Bildirim
İSTANBUL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu yardımcı olacak????????????????????? -
????????????????????????????????? -
quote:
Orijinalden alıntı: aliün
Merhabalar arkadaşlar, benim saat 6:35 de uçagım var yarın sabah nasıl sabiha gökçene gidebilirim ben gungorende oturuyorum havaşa nasıl ulaşabilirim ( yani havaşın geçtigi duraklara nasıl hangi vasıtayla gitmem lazım gece 3-3:30 gibi çıkcam acil yardım lazım )!!!!!!!!!!!!!!!
Merter metrobüsde bin - uzunçayırda in (anadolu)
Uzunçayır köprünün altından sabiha gökçene giden bir sürü otobüs var .
Üstünde uçak amblemi var ve yazıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: __Rainman
quote:
Merhabalar arkadaşlar, benim saat 6:35 de uçagım var yarın sabah nasıl sabiha gökçene gidebilirim ben gungorende oturuyorum havaşa nasıl ulaşabilirim ( yani havaşın geçtigi duraklara nasıl hangi vasıtayla gitmem lazım gece 3-3:30 gibi çıkcam acil yardım lazım )!!!!!!!!!!!!!!!
saolaısn....
-
quote:
quote:
gece 3 de otobus olduguna eminmisin ?
-
Taksim'den Havataş servisi kalkıyor, bulunduğunuz yerden gece Taksim'e otobüs-minibüs çalışıyorsa o daha yakın ve az zahmetli olur.
Diğer seçenek, yukarıda denildiği gibi metrobüs ile uzunçayır durağında inip, köprünün altından geçen E-10 Sabiha Gökçen belediye otobüsü ya da Havataş'ın servisine binebilirsiniz. Yalnız metrobüs, E-10 ve Havataş servislerinin hareket saatlerine önceden bakın, ona göre yola çıkın.
Ya da geceleyin 12 gibi Havaalanına gidin, orada uyursunuz artık. Arkadaşım öyle yapıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızımercimek
Taksim'den Havataş servisi kalkıyor, bulunduğunuz yerden gece Taksim'e otobüs-minibüs çalışıyorsa o daha yakın ve az zahmetli olur.
Diğer seçenek, yukarıda denildiği gibi metrobüs ile uzunçayır durağında inip, köprünün altından geçen E-10 Sabiha Gökçen belediye otobüsü ya da Havataş'ın servisine binebilirsiniz. Yalnız metrobüs, E-10 ve Havataş servislerinin hareket saatlerine önceden bakın, ona göre yola çıkın.
Ya da geceleyin 12 gibi Havaalanına gidin, orada uyursunuz artık. Arkadaşım öyle yapıyordu.
saol kardeşim ... -
Var diye biliyorum istersen sefer saatlerine bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Var diye biliyorum istersen sefer saatlerine bakabilirsin
Tamam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X