Şimdi Ara

ISTANBUL'UN GOBEGINDEKI INSANLIK DISI MUAMELE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tutuklamamışlar Gözaltınada almamışlar, uyarmışlar seni bence.
  • Çoğumuzun bu tür konularda bilgisi ne kadar az.

Arkadaşlar devlet sistemimizde dejenere olmayan sozulmayan sağlam kalan yada en düzgün çalışan kurum YARGI'dır. Bu konuda içiniz rahat olsun. Cumhuriyet Savcıları sadece ifade alıp mahkemelere çıkmazlar. Düzenli olarak kolluk birimlerini denetlerler, buralarda usulsüz bir şey olup olmadığını da araştırırlar.

Ayrıca haksızlığa uğradığınızı düşünüdüğünüz bir durumda dilekçe ile Cumhuriyet Savcılığına başvurarak mağduriyetinizi araştırabilirsiniz. Emin olun böyle bir konuda daha titiz araştırma yapılıyor.

Edit:// İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 16 Aralık 2007; 12:20:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

Tutuklamamışlar Gözaltınada almamışlar, uyarmışlar seni bence.

Bence ekip otosuna bindirme şeklini görseydin böyle düşünmezdin .. Neyse istesekte istemesekte oluyor böyle durumlar ..
  • Polislik zormuş.
    Yapma kardeşim o zaman.
    Biz senin egonun veya stresini atacaın stres toplarımıyız.
    Polistir geec karısı ile kavga etmiştir sabah dövebilir hoş görün
    Polistir arkadaşıyla tartışmıştır istediği muameleyi sana yapabilir.
    ohhh ne güzel.
    Şu teşkilatı benim elime verecekler eski kalontorların hepsini atar yenilerin bi güzel kulağını çeker bi güzel adam ederim.Ama nerde öyle adam.Celalettin Cerrah bey de övünür polis teşkilatımızla.Eskisinden çok bi şey değişmedi.
    Gerçi yenileri kodular onlar daha adam gibi davranıyor ancak onlarda pişince eskiler gibi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Valla arkanız sağlam değilse hatta sağlam olsa bile orda anında ispatlayamıycağınız için kavga etmemeye çalışın. Çok sinirlenirseniz direk şikayetçiyim diyip başka memur çağırtın. Ben bi kaç kere kavga ettim bi keresinde de giriyordum başka polislerle babam tuttu ama o mekana geldiğim araba resmi plakalı sirenli telsizli mercedesti ve polislerin önünde indim, yoksa elimi kaldırdığım anda 10 tanesi jobla girerdi.. Ayrıca we(AGRA); Bu olay dışında bide Kuştepe karakolunda vukuatım var, orda benim kamera kaydım var polisin birine ana avrat söverken kamera kaydediyormuş istiyorsan git iste Tabi memur öle dedi sallamışta olabilir Orda da tabiki yine çevrem kurtardı yoksa karakolda linç ederlerdi Babam yüzünden polislerle çok içli dışlıyım hatta geçenlerde bakkal kapalıydı site dışında tekele rakı almaya ekiple gittim benim gözlemlediğim kendi tanıdıklarına çok iyiler, ama o görünüşe aldanmayın önemli olan tanımadığı halka hizmet ederken aldığı tavırdır.. Bu arada bugün 6 gibi gezmeye çıktım yanlış görmediysem; bebekte yolda giden arabaları polis otosu arkadan anonsla durduruyordu, beni durdurmadılar tabide böyle bi uygulama getirdilerse çok saçma.

Kendi ezikliğini güzelce izah etmeye çalışmışsın,başarılı da olmuşsun.

Bu edebi yeteneğini keşke gerçek bir erkek olmak için de kullanabilseydin.

Babanın gölgesi altında hep o küçük çocuk olarak kalacağın için senin adına üzüldüm.

• Dostum Sende Bir Problem Olabilir mi?... Ben Çok Gezen Bİr İnsanım Yaşım 21 Şimdiye Kadar Hiç Bir Polis Çeviripde Kimlik Sormadı... Giyimine Kusamına Dikkat Edicem, Yakışıklı Olmak İçin Tipden Tipe Giden Saçlarını Abuk Sabuk Tarayan Joleliyen Elemanlardan Olmucan Yoksa sorarlar Kimlii... Ahh Ahh Saçlarım Olsaydıda Abuk Sabuk Tarayıp Joleseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 17 Aralık 2007; 10:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Daha hiç karşılaşmadım. Direk tipe bakıyorlar demek.
    bakarlar sunepe ve hanim evladina benziyorsan mesela tirasli gozluklu ne bileyim yuvarlak yuzlu memur gibi loser bir tipin varsa bu ezik suc isleyemez hayatta karakola bile ugramamistir zaten diyip adam yerine bile koymazlar sifatina bakip seni gormezden gelirler

hic bu acidan dusunmus muydun?

suc islemesi muhtemel bir tipin ise fiziksel ozellikleri asagi yukari bellidir. kavga gürültü cesaret gerektirecek işleri yapabilecek bir görünümü olur. adama bakınca bu herife bulaşılmaz filan dersin. bunu tabi ki de o polisler dikkate alırlar. atletik, kasli, ortalama uzeri bir boy sert ve erkeksi yuz hatlari sakal kirli sakal belki dovmeler vs filan falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 4 Haziran 2018; 18:15:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

Sana o muameleyi yapan polis o soukta duruyor kaç saat ayrıca nasıl demesini bekliyordun?Canım şuaraya geçermisin lütfen ama istemezsen de geçme.
    Polisleri bende pek sevmem ama her işin kendine göre zorluğu var ve yapılması gereken şekli var.
    Sadece seni eroyinmana benzettiğse okadar insan arasında vardır bir bildiği.
    18 yıldır istanbuldayım ve sadece 1 kere kimlik istendi benden.Bu da yine sende bir anormallik olduğunu gösterir.
    Hocam onlara kıyafet veriliyor onların işi gereği alışık olması gerekir.
    Heee peki neden böyle yapılıyor ve sen savunuyosun.
    Halk birşey yapmadan polislerin yaptığı saçmalıklar göz ardı EDİLEMEZ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.