Şimdi Ara

İstanbul Üni mi EGE üni mi ?? (DİŞ HEKİMLİĞİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yok mu görüşü olan
  • İkisi de iyi.evine yakın olanı seç bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul bnce. Tutsa giderdim. Kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • bence okullar arasında başarı olarak pek fark yok iş sende biter ben olsam hangi şehri daha cok sevdiğime bakardım izmir istanbula göre daha yaşanılası biyer
  • daha çok görüşe ihtiyacım var nedenlerinide yazarsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    9 ay önce açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up up up
  • syberling S kullanıcısına yanıt
    merhaba.ben bu sne diş hekimliği 2. sınıfa geçtim .abant izzet baysal. üni.şimdi bu mesleği seçecek olanlar için deneyim sahibi biri olarak şunları söyleyebilirim:KESİNLİKLE KARAKTERİNE UYGUN BİR YAPIDA MESLEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSAN, SEÇ!aksi takdirde çok acı çekersin!(bkz:freuttuğba)nitekim mantıklı bi insan ucundAN BUCAĞINDAN HEKİMLİK KELİMESİ geçiyor diye bu mesleği seçmemeli!çnkü tıp doktorluğuyla alakası bile yok! nitekim bu bölüm de sadece diş le muhatap oluyorsunuz ve ilaç vermekle çözülmeyecek problemlerle muhatap olduğunuz için devamlı elinizle çalışıyoprsunuz! yetmiyormuşsunuz gibi ağız gibi insan vücudunun en küçük organından üstelik içinden de küçücük dişlerle muhatap oluyorsunuz! üstelik bu dişler vücudun en sert organı! bu şu demek gerekirse bir saat ustası gibi oy yont dişi düzelt,yani dişçilik işçilik derler bu laf gerçekten cuk oturuyor bu mesleğe...işin özü çok düşünün ben SONRADAN ÇOK PİŞMAN OLDUM ÇÜNKÜ BEN İNCE İŞ İNSANI DEĞİLMİŞİM..YEMEK YAPMAYI BİLE SEVMEZDİM BEN MESELA...BU ŞU DEMEK demekki küçük bir bölgede titizlik gerektiren işleri yapıp yapamayacağınız çok iyi düşünün.. yoksa benim gibi bırakmak için ailenizi ikna etmek için tüm yaz uğraşmak durumunda kalırsınız yani ben sana derim ki uzak da olsa abi git tıpına çünkü diş doktorluğu diğer doktorluklara benzemez o bir zanaattır adeta işçiliktir..

• quote:

Orijinalden alıntı: freutuğbaa

merhaba.ben bu sne diş hekimliği 2. sınıfa geçtim .abant izzet baysal. üni.şimdi bu mesleği seçecek olanlar için deneyim sahibi biri olarak şunları söyleyebilirim:KESİNLİKLE KARAKTERİNE UYGUN BİR YAPIDA MESLEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSAN, SEÇ!aksi takdirde çok acı çekersin!(bkz:freuttuğba)nitekim mantıklı bi insan ucundAN BUCAĞINDAN HEKİMLİK KELİMESİ geçiyor diye bu mesleği seçmemeli!çnkü tıp doktorluğuyla alakası bile yok! nitekim bu bölüm de sadece diş le muhatap oluyorsunuz ve ilaç vermekle çözülmeyecek problemlerle muhatap olduğunuz için devamlı elinizle çalışıyoprsunuz! yetmiyormuşsunuz gibi ağız gibi insan vücudunun en küçük organından üstelik içinden de küçücük dişlerle muhatap oluyorsunuz! üstelik bu dişler vücudun en sert organı! bu şu demek gerekirse bir saat ustası gibi oy yont dişi düzelt,yani dişçilik işçilik derler bu laf gerçekten cuk oturuyor bu mesleğe...işin özü çok düşünün ben SONRADAN ÇOK PİŞMAN OLDUM ÇÜNKÜ BEN İNCE İŞ İNSANI DEĞİLMİŞİM..YEMEK YAPMAYI BİLE SEVMEZDİM BEN MESELA...BU ŞU DEMEK demekki küçük bir bölgede titizlik gerektiren işleri yapıp yapamayacağınız çok iyi düşünün.. yoksa benim gibi bırakmak için ailenizi ikna etmek için tüm yaz uğraşmak durumunda kalırsınız yani ben sana derim ki uzak da olsa abi git tıpına çünkü diş doktorluğu diğer doktorluklara benzemez o bir zanaattır adeta işçiliktir..

Dostum senin mesajına en az 10 yerde gördüm.Ya gerçekten yanlış meslek seçiminden dolayı canın yanmış.Ya da insanları meslekten soğutmaya çalışıyosun.Yine görüşün için sağol..

• kardeşim eger ist da oturuyosan çapa yaz. istanbul dışındaysan ege yaz. ege, izmir gibi harika bi şehirde. istanbul çok büyük şehir yani çok pahalı. okuman zor olabilir. egenin kampüs on numara, eğitim çok iyi, kızlar fena :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jzp

kardeşim eger ist da oturuyosan çapa yaz. istanbul dışındaysan ege yaz. ege, izmir gibi harika bi şehirde. istanbul çok büyük şehir yani çok pahalı. okuman zor olabilir. egenin kampüs on numara, eğitim çok iyi, kızlar fena :)

Kızları gördük kardeşim hakkatten fena
  • İstanbul tabii ki
  • syberling S kullanıcısına yanıt
    asla soğutmak gibi bi amacım yok yanlış anlamayım lütfen! yani sanki bilmiyoruz tıpı kazanamayanların bi alt versiyonu dişe yöneldiğini ?ben sadece insanları daha fazla bilinçlendşirmek istedim.olaya sadece içinde 'hekim' geçiyor diye bakılmamasını istedim,çok farklı olduğunu ve niye farklı olduğunun ayrımına varılmasını istedim..
    BUKADAR YANİ.. @syberling
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.