Şimdi Ara

istanbul siyasal bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlaistanbul siyasal bilgiler fakültesini kimler hangi sıralamayla yazdılar ?

• 43k sen ? siyaset bilimi ve u.a yazdım ama öne iktisat fakültesindekini yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megandro kullanıcısına yanıt
    Benimki 48 k siyaset bilimi ve u.i ve siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sammy12

Benimki 48 k siyaset bilimi ve u.i ve siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazdım

Sence iktisat fakültesindeki mi daha iyi siyasaldaki mi siyasal bu sene açılmış gözüküyor klavuzda

Bence siyasal her zaman daha iyi bakarsan siyasal bilgiler fakültesi türkiyede kaç tane var ?
  • 188 k belki tutar diye yazdım :)
  • quote:

Bence siyasal her zaman daha iyi bakarsan siyasal bilgiler fakültesi türkiyede kaç tane var ?

Orası öyle de sıralama ile ilgili hiçbir tahmin yürütemiyor insan geçen seneye ait bir veri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megandro -- 21 Temmuz 2014; 15:33:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk tercih 138k yım yer vardı yazdım

• Ya tabi ki veri yok ama iktisat fakültesinden öne yazsaydın keşke neyse önümden biri eksildi iktisat fakültesindekine yerleşirsin sen
  • quote:

Ya tabi ki veri yok ama iktisat fakültesinden öne yazsaydın keşke neyse önümden biri eksildi iktisat fakültesindekine yerleşirsin sen

Yalnız acayip gözden kaçtı bence bölüm çoğu kişinin haberi olmadığını düşünüyorum ciddi şekilde

Hukuk yazdın mı sen &50
  • quote:

Hukuk yazdın mı sen &50

Hayır

• 63 k ile yazdım u.i ile kamu yönetimini. 2 sini yazdım sadece çok büyük ihtimal de çıkmayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun ama benim de tutmcauk bu siyasal bilgiler fakültesindeki iki bölüm sıralama 48 k
  • quote:

Hayırlısı olsun ama benim de tutmcauk bu siyasal bilgiler fakültesindeki iki bölüm sıralama 48 k

Senin tutar merak etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.