Şimdi Ara

İstanbul Pendik-Kartal-Maltepe Oturanlar,Halısahaya ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanimhaber olarak halısaha macları yapmak isterim pendikde oturuyorum eğer iletisim kurarsak ne dersiniz? Futbol oynamayı cok severim yıllardır kulüp olsun baya uğrasmıslıgım var fakat istanbula geleli 8 ay oldu ve arkadasım yok,fırsat buldukca antalyada(memleketim)kuzenlerle 2günde 1 halısaha macı yaparız.Mac yapmayıda cok özledim böyle bisey olabilirmi?

İsteyenler pm atsınlar bana eğer 14 kisi toplayabilirsem saha ayarlaması filan bi arkadasla yaparız haber ederim.Uygun günler belirleriz mail adreslerinizi bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JemhoLie* -- 13 Ekim 2009; 0:33:10 >

• Kimse spor yapmıyor heralde eğer gören olursa konu her zaman günceldir pm atın takım kuralım haftada uygun zamanlar maç yaparız saygılı ve kaliteli bir futbol çerçevesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JemhoLie*

Kimse spor yapmıyor heralde eğer gören olursa konu her zaman günceldir pm atın takım kuralım haftada uygun zamanlar maç yaparız saygılı ve kaliteli bir futbol çerçevesinde.
    Son bir up ilgilenenler olur diye düsünüyorum.
  • quote:

Son bir up ilgilenenler olur diye düsünüyorum.

Alıntıları Göster
    Kaleci lazımsa pm atarsınız. Maltepe'deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Kaleci lazımsa pm atarsınız. Maltepe'deyim.

Alıntıları Göster
    Pendik'teyim ama futbolda çok hantalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Pendik'teyim ama futbolda çok hantalım

Alıntıları Göster
    Arkadaslar tamam ilgilenenlere ulasıcam toplayalımda maksat spor pas atmayı bilenler gelsin her hafta yaparız yani nefesiniz acılır sporu su saaten sonra size anlatıcak değilim hem eğlenceli hos bir ortam olur.
  • quote:

Arkadaslar tamam ilgilenenlere ulasıcam toplayalımda maksat spor pas atmayı bilenler gelsin her hafta yaparız yani nefesiniz acılır sporu su saaten sonra size anlatıcak değilim hem eğlenceli hos bir ortam olur.

Alıntıları Göster
    2002 den beri amatör klüplerde oynamaktaydım göbek oynuyorum arkadasım yasım 19 adam lazım olrsa her türlü gelirim :) ulaşmak isterseniz keremkaleli@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lome

2002 den beri amatör klüplerde oynamaktaydım göbek oynuyorum arkadasım yasım 19 adam lazım olrsa her türlü gelirim :) ulaşmak isterseniz keremkaleli@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Oh iyi Kerem tamam 3 kisi olduk topluyalım sabit bi takım olustururuz hem sosyal biseyler yaparız yeri geldimi.Tanısmıs oluruz her zaman cafe ye internet cafelerde dh bulusması olmaz ama dime pas atmasını bilen olsun yeter öyle yetenek aramıyoruz zaten güzel bi herkezin zevk alıcağı bi mac kurmayı düsünüyorum

• quote:

Oh iyi Kerem tamam 3 kisi olduk topluyalım sabit bi takım olustururuz hem sosyal biseyler yaparız yeri geldimi.Tanısmıs oluruz her zaman cafe ye internet cafelerde dh bulusması olmaz ama dime pas atmasını bilen olsun yeter öyle yetenek aramıyoruz zaten güzel bi herkezin zevk alıcağı bi mac kurmayı düsünüyorum

Alıntıları Göster
    Bende Kartal'dayım ama futboldan anlamam, yaşta 16; benide kabul eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 19 Ekim 2009; 12:02:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

Bende Kartal'dayım ama futboldan anlamam, yaşta 16; benide kabul eder misiniz?

Alıntıları Göster
    Haha futboldan anlamam terimi biraz korkuttu beni halısaha ama normal yani sakın yanlıs anlama mahalle macı gibi değil az cok oynamadıysan halısahayı tanımıyorsan ilk 15dakikada tükenirsin söyliyeyim çünkü bak 2002den beri amatör oynayan bi arkadasımız var karsı rakip oldugunuzu düsün

• quote:

Haha futboldan anlamam terimi biraz korkuttu beni halısaha ama normal yani sakın yanlıs anlama mahalle macı gibi değil az cok oynamadıysan halısahayı tanımıyorsan ilk 15dakikada tükenirsin söyliyeyim çünkü bak 2002den beri amatör oynayan bi arkadasımız var karsı rakip oldugunuzu düsün

Alıntıları Göster
    Küçükyalıdayım klüplerde oynamışlığım var ama neredeyse 7-8 aydır ara verdim ayağım kırıldı diye ve göbek yaptım bu aradada ama takım çıkartırsanız oynarım forvetim

• Hali saha deriz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

Küçükyalıdayım klüplerde oynamışlığım var ama neredeyse 7-8 aydır ara verdim ayağım kırıldı diye ve göbek yaptım bu aradada ama takım çıkartırsanız oynarım forvetim

Haha cok acık yüreklisin,göbeklileri forvete almıyoruz ama pardon :P saka bi yana tamam 4 kisi olduk ulasım sorun olmaz umarım senin icin trenle gerçi 15 dakika sürüyor
  • quote:

quote:

Haha cok acık yüreklisin,göbeklileri forvete almıyoruz ama pardon :P saka bi yana tamam 4 kisi olduk ulasım sorun olmaz umarım senin icin trenle gerçi 15 dakika sürüyor

Ya dürüst ve kendinle barışık olman lazım en güzelide bu değil mi? Farketmez yahu beylerbeyinde forvet olmama rağmen sol bek bile oynamışlığım var görev adamıyım her yerde oynarım Yok yahu ne sorunu olacak trenle 10 dakka sürüyor gelirim Zaten Kocaeli ünide okuduğum için her gün 3 saat tren çekiyorum 10 dakikamı çekemicem

• quote:

quote:

quote:

Ya dürüst ve kendinle barışık olman lazım en güzelide bu değil mi? Farketmez yahu beylerbeyinde forvet olmama rağmen sol bek bile oynamışlığım var görev adamıyım her yerde oynarım Yok yahu ne sorunu olacak trenle 10 dakka sürüyor gelirim Zaten Kocaeli ünide okuduğum için her gün 3 saat tren çekiyorum 10 dakikamı çekemicem

Hahaha iyi o zaman 4 kisi olduk bakalım benim hiç arkadasım olmadıgı için arkadaslar dediğim gibi istanbulda yeniyim hani cağırıcak maca arkadasımda yok eğer sizinde olursa ortamı yavastan kurarız her hafta herkezin uygun oldugu zaman mac yaparız hem spor hem bi aktivite,eğlence olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hahaha iyi o zaman 4 kisi olduk bakalım benim hiç arkadasım olmadıgı için arkadaslar dediğim gibi istanbulda yeniyim hani cağırıcak maca arkadasımda yok eğer sizinde olursa ortamı yavastan kurarız her hafta herkezin uygun oldugu zaman mac yaparız hem spor hem bi aktivite,eğlence olarak.

Alıntıları Göster
    bende antalyadayım bayrama istanbula gelcem beklerseniz gelirim :)) yaş:21 :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

Olabilir,tabi dediğim ilçelerin yakınına gelicekseniz tabi olur 5kisi olduk diyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

Olabilir,tabi dediğim ilçelerin yakınına gelicekseniz tabi olur 5kisi olduk diyelim.

Alıntıları Göster
    kartaldayım ama futbolla pek alakam yok

• quote:

Ya çıkartırız zamanla takım ya olmadı ben getiririm bir kaç kişi :) ama biraz zaman geçtikten sonra çıkar diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Ya çıkartırız zamanla takım ya olmadı ben getiririm bir kaç kişi :) ama biraz zaman geçtikten sonra çıkar diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Acelesi yok zaten görüyorsun 1 hafta önce actım konuyu,güzel olmasını diliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.