Bildirim
İstanbul Hukuk mu Hacettepe Hukuk mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
Kesinlikle İstanbul. Ankara'nın önüne bile yazılır, kişisel tercihtir o ama İstanbul, Hacettepe'ye göre çok daha köklü hukuk alanında. Açıkçası, ben olsam sıralamamı Ankara, İstanbul, İstanbul i. ö diye yapardım, bu tüm arkadaşlara tavsiyemdir aslında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da öyle geliyor hocam genelde bu karşılaştırma Ankara Hukuk mu İstanbul Hukuk mu diye yapılır aslında ama çok bilgin olmayınca ve ezbere tercih yapmamak için foruma danışayım dedim.
++++++++ up
Başka fikirleriniz, önerileriniz var mıdır arkadaşlar ? -
Bemce istanbul en başa aş. Ankara çok sıkıcı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul kesinlikle, zaten Hacettepe hukuk yeni diye biliyorum ne kadar iyi olabilir ki?
Kesinlikle istanbul hukuk bence. Hacettepe hukuk çok yeni. puanının yuksek olmasının tek sebebi kontenjanının az olması
Sağolun arkadaşlar fikirleriniz için.
up up up -
up -
Ben de benzer bir durumdayim İstanbul yazacak gibiyim ama bakalim, cevremdekiler İstanbul'un daha iyi oldugunu soyluyor.
Ankara sana göz kırpıyor bence ama yinede belli olmaz.İstanbul diyenlere aldırma her şeyi göz önünde bulundur çünkü istanbulda 5 parasız kalmış şekilde bulabilirsin kendini.Sonra istanbul diyenler gelir aklına :D . İyi düşün derim... -
quote:
Orijinalden alıntı: EmekliKomiser
Ankara sana göz kırpıyor bence ama yinede belli olmaz.İstanbul diyenlere aldırma her şeyi göz önünde bulundur çünkü istanbulda 5 parasız kalmış şekilde bulabilirsin kendini.Sonra istanbul diyenler gelir aklına :D . İyi düşün derim...
Aynen hocam ya Ankara daha uygun aslında, İstanbul'un maddi koşulları çok sıkıntılı ama ne olacak bilemiyorum şehir olarak imkan çok diyorlar İstanbul için, ama bakalım ya tercih süresi uzadı neyseki -
İSTANBUL Hacettepe'yi de Ankara'yı da tokatlar. Gazi'yi sebepsiz yere komaya sokar. İ
stanbul hukuk markadır, bürokrat tornası değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: yarigecirgenzar
İSTANBUL Hacettepe'yi de Ankara'yı da tokatlar. Gazi'yi sebepsiz yere komaya sokar. İ
stanbul hukuk markadır, bürokrat tornası değil.
Sağolun hocam yardımınız için teşekkürler, Ankara ve İstanbul'un marka olduğunu düşünüyorum fakat sanırım Ankara başta olacak. Arkasına İstanbul veya Hacettepe yazacağım, kuvvetle muhtemel İstanbul olacak. -
Ben de ikinci tercihte hacettepe ve gazi arasındayım.Kimi gazi köklü onu yaz diyor,kimi hacettepe hukuka çok önem veriyor onu yaz diyor.Aydınlatırsanız pek makbule geçer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X