Şimdi Ara

İstanbul'un Bit Pazarları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
12
Favori
9.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burası bana çok yakın ama bir türlü gitmek nasip olmadı. Her pazar bir ekşınnnn...

Krokiden görüldüğü üzere huzurevi metro inip huzurevi çıkışından çıkılıp yürünebilir.

Yürüyemeyenler için önönden o yöne doğru gülsuyu minibüsleride geçiyor.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi günler aktif bu pazar acaba. ona göre gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

hocam hangi günler aktif bu pazar acaba. ona göre gidelim

tam bilemiyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Topselvide de vardı 3 4 yıl önce ama nereye gittiler bilmiyorum.
  • yaklaşık 20 gün önce pazar günü  İstanbul'un Bit PazarlarıBayrampaşa eski edirne asfaltı yolundan arabayla geçerken beşyüzevler mezarlığının duvarları önünde saat 17 sıralarında ufak sergiler açıldığını görmüştüm. daha sonra gidip bakma fırsatım olmadı.oradaki sergiler hakkında bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxl. -- 1 Ekim 2017; 0:26:22 >
  • Maltepe 2 hafta once kapandi.alternatif ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut

Maltepe 2 hafta once kapandi.alternatif ???
    Maltepe cezaevinin oraya taşındı diyorlar ama dün gittim bulamadım bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur?
  • 16F84A kullanıcısına yanıt
    trafik oluşturuyor diye kaldırılmış, cezaevinin oraya açılacak deniyor ama kesin bilgi yok.
  • Cezaevinin oraya açılacagı konusunda bilgisi olan varmı. Açıldıgımı yeri neresi. Anadolu yakasında gidilecek pazar kalmadı.
  • Net bilgisi olan yokmu?

• ankara'daki bit pazarına kolay yollu gidiş yolu bulabilsem gidecegim de, dolmuş otobüs uzak kalıyor sanırım.
  • Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakası Bit pazarı Tuzla'da e-5 kenarında Tuzla Devlet hastanesini geçince

• Dolapdere bit pazarı açılıyor mu hala ? Aksarayı vs kapattırdılar da zabıtalar kıllığına. Dolapderede de 2 hafta üst üste kurdurtmadılar daha gitmedim, 1 ayı geçiyor, şuan ne durumda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an nerede var ? tuzlada varmış diye duydum ama hiç gitmedim. iş bankasının büyük binasının yakınlarında bir yerdeymiş galiba ama pazar genelde elektronik ve hırdavatla doluymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 29 Ekim 2018; 1:38:32 >
  • Şu an nerede var ? tuzlada varmış diye duydum ama hiç gitmedim. iş bankasının büyük binasının yakınlarında bir yerdeymiş galiba ama pazar genelde elektronik ve hırdavatla doluymuş.
  • Hortlatıyorum konuyu.

• Eskiden Kadıköy’deki eski salı pazarının olduğu alanda Cumartesi ve çoğunlukla da Pazar günleri full olurdu...

Bir de Bahariye’deki Rexx sinemasından Moda Caddesine geçtiğinizde pazar günleri yol boyunca neredeyse iskeleye kadar tezgahlar kaldırım üzerlerinde açılırdı. Tabi benim dediğim dönemler 90’lı yıllardı... çizgi romanlarımı, eski kasetleri, plakları hep oralardan alırdık...

Yolum artık o taraflara artık hiç düşmüyor, kaçtır da aklımdaydı. Belki kuytu kenarlarda pazar günleri hala açılıyordur. Bir ara çocukları götürüp çocukluğumu paylaşayım bari...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.