Şimdi Ara

İstanbul ----> Eskişehir Öğrenci

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul dan Eskişehire öğrenci olarak gelmeyi düşünüyorum. Eskişehirde okuyan ve İstanbul da yaşamış veya görmüş biri bana iyi ve kötü yanlarını yorumlayabilir mi ?

Şimdiden Teşekkürler

• İstanbula göre sıkıcı gelebilir belirli yerler vardır gezmek için öğrenci için idealdir kiralar fazla zorlamaz durumunu bilmiyorum tabi maddi olarak ucuzdur yazları sert kış olarak geçer yazın da toz toprak çok uçlarda olmazsan her yere yürüyerek gidersin.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

İstanbula göre sıkıcı gelebilir belirli yerler vardır gezmek için öğrenci için idealdir kiralar fazla zorlamaz durumunu bilmiyorum tabi maddi olarak ucuzdur yazları sert kış olarak geçer yazın da toz toprak çok uçlarda olmazsan her yere yürüyerek gidersin.

İstanbul artık sıktığı için gelmek istiyorum oraya zaten. İnsanlar gözlerinde İstanbul resmini çok büyütüyor. Teşekkürler bilgilendirme için
  • Kardeşim bende aynı senin durumundayım
    İstanbul'da yaşıyorum ama Eskişehir'de öğrenciyim
    Eskişehir süper bir yer. Sırf erkenden gitmek için orada İngilizce kursuna kayıt oldum
    İstanbul'da yaşıyoruz ama şahsen kalabalık,gürültü ve insanlar beni sıktı.
    Eskişehir gerçekten medeni bir şehir. Bu kavga çıkartmaya yer arayan apaçi vs. tarzı insanları görmedim.
    Kızları da güzel :P Şehirde öğrenci için uygun
    Sormak istediğin soru olursa buralardayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 24 Haziran 2013; 11:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

İstanbula göre sıkıcı gelebilir belirli yerler vardır gezmek için öğrenci için idealdir kiralar fazla zorlamaz durumunu bilmiyorum tabi maddi olarak ucuzdur yazları sert kış olarak geçer yazın da toz toprak çok uçlarda olmazsan her yere yürüyerek gidersin.

istanbulda ev kiraları ne alemde bilmiyorum ama bir eskişehirli olarak 1+1 evlerin kiraları 500 tl den başlıyor. üniversite caddesinde.

şehir küçüktür ama imkanı çoktur he bir istanbul değildir tabii ki. 4 sene sıkılmadan geçirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak be

İstanbul dan Eskişehire öğrenci olarak gelmeyi düşünüyorum. Eskişehirde okuyan ve İstanbul da yaşamış veya görmüş biri bana iyi ve kötü yanlarını yorumlayabilir mi ?

Şimdiden Teşekkürler

Burak bey çok şanslısın Eskişehir bir nevi küçük İstanbul gibidir bu yüzden canın sıkılmaz hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kocaeli vs eskişehir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avrupa kenti gibidir. kesinlikle gitmelisin.
  • aynen herkesin dediği gibi kesinlikle gitmelisin hamama da gitmeyi unutma
  • şehirlilik bilincinin en yüksek olduğu ildir açık ara.izmirdeyim ama eskişehirin sunduğu imkanları sunmaktan aciz.hem çok daha ucuz hem komple bir şehir.650 bin nüfuslu ama her tür kültürel faaliyet var.geldiğine kesinlikle pişman olmazsın.insanlarıda iyidir sıcakkanlıdır.ellerinden geldiğince yardımcı olurlar.
  • Ben Eskişehir'de okudum ve oraya gittikten sonra İstanbul'dan nefret eder oldum. Bir şehir bu kadar mı huzurlu olur
    Okul bittikten sonra İstanbul'a dönersen depresyona gireceksin söyleyeyim. Trafik,gürültü,stres.. orada bunların hiçbiri yok
    Tramvayla heryer ayağının altında. Maddi açıdan uygun, ortamı mükemmel.
    Kızlar da güzel. Ben Eskişehir'e yerleşmeyi düşünüyorum ama iş açısından yetersiz, kariyer yapılabilecek ortam yok.
    Öğrencinin Mekke'si
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.