Şimdi Ara

İstanbul'u iyi bilen biri yardımcı olabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba İstanbul'da sadece Kadıköy,Beşiktaş ve İstiklal'i biliyorum buraları baz alarak bana yol tarif edebilirmisiniz?

Şimdi birincisi Kadıköy'de Boğa veya NHKM'den itibaren Barış Manço evine nasıl geçebilirim?
    İkincisi Kadıköy Sahne'ye nasıl giderim?
    Üçüncüsü İstiklal'den Beyoğlu Hayal Kahvesi ve Babylon Bomonti'ye nasıl giderim? (İstiklal uzak derseniz yukarıda saydığım ilçeleri baz alın)
    Son olarakta Topkapı'ya nasıl yukarıda bahsettiğim Kadıköy,Beşiktaş veya İstiklal yoluyla en yakın nasıl yürürüm?

Şu ana kadar sadece ulaşım aracı olarak vapur ve metro kullandım,otobüs vs kullanmadım otobüs ücretleri nedir? Ve tarif ederken mümkünse yürüyerek gidecek şekilde tarif ederseniz (Mesafe farketmez) mutlu olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhan415407 -- 23 Ocak 2016; 19:43:30 >

• google maps ile bulabilirsin

topkayı ya yürüyemezsin hele kadıköyden yüzmen lazım

topkapı dediğin topkapı sarayı mı, yoksa bildiğimiz topkapı mı
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    topkapı sarayı, beşiktaş veya istiklalden yürürsem nasıl olur? nereden giderim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigsmoke41

topkapı sarayı, beşiktaş veya istiklalden yürürsem nasıl olur? nereden giderim?

Oralardan Topkapı Sarayına yürüyemezsin.Çok yürümek istiyorsan Beşiktaş tarafından Kabataşa kadar yürüyüp tramvaya binip Sultanahmet durağında inersin.
  • celades kullanıcısına yanıt
    hocam peki tramvayda falanda istanbul kartmı geçiyor ücreti nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigsmoke41

hocam peki tramvayda falanda istanbul kartmı geçiyor ücreti nedir?

Evet İstanbul kart geçiyor.Tam emin değilim 2.15 tl falan galiba.Malesef mecbursun ulaşım için biraz para harcamaya çünkü dediğin yerlerden oralara yürümek saatlerini alır.Ama Topkapı Sarayı'nın geldiğinde hem Sultanahmet hem Ayasofya'ya giderek güzel bir gün geçirebilirsin.
  • yandex harita diye birşey var . istanbulda istanbul kart geçer minibüs dolmuş ve takside nakit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yenikapi Haciosman hattinda Sishane duraginda inersen direk Istiklale cikarsin. Moovit diye bi uygulama var telefonuna onu yuklersen gitmek istedigin yere hangi vasitalarla gidebilicegini gosterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helcarax -- 23 Ocak 2016; 20:18:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.