Şimdi Ara

İSTANBUL DUİM - PAMUKKALE ELEKTRİK ELEKTRONİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sıralamam 125k bu bölümlerin geleceğini düşünüyorum sıralamaların düşmesi ile. PAÜ elektrik 120k, İ.Ü duim 121k,
    Bu 2 bölüm arasında çok kararsız kaldım. hangisini başa yazmalıyım? İstanbul duim iş imkanı ve maaşıyla cezbediyor ama çeşitli yerlerde kaptanlığın çok zor olduğu yazıyor. Bunu göze alacağımı bilemiyorum gerçekten. Bir yandan da bu tür şeylere meraklı biraz uçuk oldugum için yapabilirim diyorum. PAÜ elektrik elektronik de ise hem denizlinin sakin bir şehir olması hem kampüs üniversitesi olması cezbediyor açıkçası ama 4 yıl EE okuyup düşük miktar maaşla işe başlamak kararsız kıldırıyor beni.
    Sizce ne yapmalıyım Ee okuyup hayatımı kurtarabilirmiyim düzgün bir maaşla ee nin iş olanakları nasıldır? Yoksa deniz ulaştırma işletmemi düşüneyim.
    Ayretten Mersin elektrik elektronik, Balıkesir inşaat ve Celal Bayar inşaat da var düşündüğüm yerler arasında.

• Duim... Ablam İÜ Duim mezunu. İş imkanları yüksek denizcilik sektörü yıllardır krizde olmasına rağmen. Artı olarak eskisi gibi değil İÜ. Eskiden güverte seçeneğin yoktu. Şimdi güverte seçebilirsin 2. Sınıftan sonra kaptan olabilirsin. İstemezsen işletme kısmında kalırsın denizcilik şirketlerinde çalışırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duim yazacağım bende sıralamamın gerisinde olmasına rağmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabız Civciv

Duim... Ablam İÜ Duim mezunu. İş imkanları yüksek denizcilik sektörü yıllardır krizde olmasına rağmen. Artı olarak eskisi gibi değil İÜ. Eskiden güverte seçeneğin yoktu. Şimdi güverte seçebilirsin 2. Sınıftan sonra kaptan olabilirsin. İstemezsen işletme kısmında kalırsın denizcilik şirketlerinde çalışırsın.

Peki ablanız memnun mu okuldan, eğitimi iyimiymiş?
  • Hocam bilen bilir forumda beni ben bu bölümü kazanıp gitmedim , içeriğini iyi araştırın geleceği güzel bölümlerden bakın elektrik daha iyi istanbul geliyor diye yapmayın lütfen kafanıza yatıyorsa deniz okey yaz gitsin.
    ayrıca kafanız karışık sanırım inşaat,elektrik,duim farklı disiplinler hepsine ilginiz olduğunu düşünmüyorum kendinizi daha iyi tanıyın bir kaç gününüz daha var iyi araştırın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karabatu05 -- 18 Temmuz 2017; 3:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Nicholson

quote:

Orijinalden alıntı: Kabız Civciv

Duim... Ablam İÜ Duim mezunu. İş imkanları yüksek denizcilik sektörü yıllardır krizde olmasına rağmen. Artı olarak eskisi gibi değil İÜ. Eskiden güverte seçeneğin yoktu. Şimdi güverte seçebilirsin 2. Sınıftan sonra kaptan olabilirsin. İstemezsen işletme kısmında kalırsın denizcilik şirketlerinde çalışırsın.

Peki ablanız memnun mu okuldan, eğitimi iyimiymiş?

Ablam memnun sayılırdı. Tabi ki belli başlı sıkıntıları da olabiliyor. Onun mezun olmasının üzerinden 4 yıl geçti. Bazı şeyler değişmiştir, eksik olan ne varsa kapanmıştır diye düşünüyorum. İşletme kısmında kalırsan eğer aslında bil ki okuldaki eğitim çok işine yaramayacak yani brnim göedüğüm kadarıyla iş şirkette öğreniliyor. Zaten yönelebileceğin sektöe çok fazla. Operasyon, brokerlık, deniz sigortacılığı vb. Bunları okulda öğretemezler. Kısacası bu bölümde okuyup biraz aktif olursan, güzel yerlerde staj yaparsan sonrasında önün açık. Birkaç ayda işi öğrenip kaptırıp gidersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.