Şimdi Ara

İstanbul Gayrettepe Trafikte Boş Ruhsat Sayfası KALMAMIŞ :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

renk değişimi için randevu alarak gittiğim gayrettepe trafikte beni boş baskılı ruhsatımız kalmadı diyerek geri gönderdiler. ben randevu aldım akşam yurt dışına uçuyorum nezaman yaptırabilirimki bir daha nası istanbulun en buyuk trafik tescil yerine sahipsiniz boş ruhsatınız yok taa sarıyerden saat 8 de yola cıktım dedıgımde de bana gülerek buyrun şikayet edin ozaman dediler

ağlanacak halimize güldüm bende hep beraber güle oynaya çıktık ordan eve geldim bide otopark parası ödedim

• Bildigim kadariyla artik istediginiz yerden degistiriyorsunuz ruhsati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok araba satılıyor napcaksın bitmiş işte
  • Hocam açıkça rüşvet istendiğini düşünüyorum, kimseye b*k atmak ta istemem ama benzer bişe yıllar önce babamın başına gelmiş ceza makbuzu kalmadı geliyor diye yarım saat bekletmişler bizimki durur mu basmış çıkmış gelen gidende olmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bildigim kadariyla artik istediginiz yerden degistiriyorsunuz ruhsati

bugun yurtdısına cıktıgımdan tek randevu veren yer orasıydı muayeneyıde 2 gun once yaptım zaten
  • Anladim ama koskoca yerde bos ruhsat kalmadi demeleri cok garip ya size en kolayi birine vekalet verin o yapsin ::)))
    Noterde para kazansin ::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Hocam açıkça rüşvet istendiğini düşünüyorum, kimseye b*k atmak ta istemem ama benzer bişe yıllar önce babamın başına gelmiş ceza makbuzu kalmadı geliyor diye yarım saat bekletmişler bizimki durur mu basmış çıkmış gelen gidende olmamış...

hocam yok dedim hatta nolur iyice bakın bu akşam gidiyorum bi daha zor olacak gelmem trafik vakfı bağış kutusunun oralardadamı yok demememden sonra sadece muayane yeri olan ruhsattan var öbüründen yok ama dediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.