Bildirim
Istanbul inanilmaz sicak ve yuksek nem var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kocaelide her yaz yaşanana durum alıştık biz artık -
%75 nem`e alismak cok zor... havayi oyle bunaltici hissettiriyor ki...quote:
Orijinalden alıntı: Nikopoll
kocaelide her yaz yaşanana durum alıştık biz artık -
berbat bir hava var. -
normalde eşşekler kimin yürüyen ben bu nemli havalarda en kısa mesafeyi bile otobüs ve tramvayla gitmeye başladım terden yürünmüyor havada esmiyorquote:
Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi
%75 nem`e alismak cok zor... havayi oyle bunaltici hissettiriyor ki...
Alıntıları Göster -
Aynen bugün istanbul çok sıcak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen. İki haftadır Samsun tarafların daydım oralarda öyleydi, bu sabah geldim İstanbul'a burası da aynı. Bizim ev püfür püfür eserdi şimdi yaprak kımıldamıyor. -
Yaşanacak şehir değil kaçıp kurtulduğuma şükrediyorum. Millet hala istanbul rüyasıyla tutuşuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha dün yaz bitti konusu okumuştum.
heat index ne birader -
Darısı başımıza. Nereye geçtiniz hocam, yurtiçi mi ?quote:
Orijinalden alıntı: TriLi
Yaşanacak şehir değil kaçıp kurtulduğuma şükrediyorum. Millet hala istanbul rüyasıyla tutuşuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 24 Ağustos 2019; 16:32:46 >
Trabzondayım 27 derece %75 nem var.
İstanbul soğumaz beton heryer Allah herkese yazın oradan kaçacak imkanlar nasip etsin.
Sicaklik nemle birlestiginde ortaya cikan insanlarin hissettikleri sicaklik anlaminda.quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader
heat index ne birader
Radar kagithane'de cihaz yurtdisi uretim oldugu icin, turkce yazmasi mumkun degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 24 Ağustos 2019; 21:12:23 >
sen türkçe yazamıyon mu hissedilen sıcaklık diyequote:
Sicaklik nemle birlestiginde ortaya cikan insanlarin hissettikleri sicaklik anlaminda.
Radar kagithane'de cihaz yurtdisi uretim oldugu icin, turkce yazmasi mumkun degil.
Alıntıları Göster -
Heat index yazilmasina neden bu kadar takildiniz ? Memleketteki isyerlerinin cogunlugunun adi yabanci dilde, kimse de bu konuyu onemsemiyor. Turkce radar cihazi yapildi da hissedilen sicaklik mi yazmadik, yabanci bulmus, onlarin diliyle de yazilmis. Konunun turkce-ingilizce yazimla hicbir alakasi yokken buraya takilmaniz gercekten cok garip.quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
sen türkçe yazamıyon mu hissedilen sıcaklık diye
Alıntıları Göster
-
Sen birde adanayı gör
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah ulan ahhh.şimdi vapurda olmak vardı.. İranlı turistlerle. Büyük ada yapmak vardı.Bu sene gelemedim..
Aynen başkan sahilde nemden oturamadık
Bilale ya da bardaki sarışına anlatır gibi anlatıcan burda herşeyi.quote:
Heat index yazilmasina neden bu kadar takildiniz ? Memleketteki isyerlerinin cogunlugunun adi yabanci dilde, kimse de bu konuyu onemsemiyor. Turkce radar cihazi yapildi da hissedilen sicaklik mi yazmadik, yabanci bulmus, onlarin diliyle de yazilmis. Konunun turkce-ingilizce yazimla hicbir alakasi yokken buraya takilmaniz gercekten cok garip.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
heat index ne birader
|
Benzer içerikler
- jandarma uzman çavuş olanların yorumları
- saçma hikayeler
- maltepe en tehlikeli mahallesi
- bioxcin şampuan kullananların yorumları
- digitürk sanal kumanda
- çay emojisi
- exxen de neler var
- google çizim yap
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X