Elektronik, Altuğ bey makul bir fiyata güzel iş çıkardı. Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim.