Şimdi Ara

İstanbul otel tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya bir iş için İstanbul'a gitmem lazım. Şimdiye kadar hep akraba, arkadaş yanında kaldım, ama bu sefer bir otelde kalmak istiyorum. Tercihan tarihi yarımada içinde (Sultanahmet, Aksaray, Laleli vs) gecelik 70-80 TLden pahalı olmayan, temiz ve güvenilir bir otel arıyorum. Tavsiye edeceğiniz otel var mı? Teşekkürler,

• bende kız arkadaşımla cuma günü istanbula gezmeye gidicem otel tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 150 tl ye kadar çıkabilir jakuzi olursa güzel olur
  • http://www.aksarayotelleri.otelrezervasyon.com/Oteller/Istanbul-Aksaray-Otelleri/34/105/tr/
    Otellere bakabilirsin.Aksaray İstanbulun eğlence yerlerinden biridir.O yüzden buradaki otellere her çeşit müşteri gelir ama genelde 3 yıldız ve yukarına fiyatlardan dolayı o güvenilmez tipler gelmez pek.Örneğin The City konfor açısından normal bir otel diyebilirim.Fakat ne olur olmaz gitmeden önce rezervasyon yaptırın bazen turist grupları geliyor,yer problemi çıkabiliyor.

Jakuzili odada daha kalmadık dediğiniz bütçeye Taksim Oteller bölgesindeki otellerden birinde yer bulabilirsiniz gibi.Genelde turistlerin kaldığı güzel otellerdir.Taksimin dibinde.İnternette biraz araçtırma yapın bir iki telefon edersenizde fiyatlar bellidir.İstanbulda 3 aşağı beş yukarı belli bölgedeki belli klasmandaki otellerin fiyatları aynı çünkü.

• Hangi otelde kaldın peki? Bu tür soru soranlar birde geri dönüş yapsalar foruma çok daha iyi olacak diye düşünüyorum
  • arkadaşlar ne tarzda bir otel istiyorsunuz bilmiyorum ama aksaray taksim deki otellerin çogu genelde pahalıdır ve türistler tarafından büyük ragbet görmektedir. o yüzden fiyatları biraz tuzlu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragci01 -- 22 Nisan 2011; 19:57:15 >
  • arkadaşlar, fatih, beşiktaş, ortaköy, şişli civarlarında aralık ayında, aile için temiz nezih bir otel arıyorum. var mı bir tavsiyeniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragci01

arkadaşlar ne tarzda bir otel istiyorsunuz bilmiyorum ama aksaray taksim deki otellerin çogu genelde pahalıdır ve türistler tarafından büyük ragbet görmektedir. o yüzden fiyatları biraz tuzlu olur.

arkadaşlar, fatih, beşiktaş, ortaköy, şişli civarlarında aralık ayında, aile için temiz nezih bir otel arıyorum. var mı bir tavsiyeniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekhim

arkadaşlar, fatih, beşiktaş, ortaköy, şişli civarlarında aralık ayında, aile için temiz nezih bir otel arıyorum. var mı bir tavsiyeniz?

Paradan haber ver, ve kaç kişi,kaç gün kalacaksınız ?
  • Hocam coliseum hotelde 7 gece kaldim, konum olarak sultanahmete 300 metre civari, tramvay ile cogu yere rahatlikla ulasirsin... odalarda iğne iplikten tut ayakkabi parlaticisina kadar hersey mevcut..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

quote:

02.12.2013 - 04.12.2013 tarihleri arasında çift kişilik. orta halli bir oda 150-200 tl arasında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

quote:

02.12.2013 - 04.12.2013 tarihleri arasında çift kişilik. orta halli bir oda 150-200 tl arasında

Fiyatı biraz arttırman gerekir eğer merkezi ve güzel bir otelde kalmak istiyorsan.Günlüğü 200 tl diyorsan o ayrı.

• Kardeş istanbulda bütçene göre otel söylemek lazım birde ne tarafta otel bilgisi almak istiyorsun. İstanbulun her yeri otel oldu artık. Ama ben sana iyisinde ve istanbulun her tarafında oteli bulunmaktadır. Dedeman oteli tavsiye ederim. Fiyatlarıda emin ol uygundur. Fiyatları sitesinden http://www.dedeman.com/ ögrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobim -- 8 Nisan 2014; 14:39:58 >
  • dedemanın fiyatları zengine göre uygundur tavsiyem sirkeci seres,ilkay, orient express otel, daha uygunu şamil otel istiklal otel.
  • Kardeş istanbulun en güzel yeri taksinde sana İnterContinental İstanbul'u (http://istanbul.intercontinental.com.tr/tr/general/default.asp ) öneririm. Konumu çok güzel. Çok memnun kalacaksın.
  • İstanbul Atatürk Havalimanına yakın istanbul otel grand avcılar'ı tavsiye ederim.tek kişi kahvaltı dahil fiyatlar 110 tl den başlıyor.telefon:0212 694 99 00 http://grandavcilarhotel.com
  • merhaba, açılmış konu varken yeni konu açmak istemedim. Yalnızca oda+kahvaltı şeklinde temiz ve güvenilir, aile için otel tavsiye eder misiniz? 3 sultan ahmet civarı olsun istiyoruz. 3-4 yıldız. linkteki için ne dersiniz?

• Tarihi oteller için avrupa yakasındaki otelleri sizlere tavsiye ediyorum hele ki Aksaray'da yer alan The City Otel'i deneyebilirsiniz:https://www.inhores.com/istanbul-otelleri/
  • aile oteli olarak alkolsüz temiz düzgün bi otel arıyorsanız Volley Hotel İstanbul

volley hotel istanbul voleybol federasyonuna ait bi oteldir. sporcuların yanı sıra herkes konaklayabiliyor.
    üsküdar altunizade de zeynepkamilin hemen üst tarafında bulunuyor ve civar otellere göre çok iyi eğer konaklayan varsa bilir.
    aşağıda linkini paylaştım.

Not: çift olarak gidecekseniz evlilik cüzdanı istiyorlar bilginiz olsun.

www.volleyhotelistanbul.com/
  • kadıköy, kuzen hostel/otel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.