Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Hazırlık ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar istanbul üni.bilgisayar müh.(i.ö) kazandım.Hazırlıkta normal öğretimlerle birlikte mi okuyacaz?Hazırlık sınıfının ücreti ne kadar?Hazırlık sınıfı için sınava girecek miyiz?Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler.Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.Unutuyorum bakmaya

• up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sun123x

Arkadaslar istanbul üni.bilgisayar müh.(i.ö) kazandım.Hazırlıkta normal öğretimlerle birlikte mi okuyacaz?Hazırlık sınıfının ücreti ne kadar?Hazırlık sınıfı için sınava girecek miyiz?Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler.Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.Unutuyorum bakmaya

bende oradayım
    Bugün gittim sordum hocam hazırlık beyazıtta ve örgün eğitimlerle birlikte harçı sormadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roybean

quote:

Orijinalden alıntı: sun123x

Arkadaslar istanbul üni.bilgisayar müh.(i.ö) kazandım.Hazırlıkta normal öğretimlerle birlikte mi okuyacaz?Hazırlık sınıfının ücreti ne kadar?Hazırlık sınıfı için sınava girecek miyiz?Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler.Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.Unutuyorum bakmaya

bende oradayım
    Bugün gittim sordum hocam hazırlık beyazıtta ve örgün eğitimlerle birlikte harçı sormadım.

Eyv. Sağol

• Endustriye girdim ben de. Ancak biseyi anlamadim. Benim bolum ing. Degil. Ben simdi 1 yil hazirlik mi okuyacagim? 4+1 seklinde yani.

Eger oyleyse de ingilizcem iyidir. Sinavla gecme durumu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.