Şimdi Ara

İstanbul'da uygun fiyata Xbox 360?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar,sitenize yeni katılan üyelerden biriyim ben.Uzun zamandır iki konsoldan birini almak istiyorum (PS3/Xbox 360).Hata yapmamak için PS3'ün çıkmasını bekledim;böylece iki konsol arasında bir değerlendirme yaptım.Eski bir Xbox'çı olmamın etkisiyle ve diğer unsurlarla birlikte Xbox 360 almaya karar verdim fakat Endem'den başka X 360 satılan yer bilmiyorum (orası da çok pahalı geliyor bana;550 Euro).Uygun fiyata X 360 satılan bir yer bulmamda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• En uygun en ucuz yer gittigidiyor.com alabilirsin geçenlerde 510 milyona 2.el vardı sıfırları 800 ytlden başlıyor ve üstünde 13 tane full oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 9 Aralık 2006; 16:22:12 >
  • platin elektornik ve denizde var snırım bir sor daha uygun alırsın platin kadı koyde deniz tahkakalede...
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

En uygun en ucuz yer gittigidiyor.com alabilirsin geçenlerde 510 milyona 2.el vardı sıfırları 800 ytlden başlıyor ve üstünde 13 tane full oyun

510 ytl dediğin açık artırmadaki fiyatıdır "direk al" fiyatı değil
  • bulursun daha ucuza yerlerde biraz araştır ama satan kişiler akıllandı. ilk zamanlar pal makineleri 850-900ytl'ye satıyolardı. şimdi japonyadan daha ucuza 360 getirip aynı fiyata hatta daha pahalı fiyatlardan satıyorlar.
  • Platinde mi ucuz adamlar NTSC-J X box 360 icin 950 ytl istiyor Endem bile daha uygun onlardan düsünün artık.

Arkadasım gittigidiyor sitesinde bulabilirsin.
  • türkiye desteği olmayan alaeti niye alıyorsunki. bekle marta kadar ps3 al. sırf bu acelelik yüzünden çok zarara uğrarsın. ne güzel iste x-box ında varmış. marta kadar takıl onunla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar,ben sanal alanlarda gerçekleştirilen alışverişler konusunda hem tecrübesizim hem de bir türlü tam bir güven sağlayamadım.O yüzden gittigidiyor'u en son çare olarak kullanmak istiyorum.Forumu incelediğimde gördüm ki bazı arkadaşlar Zaza Han'daki Fatih elektronikten(umarım doğru yazmışımdır) bahsetmiş.Yanlış hatırlamıyorsam 600$'a satıyorlarmış.Bura hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.Valla Zaza Han'ın tam olarak nerde olduğunu bile bilmiyorum.

lord987,arkadaşım ben Ps3'ü yeterince bekledim ayrıca Ps3 gücünü gösterebilmek için adam gibi bir HDTV'ye ihtiyaç duyuyor(Xbox 360'da öyle bir zorunluluk yok).PS3'e bir ton para gidecek üstüne adam gibi bir HDTV isteyecek;sırf bu yüzden evdeki 42" Hyundai Plasma'mdan vazgeçip bir ton para daha kıyamam.Yanlış anlama ama PS3 olayı X360'dan 4 kat daha masraflı hale geliyor benim için ve şuana kadar bunu hakedecek birşey gösteremedi.

Şimdiden teşekkürler,arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wf Pack -- 9 Aralık 2006; 21:28:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Wf Pack

Öncelikle selam arkadaşlar,sitenize yeni katılan üyelerden biriyim ben.Uzun zamandır iki konsoldan birini almak istiyorum (PS3/Xbox 360).Hata yapmamak için PS3'ün çıkmasını bekledim;böylece iki konsol arasında bir değerlendirme yaptım.Eski bir Xbox'çı olmamın etkisiyle ve diğer unsurlarla birlikte Xbox 360 almaya karar verdim fakat Endem'den başka X 360 satılan yer bilmiyorum (orası da çok pahalı geliyor bana;550 Euro).Uygun fiyata X 360 satılan bir yer bulmamda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

En ucuzunu gittigidiyor'da bulursun..ama nasıl bir alış-veriş sistemidir ben pek anlamam,uğraşmak da istemem..benim gibi

düşünüyorsan da seçeneklerinden birisi ikinci el forum ilanları ve elden alışveriş..ben gittim Endem'den aldım pal-premium..zira

Ntsc-j de var orada 500dolara(Platin 500 euro'ya veriyor ntsc'yi)..Eğer Zaza'daki premiumsa ve Pal ise 600dolar iyi fiyat,

kaçırma..bence büyük ihtimal ntsc'dir o alet..yani böle dükkan alışverişi için fazla seçeneklerin pek yok..ama ben hem pal sistem

olduğu için,hem de Endem'in bu işlerde daha bilgili ve deneyimli olduğunu araştırıp gördüğüm için Endem'i tercih ettim..ama ne yap

et Xbox360 sahibi ol dostumPS3'ün oturması 2007 sonu veya 2008 başı falan olur heralde..

• Astraldoors,yorumun ve yardımın için çok teşekkürler.Valla şuana kadar çıkardığım sonuçlara bakılırsa dönüp dolaşıp gene iş Endem'de bitiyor (elim mahkum gibi hisettim).Zaza Han'ın da yerini tam olarak çözemedim;en iyisi Endem'den gidip almak.Konu dışında bir soru olacak ama endem'den Fw yapan arkadaşlar fiyatını ve olayın detaylı bir bilgisini(Fw X 360'a zarar verir mi?Back Up oyunları Endemde ne kadardır?Live'da sıkıntı yaşama ihtimalimiz yüksek mi ? gibi) verebilir mi?
  • Fw 50 ytl..Back-up oyunlar ise 20 ytl..benim çok geniş elektronik,teknik bir bilgim yok firmware konusunda ama herhangi bir zararı olduğunu duymadım ve sanmıyorum da..Live'da sıkıntı yaşamazsın merak etme..ama bu demek değil ki Microsoft firmware'li kullanıcıları banlamayacak..ÇOK AZ bir ihtimal de olsa banlanma ihtimali hep olacaktır..ama şu ana kadar hiçbir sıkıntı duymadım..için rahat olsun
  • tahtakalede denize pal makinayı sor bir sey kaybetmezsin bence olabilir ben ucuzdurt demedim sorarasın dedim makinnın ne kadar tutuldugu satanlardan bellli istanbulda satan yer yok adam akıllı işe bak...simdiden ps 3 satan yer daha fazla ...
  • sahibinden.com adresinde xbox olarak arattirdim 850ytl fiyatlar sifit ntsc u premium satiyorlar su an
  • Elimde şu an sıfır NTSC-Usa Premium sıfır cihaz var , kutusu açılmadı. Fiat 800 YTL
    ilgilenirsen pm atarsın
    İst.dayım
  • iyi fiyat vermiş kaçırma
  • fiyat super gercekten sakin kacirma, bugun ankara karumda sordum 950ytl ntsc-u x360 firw. hack dahil ps3 ise bi yerde 2500ytl, diger yerde 2000ytl hemde bu satan iki dukkan karumda birisi 2 digeri 3. katta
  • Konsol ile beraber birde orjinal oyun hediye ediyorum , oyunda ambalajındadır
  • HANGİ OYUN VAR ELİNDE???
  • tahtakalede zaza iş hanı var. ben xbox'ımın çipini oradan aldım. çok ilgililer. xbox 360'ları da çok iyi. samsung dvd'romlu ve premium. ayrıca dvd romu da hackliyorlar. şiddetle tavsiye ediyorum.

Telefonlar
    0212 514 08 71
    0212 528 08 08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 12 Aralık 2006; 15:43:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.