İstanbul içerisinde kendi yada yakın arkadaşı gidip hem memnun kalan hemde uygun olan ortodonti tedavisi yapan yer var mı?
Niyetim var ama fiyatlar çok uçuk göz korkutuyor..
Şimdiden teşekkürler :))
quote:
Orijinalden alıntı: trkysn
İstanbul içerisinde kendi yada yakın arkadaşı gidip hem memnun kalan hemde uygun olan ortodonti tedavisi yapan yer var mı?
Niyetim var ama fiyatlar çok uçuk göz korkutuyor..
Şimdiden teşekkürler :))
Çapaya git devlet hastanesi . Zaten istanbulun en iyi hastanesi çapa egitim bakımından .
trkysn
kullanıcısına yanıt
istanbulda avrupa yakasındaysan arkadaşın dediği gibi çapa fakat devlet karşılamadığı için ben çapada şehremini mahallesinde Özel Çapa Ortodonti Kliniğinde tedaviye başladım teller takıldı.2.5 hafta oldu ve dün 2 dişim çekildi.biraz zor oldu ama çok şükür geçti.fiyat konusunda konuşuluyor. ben 3 Diş dolgusu,2 diş çekimi,diş taşı temizliği,ve sonunda diş eti tedavisi 4.000 TL ama fiyatlar değişiyor yaşa göre dişe göre ama 3.500 aşşağı yapman zor.
2-3 yıl sonraya sıra veriyorlarmış ortodonti tedavisinde
olmadı gider bir fiyat alırız hocam sağolasın :))
quote:
Orijinalden alıntı: trkysn
2-3 yıl sonraya sıra veriyorlarmış ortodonti tedavisinde
Okmeydanı diş hekimine randevu aldım ertesi hafta randevu verip 5-6 adet dolgu bedavaya oldu. 2-3 yıl sonra bence degil yani özelde yapacak paran bütcen varsa özele git devlette yapacak varsa devlete git.
malesef devlet artık yeni kanuna göre diş teli özele girdiği için devlet karşılamıyor sen devlette sıra alsanda hem 2-3 yılda değil daha fazla 5-6 yıl beklersin ve fiyat aynı kanun çıkmadan önce sıra alanlar bile faydalanamıyor.