Şimdi Ara

istanbul dolu yağışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sekerpinarda perşembe günü yağan doludan benim araçta nasiplendi 70-80 adet civarı hasar oluşmuş.isin ilginç tarafı dolu hasarı yaparken benim arabada yedi dolu yapacağıni bile bile .sıkıntı değil mesleğim ama insan genede üzülüyor
    Herkese geçmiş olsun sekerpinar da ki ikinci dolu bu biraz azdı ama hasar oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun. Hiç bir şey sizden ve ailenizden önemli değildir. Para ile halledilecek şeyler canınızı sıkmasın.

• Bir onceki dolu yagisinda ben de nasiplendim;10a yakin..
    iyi yonu kapilardaki gamzeler o kadar gözüme batmiyor artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 9 Ağustos 2014; 19:27:48 >
  • Bende ordan geçtim ama benim araçta pek bişi olmadı daha önceki bi kaç tane dolu hasarı dışında yeni birşey olmadı.
  • geçmiş olsun
  • Benim araç cam tavan şehir dişina ciktigim zamanlar hep aklim orada.ya kirilirsa!!!

• Çok saolun aracı kendim yapacağım için maddi sıkıntı olmayacak sadece terzi kendi söküğünü dikemez ama yapıcam inşallah

• Ben de doluya maruz kaldım ama bereket 1-2 tane göçükten başka ezik yok arabada.
  • Bu doluda zarar görmedi ancak bayramdan önceki doluda kaputa ve tavana para sıkışmasına sebep oldu

• Taşındığım şehirde millet yağmur yağınca araçlara battaniye örtüyordu. Bunlar ne yapıyor derken bir önceki yıl doludan bir çok aracın zarar gördüğünü öğrendim.
    Birkaç mobilya taşıma battaniyesi alıp ekleme yaparak diktirdim. Bagajda duruyor. İnce olduğu için çok yer kaplamıyor, ıslanırsa çabuk kuruyor. Piknik vb gibi yerlerde de kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 10 Ağustos 2014; 10:08:38 >
  • Kilim serseydiniz bir şey olmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Kilim serseydiniz bir şey olmazdı...

Abi, honda sahibi olunca boyle ihtiyatli olunuyor di mi

• Şekerpınar İstanbul değil ki, Kocaeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Kilim serseydiniz bir şey olmazdı...

Abi, honda sahibi olunca boyle ihtiyatli olunuyor di mi

"teneke" mi diyon Hondacığıma

• Bu gocukleri tuvalet/lavabo pompasi ile duzeltebilirsiniz.

Denendi ve kesin ise yariyor. Hic masrafa girmeden, otomobile zarar vermeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 10 Ağustos 2014; 12:22:44 >
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah
    Hepsi teneke; kimi peynir tenekesi kimi kutu kola

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bu gocukleri tuvalet/lavabo pompasi ile duzeltebilirsiniz.

Arkadaşım tuvalet pompasiyla yapiliyorsa biz hemen bırakalım çubukları pompa alalım
    Çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: adalizebey

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bu gocukleri tuvalet/lavabo pompasi ile duzeltebilirsiniz.

Arkadaşım tuvalet pompasiyla yapiliyorsa biz hemen bırakalım çubukları pompa alalım
    Çok iyi

Saka felan yapmiyorum gayet ciddiyim. Dedigim gibi denendi ve ise yariyor. Hatta videosu bile var nette.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.