bende oynuyordum level 39 savaşçım var beyazköşkte lodos,saçma bir nedenden 7 gün susturdular bende bıraktım oynamayı zaten kalitesiz bir oyun adam gibi rpg tadı vermiyor insana,sunucuda nedüü belirsiz adamlarla dolu kısacası önermem size!
quote:
Orjinalden alıntı: Eser_733
bende oynuyordum level 39 savaşçım var beyazköşkte lodos,saçma bir nedenden 7 gün susturdular bende bıraktım oynamayı zaten kalitesiz bir oyun adam gibi rpg tadı vermiyor insana,sunucuda nedüü belirsiz adamlarla dolu kısacası önermem size!
Evt Tutmadı Oyun Zaten :)
Bu oyun hayatımda gordugum en kotu silkroad online,knight online vari bir oyun...Ama aslına bakarsanız bu oyunda her sey sacma sapan ne biliyim bir oynayayım dedim yok işportacı mehmet yok jandarma ali , sonra gorevler sacma sapan neymis efendim agah efendi kahve istiyormus ona bu kahveyi gotururmusun,sonra oyunda herkes 39 lvl nerdeyse oyunu oynayan bir arkadasım ,arkadasın 7,8 tane 39 luk charı var,lvl niye arttırılmıyor onu da anlamıyorum...İnsan hic mi bıkmaz 7 tane 39 lvl kasmaya Basta adı ofsayt zaten İKV
22 LVL DİM BIRAKTIM
ama level sınırı 49'a çıkcakmış daha çokk yaratık silah felan gelecekmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme