Arkadaşlar biz Sıcak Evimizde üşürken bu Evsiz Adam Kartal Topselvi bölgesinde Ana Caddeye yakın bir Apartmanın duvarına Battaniye ile Sığınmış ve herşeye Açık şekilde Dışarda kalıyor. 😢
Geçen yanından geçerken bi miktar Para vermek istedim bana şunu dedi, Gelme koy o Parayı cebine ilerde Hasta olunca sana lazım Olur dedi...HAYATTAN ÜMİDİNİ KESMİŞ VAZİYETTE, AMA ZEKA SEVİYESİ ÇOK YÜKSEK...AMA ÇARESİZ. 😢
Bu adam için Yasal bir Yardım yolu varmı Arkadaşlar...Mesela belediye filan Sahiplenip bakmaz mı...LÜTFEN BİLGİSİ OLAN BİR AKIL VERSİN, İÇİM YANDI ARKADAŞLAR. 😢
Adam hayatinin tamemen bosa harcandigini gormus intiharada cesareti yok olene kadar surunecek bende onun gibi olucam ama sehirden uzakgozfen irak
Kardeşim kaymakamlık yetkilileri ile bir görüş durumu izah et. Onlar gerekeni yapar. Ama adam sabit değil sanırım nasıl tekrar bulurlar bilmiyorum. Yada sen al onu karakol a götür bence oradan yönlendirirler sizi. Bırakma işin peşini..
Allah göstermesin, Öyle deme.
İntihar filan yapmıyor, Sadece çok Çaresiz...Şuan bu soğukta Apartmanın kaldırımında Battaniyenin üzerinde Yatıyor...Saç sakal birbirine girmiş...Muazzam derece bir Zeka ve Konuşması var...AMA HAYATA KARŞI KÜSKÜN VAZİYETTE...Para veriyorsun onu bile Almıyor...YANINDA BİR BARDAK VAR, KONU KOMŞU AÇ SUSUZ BIRAKMAZ AMA SOĞUK ŞİMDİ ÇOK ETKİLER.
Belediye veya Devlet dairelerinde Yetkili ve İlgili bir Arkadaş bu konuyu görürse bu konuda Yardımcı olmalarını beklerim...ADRESİ TOPSELVİ KARAKOLUNA 400-500 METRE E-5 TARAFINA BAKAN YÖNDE ANA CADDEYE BAKAN BİR APARTMANIN DUVAR DİBİNE SIĞINMIŞ VAZİYETTE ÇARESİZ.
hardday
kullanıcısına yanıt
Adamın bulunduğu Adresi önce Öğreniyim sonra buraya Yazarım, Hep birlikte el ele Akıl Fikir teatisiyle inşallah bu işi Çözelim...EN AZINDAN ADAMIN ADRESİNİ HAZIRLADIĞIMDA SİZLERDE YETKİLİLERLE BU KONU İLE İLGİLİ YARDIMCI OLUN ÇAĞRISI YAPIN, BELKİ BİR İKİ KİŞİYİ KÂÂLE ALMAZLARSA ÇOKLUK OLURSAK İLGİLENEBİLİRLER.
Adamcağıza şimdi Yemek, Sıcak Çay, Su, Mont falan filan götürmek için şuan Hazırlık yapıyoruz.
Adamın bulunduğu Adreside bulup buraya 1-2 saate kadar Yazacağım.
Evet adamı bulduk...Aynı yerde Battaniyelerin üzerinde Ayakları çıplak, Pijama katıyla Uyuyordu...Yiyecek ve İçecekle adamın yanına gittim poşetleri Açarak bunlar senin buyur gel demeye kalmadan, Adam git burdan, Kimseyi istemiyorum dedi...Bende ısrarla Abi bunları sana getirdik Ye İç karnını doyur biz sana İyilik yapmaya geldik dedim...ADAM AYAĞI KALKTI, SİZE KIYAMETİ YAŞATACAĞIM DİYORDU, BİRAZ DAHA ISRAR ETSEM NEREDEYSE BİZİ DÖVECEK KADAR SİNİRLENEREK GERGİNLEŞTİ...Annem hadi oğlum Senin Niyetini Allah görüyor, Biz yapacağımızı yaptık kendi istemiyor dedi ve daha fazla Zorlamadan oradan elimizdekilerle bir Tatlıcı esnafın Dükkanına giderek, Bu adam nedir ne değildir sorgu sualle Öğrendik ki, ADAM 1,5 YILDIR BU ADRESTE AYNI SOKAKTAYMIŞ...POLİS BELEDİYE KAYMAKAMLIK EKİPLERİ DEFALARCA KEZ BU ADAMA YARDIM ETMEK İSTEMİŞLER, FAKAT BU UĞUR İSİMLİ ADAM HER ZAMAN YARDIMLARI REDDEDİYORMUŞ...Oradan geçen Vatandaşlar bize dediki, Bizde her türlü Yardım yapmak istiyoruz fakat Sinirle bizi fırçaladığı için Bizden birşey malesef Almıyor dediler...ADAMIN İSTANBUL KARTALDAKİ BULUNDUĞU ADRESTE BU ONUDA ESNAFTAN ALDIK, FAKAT YARDIMCI OLMAK İÇİN SAKIN GİTMEYİN BOŞA GİDERSİNİZ BİLGİNİZE ARKADAŞLAR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme