Şimdi Ara

İstanbul takımlarının Taraftarlarının iyi gün taraftarı olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden istanbul takımlarının taraftarı iyi gün taraftarı?

Resmen transfer kupa ve başarı varsa onlar var yoksa onlar yok geçen sene fenerbahçe de gördük örneğini ondan önce galatasarayda.5 bin kişiyle oynuyorlardı.Ama bestelerinde öyle demiyorlar.

Hiç unutmuyorum dursun özbek geldiğinden bi süre sonra galatasaraylılar dursuna sövmeye başladılar sonra birkaç güzel transfer geldi (podolski falan) sonra hemen sustular bir süre küfür etmediler.Sorduğunda ise "biz vizyonlu takımız başarısızlığa gelemeyiz" cevabını alıyosun.

Bugün alt liglerde oynayan Sakarya Kocaeli Afyonspor Karşıyaka Ankaragücü Adanademirspor Eskişehirspor gibi takım taraftarlarına baktığın zaman deli gibi sevip destekliyorlar.Ama şuan istanbul takımları 1.lig yada 2.ligde olsaydı samimi şekilde soruyorum kaç kişi gelirdi?

Ve bu insanlar galatasaraylısı beşiktaşlısı fenerlisi ayrı ayrı tffyi kötüleyip sövüyorlar.Anadolu klüpleri napsın o zaman? Beşiktaşı temize çıkartıp Konyaspora yapılan karalama çalışmaları tffnin Anadolu klüplerini ezdiğinin sadece 1 örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hokky -- 12 Ağustos 2017; 0:48:16 >

• Haklısın genel olarak.

Ben o yüzden istanbul takımı da tuttum hep büyük yarıştan zevk almak adına, hem de hep kendi takımımı destekledim, an itibarı ile biletlerimiz 10 lira olabili 2. lig takımı olabiliriz ama şehir takımı sevdası başkadır, öyle kötü gidince döneklik yapanlar olmaz aramızda, iyi gidince doluşanlar olmaz.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz.

konyadan sakaryaya selamlar.
  • Besiktas konyada mac yaptigi icin tribun kulturu olusmaya baslayan takim taraftarima bak sen. Iyi gun taraftariymis. Bu is alt ligdeyken desteklemeye benzemez. O cok begendigin ankaragucu kume dustugu sezon bos tribune oynuyordu. Alt ligde iddiali olunca tribun doldurup buna vefa denmesi de komik. Soyledigin takimlarin tamaminin dustukleri sezonki seyirci sayilarina bakalim. Iyi gun taraftariymis. Bu ulkede. Tek kotu gun taraftari var o da besiktas taraftari. En kotu zamanlarda bile en zor kosullarda bile takimi destegi birakmadik. Bu arada kupa macinda kimin ne oldugunu da gorduk. Iki finalde de konyanin varosarindan toplanan otobuslerle bedava getirilen sozde taraftarlarin amaclari ortaya cikti. Konyasporu birak 5 mac kume dusurulmesi lazimdi. 2 mac ust uste bu rezalete neden olduklari icin. Bir de bjk taraftarina camur atmalari yok mu? Turkiye kupasi finalinde de bjk tarftari vardi galiba. Neyse bu itelenme doneminiz bitince layik oldugunuz 2. lige donersiniz. Ankaragucu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokky

doğru söylüyorsunuz.

konyadan sakaryaya selamlar.

Severim Konya'yı, bir bir şikayet ettik maç günü bütün taraftara terbiyesizlik yapanları, burda da tahrik amaçlı postlar olacak ciddiye almayın.
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    2 maç üst üste hangi rezalete neden oldukları için ? sahaya atlamaktan mı bahsediyosun? kusura bakma ama bu plaj voleybolu değil hele ki türk futbolundaki bu bozuk düzene karşı şampiyon olmak bi anadolu klübü olarak paha biçilemez bizim için, siz anlayamazsınız.

varoş diyorsun konyaspor taraftarına ama tabi biz sizin gibi reklam yapmıyoruz samsun girişinde otobüslere taş atıp biz kaçmadık.gişeleri biz yıkmadık.maç üstünde üstümüzden 10 larca bıçak ve sopa çıkmadı.pankartımız alınmadı diye biz reklam etmedik.güvenlik görevlisini biz yaralamadık.

yıllardır ankaragücü beşiktaş olaylarını da biliyorum.boş tribün falan yok ortada.

aslında pek bişey yok yazacak sana gerçekten bak
  • beyni olan bi insan 2 senedir umut bulutu selçuğu sabriyi semih kayayı tolga ciğerciyi ve yasini izlemeye gitmezdi zaten iyi gun taraftarligiyla alakasi yok. Anadolu klubu olursun orta seviye futbola razi olursun da Galatasarayda bu futbola kimsenin tahammulu yok gidip kanser olmaya gerek yok bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anadolu takımlarının her sene şampiyon olmak gibi bir hedefleri yok da ondan. Sen önce UEFA ve süper kupa alıp, sonra lig 8.si olursan doğal olarak taraftarın morali bozuluyor. Bu Bursaspor'un 3. Lige Eskişehir'in amatör kümeye düşmesi gibi birşey. Şampiyonluğa oynamayan, zevk vermeyen takım BJK, GS, FB taraftar toplayamaz

• İstanbul takımlarının taraftarı biraz daha bilinçli , bu sene Messi bile gelse dursun ve tudor yüzünden başarısız olacağımız %100 . Dursun gitmediği sürece küfüretmek dışında maçlara gitmek gereksiz.
  • anadolu takimini tuttugunu soyleyenlerin cogu ayni zamanda bir de istanbul takimi tutuyo. asil iyi gun taraftarligi bu degil mi?

• takımların potansiyelini bildiklerinden kötü yönetilince protesto yapmaları falan çok normal büyük kulüplerin taraftarlarının, iyi gün taraftarlığıyla alakası yok. dünyanın 1 numarasına çıkmış bir takımın gidip kayserispordan 3 yemesini falan sindirmesi imkansız. bu konyaspor için normal olabilir ama galatasaray için normal değil travma etkisi yaratıyor.
  • Kötü günler anlayışınıza göre değişir.

Gün gelir takımın fair play cezası alır transfer yapamaz mevcut kadro yetersizdir kötü günler yasarsınız fakat bir seyler yapmaya calısan oyuncular vardır desteğinizi çekmezsiniz,

Gün gelir kilit oyuncun sakatlanır derbilerde ezilirsin , kolay maclarda fark yersin ama oyuncular bir sey yapmaya calsıır desteklersin,

Gün gelir takmın parasal yokluk yasar sen taa Erzurumlardan sivaslardan gelir bilet alırsın sogukta kuyruga dikilirsin desteklersin, taksitle borc arc forma alırsın desteklersin,

Gün gelir oyuncular moralsiz olur saldırı vs düzenlenmistir sahada hic oynayamazlar olsun dersin haftaya düzelir dersin desteklersin,

Gün gelir sizin taktiğinize uymayan teknik direktör gelir.. oyuncualr isteklidir ama yönetim kötüdür olsun dersin seneye toparlarız dersin desteklersin.

Gün gelir o olur bu olur ölümlü dünya hersey olabilir olsun dersin her sey düzelecek dersin DESTEKLERSİN! BUNUN ADI KÖTÜ GÜN TARAFTARLIGIDIR.

------------------------------------------

FAKAT

Sen taraftarın illet ettiği oyuncularla zamlı sözlesme imzalarsan,

gecen sene aclıktan nefesimiz kokarken bu sene paraları car cur edersen,

adını ilk defa duydugumuz bir takıma bir sut atamadan bile elenirsen,

3 sezonda ne orta saha ne defans ne forvet hic bir bölgeyi düzeltemezen,

yaptıgın 15+ transferden bir podolski haric verim alamadıysan,

takımı derbilerde gol yemeyen takımdan derbilerde gol atamayan takıma cevirirsen,

biz lige ambargo koymayı beklerken bizi elin 2 yıldızlarının dalga konusu yaparsan,

--------------------------------------------------------------

(gerisini hayal gücünüze bırakıyorum sinirden yazamıyorum bile)

Bu sekilde desteklemek KÖTÜ GÜN DEĞİL ENAYİLİKTİR.

Not : Kötü gün dediğiniz günler beklenmedik sorunlar yüzünden kendiliğinden olur fakat sen lige ambargo koymaya hazırlanan bir takımı alıp rezil rüsva bir takıma çevirdiysen bu kötü gün değil kötü yönetimdir.

Başlıkta istanbul takımları yazmışsın yok öyle bir şey. Bak Milan'a Inter'e daha yeni yeni taraftarları yeniden gelmeye başladı. Dünyanın her yerinde böyledir bu düzen. Seni mutlu etmeyen bir şeyi neden destekleyesin ki? Taraftar demek bağlılıktır sadakattir eyvallah fakat enayilik ile sadakat arasındaki ince cizgiyi görmenizi tavsiye ederim.

Siz burada oranızı buranızı yırtarken onlar keyif catıyor ksuura bakmayınız. Eger biz bir aile isek beraber güleriz beraber aglarız agladıgımız günlerede kötü gün deriz eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 12 Ağustos 2017; 12:35:26 >

• Kizacaksiniz bana muhtemelen ama ben futbolu keyif almak icin izliyorum. Acikcasi izlerken kanser olmak icin her hafta 90 dakikami heba etmek istemiyorum. Kotu gidisat futbolcularin-yonetimin bir yerinde olmuyor her aksam keyif catiyorlar ben niye maclari izleyip kendimi dertlendireyim?

• bunu söyleyen de 2-3 yıllık konya tribününden. devlet konya'yı kayırmaya başlamadan evvel, stadyum yokken, takım leşken taraftarı mıydın böyle, delikanlı gibi söyle bakalım.
  • Bunun asıl sebebi para anadoluda maca 15 20 tl verip giriyosun ama fenerin en ucuz mac bileti 75 lira üstüne birde aZız yıldırım muhalif taraftarları stada almıyor . 1500 tl asgari ücret alıp bir insan bir maca 75 lira veremez . Bırak maca gitmeyi twde bile izleyemiyorlar 100 tl dıgıturk

• İyi gün taraftarı diye birşey yok. Bir kulüp sürekli aynı hataları yapıyorsa üst üste taraftar buna katlanmak zorunda değil. Misal biz yıllardır dile getiririz Hasan Ali' nin bir halta yaramadığını yönetimde biliyor taraftarın ona karşı tepkisini ama onlar ne yapıyor gidip sol bek olarak İsmail alıyor üstüne Hasan ile sözleşme yeniliyor. Hal böyle olunca taraftarda haklı duruma düşüyor maçına gidip desteklemek bile istemiyor.
  • Konya gibi taraftarı olacağına hiç olmasın daha iyi.
  • Aslında taraftarların çoğu futbol bağımlısı değil. Bu dünyanın her yerinde böyle. Zaten insanların hayatları çok üst düzey değil ve eğlenmeye ihtiyaçları var. Eğlenmesi gereken vaktini ''vefa'' ile doldurmak istemiyor olabilirler. Keşke ben de böyle olabilsem ama bağlandık işte şu merete bi' kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafasıolmayandahi -- 12 Ağustos 2017; 19:21:48 >
  • 10 liraya maca gir. 30 liraya forma al. Beklentin 40 liralik olur bu cok normal

• doğruyu söyleyeyim, ben değildim.babam hangi takımı tutuyosa ben de onu tutardım ama büyüyünce bazı şeyleri görmeye başladım.

şimdi sana bir sürü fotoğraf atardım o 2-3 yıllık dediğin konya tribünleriyle alakalı.2 3 yıllık mıymış değilmiymiş görürdün.ama gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.