Şimdi Ara

İSTANBUL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, benim saat 6:35 de uçagım var yarın sabah nasıl sabiha gökçene gidebilirim ben gungorende oturuyorum havaşa nasıl ulaşabilirim ( yani havaşın geçtigi duraklara nasıl hangi vasıtayla gitmem lazım gece 3-3:30 gibi çıkcam acil yardım lazım )!!!!!!!!!!!!!!!

• yok mu yardımcı olacak?????????????????????
  • ?????????????????????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliün

Merhabalar arkadaşlar, benim saat 6:35 de uçagım var yarın sabah nasıl sabiha gökçene gidebilirim ben gungorende oturuyorum havaşa nasıl ulaşabilirim ( yani havaşın geçtigi duraklara nasıl hangi vasıtayla gitmem lazım gece 3-3:30 gibi çıkcam acil yardım lazım )!!!!!!!!!!!!!!!

Merter metrobüsde bin - uzunçayırda in (anadolu)

Uzunçayır köprünün altından sabiha gökçene giden bir sürü otobüs var .

Üstünde uçak amblemi var ve yazıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

quote:

Merhabalar arkadaşlar, benim saat 6:35 de uçagım var yarın sabah nasıl sabiha gökçene gidebilirim ben gungorende oturuyorum havaşa nasıl ulaşabilirim ( yani havaşın geçtigi duraklara nasıl hangi vasıtayla gitmem lazım gece 3-3:30 gibi çıkcam acil yardım lazım )!!!!!!!!!!!!!!!

saolaısn....

• quote:

quote:

gece 3 de otobus olduguna eminmisin ?

• Taksim'den Havataş servisi kalkıyor, bulunduğunuz yerden gece Taksim'e otobüs-minibüs çalışıyorsa o daha yakın ve az zahmetli olur.
    Diğer seçenek, yukarıda denildiği gibi metrobüs ile uzunçayır durağında inip, köprünün altından geçen E-10 Sabiha Gökçen belediye otobüsü ya da Havataş'ın servisine binebilirsiniz. Yalnız metrobüs, E-10 ve Havataş servislerinin hareket saatlerine önceden bakın, ona göre yola çıkın.
    Ya da geceleyin 12 gibi Havaalanına gidin, orada uyursunuz artık. Arkadaşım öyle yapıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    12 yıl önce açıldı
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Taksim'den Havataş servisi kalkıyor, bulunduğunuz yerden gece Taksim'e otobüs-minibüs çalışıyorsa o daha yakın ve az zahmetli olur.
    Diğer seçenek, yukarıda denildiği gibi metrobüs ile uzunçayır durağında inip, köprünün altından geçen E-10 Sabiha Gökçen belediye otobüsü ya da Havataş'ın servisine binebilirsiniz. Yalnız metrobüs, E-10 ve Havataş servislerinin hareket saatlerine önceden bakın, ona göre yola çıkın.
    Ya da geceleyin 12 gibi Havaalanına gidin, orada uyursunuz artık. Arkadaşım öyle yapıyordu.

saol kardeşim ...
  • Var diye biliyorum istersen sefer saatlerine bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Var diye biliyorum istersen sefer saatlerine bakabilirsin

Tamam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.