Şimdi Ara

İSTANBUL VAKIF ÜNİVERSİTESİ TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektrik elektronik mühendisliği için Bahçeşehir-Özyeğin-Bilgi-Yeditepe arasından hangisini tercih etmeliyim.Öncelikli hedefim diploması geçerli bir üniversite olması ve bu üniversiteler dışında bildiğiniz başka üniversiteler var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1046 -- 25 Ağustos 2016; 11:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçerli diploma yoktur, geçerli cv vardır. Kendini iyi yetiştirirsen tavsiyem : Özyeğin - Bahçeşehir - Yeditepe - Bilgi

Okulun bölümün için sunabileceği imkanlar açısından bi sıralama yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lys2016tm -- 25 Ağustos 2016; 1:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lys2016tm

Geçerli diploma yoktur, geçerli cv vardır. Kendini iyi yetiştirirsen tavsiyem : Özyeğin - Bahçeşehir - Yeditepe - Bilgi

bence bu siralama guzel fakat bau ve yeditepenin sartlarinin esit oldugunu dusunuyorum

• quote:

Geçerli diploma yoktur, geçerli cv vardır. Kendini iyi yetiştirirsen tavsiyem : Özyeğin - Bahçeşehir - Yeditepe - Bilgi

Anladım hocam fakat benim şöyle bir durumum var ben kazandığımda bu üniversitelerde okumucam.Özel oğrenci statüsüyle başka şehirde okuyup sadece bu kazandığım üniversitelerin diplomasını alacağım.O bakımdan bunları göz önünde bulundurursak yine dediğiniz gibi bu sıralama mı olur acaba?Birde özyeğinde diplomada burs oranı yazıyor gibi birşey duydum böyle bir durum var mıdır.Bu üniversiteler dışında da bunlardan daha iyidir diyebileceğiniz üniversitelerde varsa fikir açısında söyleyebilirseniz çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

quote:

bence bu siralama guzel fakat bau ve yeditepenin sartlarinin esit oldugunu dusunuyorum

Hocam bu sıralamayı bende beğendim dediğiniz gibi fakat bu üniversitelerde sadece 1.sıra değil 2. ve 3. sıraya yazacağım üniversitelerde çok önem arz ediyor.Bu bakımdan gerek iş dünyası gerek yurtdışı olsun bu imkanların bahçesehirde daha iyi olduğunu duydum ve hatta bu imkanların özyeğinden.bile iyi olduğunu duydum.Yukarıda da dediğim gibi sonuçta ben bu gideceğim üniversitelerin sadece diplomasını alacağım.

• anil1046 A kullanıcısına yanıt
    O zaman boğaziçi, bilkent, odtü ve itü dışında pek bişe değişmez diye düşünüyorum. Marka değeri olan okullar bunlar bana göre. Küçük şehirde okuyacaksan büyük kaybedersin, ailen senle gelebiliyorsa gelsinler yazık olur puana. İmkanlar, sosyal aktiviteler ve iş burda sonuçta. Ama imkansız diyorsan yine özyeğin. Marka değeri giderek uçuyor. Hukuk dersen bahçeşehir, diş desen yeditepe derdim misal. Bölümünle alakalı biraz da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.