Arkadaşlar merhaba, neredeyse 1 aydır İstanbul'daki ingilizce kurslarını araştırıyorum görüşüyorum fakat bir türlü içime sindiremiyorum çoğu kurumu. Genel olarak görüşmelerin hepsinde en iyisi olduklarını :) söylüyorlar. Sonra açıp biraz bakındığımda binbir türlü yorumla karşılaşıyorum. Ve bir de genel olarak şubeden şubeye alınan eğitimin değişme konusu. İngilizce temelim var yani sıfırdan bir ingilizce öğrenmeyeceğim. Sizlerin tavsiye edebileceği İstanbul içinde şu kurs iyidir ya da şu şubesi iyidir diyebileceğiniz bir yer var mı ? Kadıköy, Beşiktaş, Taksim, Mecidiyeköy gibi rahat ulaşım sağlanabilecek yerlerde bakıyorum ayrıca. Bir yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
valla benim hem fiyat uygulungu hemde eğitim kalitesi olarak önerebileceğim kurum istanbul lisan merkezi var fakat ben bakırköy şubede eğitim almıştım beşiktaş ve mecidiyeköy yada kadıköy nasıldır bilemiyorum. onun dışında wse de iyi hem fiyat hem eğitim olarak ama genel olarak baktıgında her kurumdan alabileceğin eğitim hemen hemen aynıdır aralarında çok fark olmaz dil öğrenme ve geliştirme tamamen sana bağlı sen ne kadar üstüne gidersen o kadar öğrenir ve kendini geliştirirsin
nilda124N
kullanıcısına yanıt
Zaten bu güne kadar tamamen kendi çabamla ingilizcemi belirli bir seviyeye getirdim ve bu noktadan itibaren profesyonel bir kurumdan da destek almak istiyorum. İlm'yi çok duydum. Orası için de birileri çok iyi demiş birileri çok kötü. Oturduğum yer sebebiyle Bakırköy'e ulaşmam çok zor fakat diğer şubelerine bir bakmayı ben de düşünüyordum. Teşekkür ederim cevabınız için ve konuyla ilgili bilgi sahibi diğer arkadaşlardan da öneri alabilirsem oldukça iyi olur..