Bulunduğum şehirde uygun fiyatlı ve seçim şansı olan araç bulamıyorum. Bunun için izmir veya istanbul araba pazarlarına gitmeyi düşünüyorum. Ancak memur olduğum içinde hafta içi şehir dışında olamıyorum. Hafta sonu için izmir istanbul ankara araba pzarlarında veya belli yerlerde satış yapabiliniyor mu ? Bu şehirlerde oturan ve al sat yapan arkadaşların yardımcı olmasını diliyorum .
Oto alım-satımlarında noterler devreden çıkarıldı. Artık notere gidilmiyor. Tanıdığınız-güvendiğiniz birine vekalet verirseniz (sadece oto alımı yetkisi) o sizin adınıza arabayı alır.
maalesef noterlerin itirazları sonucu o uygulama 1 yıl ertelendi, eski düzen devam.
ben istanbula gidip arabayı bulup satışını yapıp gelmek istiyorum .. (cumartesi yada pazar günü ) araba pazarında noterlerin bazıları işlem yapıyor diye duydum. bulabilirmiyiz bu adamları
haftasonu noterler resmi olarak calismiyorlar. ancak tanidik noter bulursaniz (ki bazilari para ile bu isi yaptiriyorlar ) cuma gunun tarihi ile veya pazartesinin satisi gerceklestirmis oluyorlar. sadece oto icin degil, ev icinde bunu yapanlar var (yazlik almak icin vs.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme