Şimdi Ara

İSTANBUL VE DEPREM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Depremden korkmuyor musunuz ? Ben çapa tıp yazıcam orayı istiyorum ve beni mutlu edicek yer orası ama iyice kafayı yer hale geldim kendi içimde çok tedirginim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalimyapmaz -- 7 Ağustos 2023; 4:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Depreme nerede yakalanacağın belli değil. İhtimal hesabına göre haklısın ama o işler öyle olmuyor. Ömrün boyunca hep korunaklı binalarda yaşarsın, yarım saat devlet dairesine işin düşer orada bulur deprem seni.
    İstanbul için yapacak bir şey yok deprem adına, 99 depreminden sonra yapılacaktı, şimdi hiçbir şey düzeltilemez bu şehirde. Tedirginsen ankara fln yaz.
  • Depreme nerede yakalanacağın belli değil. İhtimal hesabına göre haklısın ama o işler öyle olmuyor. Ömrün boyunca hep korunaklı binalarda yaşarsın, yarım saat devlet dairesine işin düşer orada bulur deprem seni.
    İstanbul için yapacak bir şey yok deprem adına, 99 depreminden sonra yapılacaktı, şimdi hiçbir şey düzeltilemez bu şehirde. Tedirginsen ankara fln yaz.

• Forumda deprem propagandasını İstanbul ünileri boşalsın diye yapanlar var kim olduklarını söylemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 343code kullanıcısına yanıt
    Hocam o zırtapozları kafana takmayacaksın biri de bu eleman yok ankara yaz falan ya sen kimsin ya. 3 senedir forumdayım bir kere net bir tavsiyede bulunmadım. Burda tavsiye verirsin yorum yaparsın. Net bir şey söyleyip milletin aklını karıştırmak kimin ne haddine...

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt
    Hatayda depreme yakalanmış, üstüne duvarlar çökmüş, binadan merdiven olmadan çıkmış biri olarak deprem çok zor ama en zoru deprem sonrasındaydı.
    Gecenin 4 vaktinde soğukta yağmurun altında çaresiz bir şekilde beklemekten daha zor bir şey yok. İnsanınların korkusu, imdat diye bağırmaları, sizin sesinizi duyup umuda kapılmaları ama sizin hiç bir şey yapamıyor olmanız çok çok zor.
    Enkazda kalanlar daha da zorunu yaşıyor. Bazıları annesinin babasının cesedinin yanında 3-4 gün enkazda kalıyor. En kötüsü bu kişilerin kurtarılmasından sonra kolları ve bacakları da kesiliyor. Hatayda çok oldu bu çünkü çoğu kişiler 3 gün sonra kurtarıldı. İlk üç gün hiçbir yardım yoktu itfaiye yoktu kurarma ekipleri yoktu. Hatayda bunlar olduysa istanbulda daha daha korkunç olacak.
    Depremden sonraki gecelerde uyuyamazsınız. Psikolojik anlamda da hayatta unutamazsınız, sürekli aynı anı ve aynı depremi kabusta görürsünüz ve gerçekmiş gibi sanıp deprem oluyor diye bağırmaya başlarsınız. Bunlar başımıza geliyor ben hala o kabusları görüyorum ama insan sonra kendini güvende hissetmek ve sakinleştirmek için en kötüsü ölürsün demeye başlıyor. İşkenceli bir şekilde olsa bile en kötü ölürüm dersin.
    Bunlar hatay gibi çok büyük olmayan bir şehirde olanlardı. İstanbulda olursa olanları düşünemiyorum bile. Yani kısacası istanbulda yaşamayan başka şehirlerden gelecek olanlar bir daha düşünsünler çünkü bu göz ardı edilecek bir faktör değil asla. İstanbulda olanlar da ailem iatanbulda ölsün ben anadoluya kaçıyım kurtulayım der mi bilmiyorum.
    Umarım bu beklenen depremi torunlarımız bile görmez Allah bir daha yaşatmasın.

• Puleun P kullanıcısına yanıt

Hocam yanlıs anlamazsan tüm bunlara rağmen nasıl İstanbul yazacaksın çapa istiyodun galiba

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt
    Depremden sonra istanbula yerleştik ondan. yoksa kesinlikle yazmazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    deprem deprem yer erzurum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.