Şimdi Ara

İstanbul Dershane Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. sınıf için dershaneye gideceğim sayısalım , rekabetli bir dershane istiyorum secenekler arasında beylikdüzü final , bakırköy uğur, bakırköy fenbilimleri var hangisi beni daha disiplinli sınava hazırlar ? yardımcı olanlara teşekkürler :)

• bakırköy ugurdayım bakırköy fen bilimlerine git oldukca saglam orası
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Bende onu düşünüyorum fakat avcılarda oturuyorum metrobüsten indikten sonra yolu çok uzun gibi ?
  • oo o zaman durum farklı o kadar yol cok, ugura metrobusten gidebilirsin içerde degil ama oda uzak gibi
    o taraflarda arastırdın mı saglam yokmu ?
  • En sağlam dershaneler bakırköyde diye duydum bir gün gidip bakıcam olursa oraya giderim yol biraz uzun ama eğitimi dediğin kadar iyiyse bu zahmet çekilir :)
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Hocamneden uğuru önermedin , uğur kötümü fen bilimlerine göre benim kardeşim sbs için uğura gitti memnundu da ?
  • Navys N kullanıcısına yanıt
    bildigim kadarıyla avcılar da fenblımlerı var oldukcada saglam dıye arkdasımdan duymustum
    ayrıca senın rakıbın kendın,rekabet yerın odandakı masa ayrıca TG sınavlarlada gorebılırsın toplumdakı yerını.
    kucuk hazların pesınde kosup tatmın etme kendını sen daha doktor yada muhendıs olacaksın sıp dıye olunmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navys

Hocamneden uğuru önermedin , uğur kötümü fen bilimlerine göre benim kardeşim sbs için uğura gitti memnundu da ?

fena degilde fen bilimleri daha iyi ondan dedim yoksa ortalamaya göre iyi
  • finale gitmede nereye gidersen git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.