Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Siyaset bilimi ve Uluslararası ilişkiler İŞ İMKANLARI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene iü siyasal bilgiler fakültesi siyaset ve uluslararası bölümünü kazandım ancak bu bölümü bitirdiğim zaman hangi meslekleri yapabileceğim ve ne kadar maaş alabileceğim konusunda tam bir fikir edinemedim lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? internette dolaşan kalıplaşmış ifadeler tatmin edici gelmiyor(diplomat olabilirsin,kaymakam olabilirsin vb.) lütfen bilen birisi imkanlarını yapabileceğim işleri ve alabileceğim ücreti yazabilirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

• up
  • uppppppppp
  • İşsiz kalma ihtimalin yüksek.
  • Iibf sbf deki cogu bolumlerdeis siz kalman yuksek tamamen kendini gelirtirmenle baglu dil tarih cok onemli kurslara semunerlere gidip sertifika topla yani ic islerinde devlette is yapabilirsin ya d a dis islerinde olmadi bankaya girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı dil çok önemli bu bölüm için ve kendini durmadan her konuda geliştirmen gerekli. Ve sadece İngilizce ile de olmaz farklı diller de bilmelisin ki aranan adam olmalısın aksi taktirde mezun olduktan sonra polis, astsubay kervanına katılabilirsin. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende orayı kazandım, konuya yazılanların aksine iş imkanı çok geniş. Hazırlık okuyacak mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fly to life

Bende orayı kazandım, konuya yazılanların aksine iş imkanı çok geniş. Hazırlık okuyacak mısın?

hayır hazırlık okumayı düşünmüyorum muafiyet sınavına girip geçeceğim
  • İş imkanı en düşük iibf bölümü diye düşünüyorum, dayın olmadığını düşününce kamu sektörünü eliyorum. Yoksa kamuda bundan daha iyisi mi var. Özelde malesef bir iktisat bir maliye gibi reel'e hitap etmediği için şansı çok düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.