Şimdi Ara

İstanbul Renault özel servis tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
14.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestanealtcizgi -- 9 Eylül 2016; 15:13:38 >

• www.otostart.com/bakim sayfasında clio 3 için bakım 295 tl. işçilik dahil ve 50 nokta check-up ücretsiz. Maslakta da servisleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkayzer

www.otostart.com/bakim sayfasında clio 3 için bakım 295 tl. işçilik dahil ve 50 nokta check-up ücretsiz. Maslakta da servisleri var.

e servistede maksimum 350 lira tutar diye dusunuyorum. 50 55 lira fark icin ozel servise gitmeye degermi?
  • http://bilenlerrenault.com u tavsiye edebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilenlerrenault

http://bilenlerrenault.com u tavsiye edebilirim...

bari farklı bir isim ile üyelik alsaydınız

siteniz çok kötü,yol yardım dışında telefon bilgileriniz yok. adresiniz yok...
  • Şuhttp://bilenlerrenault.com sitesini inceledim ve henüz yeni kurulmuş durumda evet eksıklıklerını bende fark ettım ama renault uzerine kurulan web sitelerinden iyi diyebilceğim bir site
  • www.cuneytotomotiv.com u tavsiye ederim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2009 model koleos aracı şu ana kadar hep yetkili servise götürüyordum ama artık fiyat konusunda kazıklamalarından bıktık
    özel servise götürmek istiyoruz, güvenilir ve fiyat konusunda geçirmeyecek bir servis tavsiye edebilecek varmı
    maslakta falan olursa süper olur yakınlık açısından
    tavsiyede bulunabilecek kimse varmı?
  • Merhaba

Kartal taraflarında güvenilir servis bilen varmı?
  • kartal sanayıde özel renault servisi Birol usta ve Kalfası Ekrem usta var, 2004 megane1 aracımın ağır bakımını, frenlerini, bujilerinl ve yag değisimini orada yapmıstık, hatta bır yakın dostuma da tavsıye edıp goturdum, servıstekı uçuk fıyattan cok daha aşağısına yapmışlardı, mesela benim aracın klima borusunda çatlak vardı; aynı sanayi içinde sadece aliminyum kaynağı yapan yere götürüp bizzat ilgilendiler.genel olarak orjinal parçaları kullanıyorlar veya butçenize göre yan sanayi seçeneğide sunuyorlar. Benim ve çoğu arkadaşın da beklediği gibi işlerinl düzgün yapıyorlar ve sabırla sorularınıza cevap verıyorlar ... Kesinlikle tavsiye ederim. Ben meganemı satalı 3 yıldan fazla oldu ama usta arayan arkadaşlara belki faydası olur.

Birol Usta cep: 0532 345 82 30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba oğul beraber çalışıyorlar, 80bin bakımını oğluna yaptırıyorum şuan 2013 megane 3 dizel otomatik, yetkili serviste çalışmış parçaları tek tek gösterdi orjinal hepsi, gayet ilgili sağolsun.

Bitince tekrar yorumlarımı yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parsotoyedek . com/ RENAULT YEDEK PARÇA TOPTANCISI alışveriş yapan var mı bu siteden fiyatlar baya uygun geldide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.