Şimdi Ara

İstanbulbilisim iphone paralel ithalat bilgisizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lutfen bana yardim edin. Dun internetten istanbulbilisim den aldigim iphone 7 plus 32 gb gold cihazim geldi. Actim kurdum sonra apple in checkoverage mi ne ordan kontrol ettim 1 yil garantili oldugunu gordum. Sonra hemen btk imei kontrol ettim kayit bulunamadi yaziyordu fakat altta model bilgileri dogru sekildeydi. Hemen apple i aradi sordum model kodu A1784 turkiyede garantili degil dedi. Fakat internet sitenizde 1 yil garantili gozukuyor dedim hayir falan dedi. Sonra pupa bilisim yetkili servisi i aradim oda eger apple gecerli degil diyorsa bizde teknik destek vermiyoruz dedi. Sonra imei ile ilgili istanbul bilisim i aradim imei kaydi 1 hafta icinde aktif oluyor dedi ihtalat yoluyla kaydedildi olarak gozukecek 1 hafta sonra dedi. Simdi ben ne yapmaliyim? İnternette cogu yerde A1784 modelinin 1 yil garantili oldugu yaziyor buralar nereler? Bide bu imei olayini yasayan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizanskargası -- 2 Ekim 2017; 12:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili kardeşim. İthalat yoluyla gelirse cihaz ithal eden tarafından garantilidir, apple karışmaz.
    Ama sen spot cihaz lıp pasaporta işletsen o zaman apple bakar. Ters gibi gözükse de durum böyle.
    Cihazları gümrükten geçirip btk yı beklemeleri hep olan bir durum. Kayda geçecektir yakın zamanda merak etme...
  • ithalat yoluyla kayıt derse sıkıntı yok bende appstore dan satın aldım sorgulayınca ithalat yoluyla gelen cihaz yazıyor ve iki yıl apple garantili

• --Z-- kullanıcısına yanıt
    Simdi kontrol ettim kaydetmis imeiyi istanbul bilisim. İthalat yoluyla kayitli yaziyor imei sorgulayinxa. Bunda sorun kalmadi ama su garanti isini hala cozemedim. Apple musteri hizmetleri biz kabul etmiyoruz diyor ama nette arastirdigimda baya insan A1784 modelinin garanti kapsadigini yazmis. Acaba yetkili servisler mi bakiyor? Hatta sahibinden.com dan biri diyor ki A1784 model cihazini kvk servisi sifiriyla degisim bile yapmis.

• Eğer model numaranız a1784 ise hiçbir sıkıntı çıkmaz. Cihazınızın 1 Yıl garantisi her şekilde mevcut şuan. Apple Storelarda yurtdışı cihazlara artık bakmadıkları için apple size o şekilde cevap vermiş olabilir. Benimde cihazım yurtdışı ve A1784 model. Geçen hafta KVK dan sıfırı ile değişti. Eğer cihazınızda problem olursa KVK servislerine gönderebilirsiniz.

• MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Hangi subesine verdiniz hocam bide hangi sorun vardi cihazda? Son olarak elden mi verdiniz kargoyla mi?

• İstanbul Erenköy Kvk ya verdim kendim götürdüm. Problemimde numara tuşlama ekranında sağ tarafta çizgi çıkıyordu o yüzden değişim oldu cihaz. Aslında olay şöyle gelişti ben Apple store dan daha önce 2 kez değiştirmiştim cihazı. En son gittiğimde de bu problemden dolayı ekran değişecek dediler işlemler başladı vs sonrasında görevli yurtdışındanmı almıştınız cihazı dedi bende evet dedim daha öncede burda değişmişti dedim onun üzerine burda değişmiş olsa dahi artık bakamıyoruz kvk ya giderseniz işlem yaparlar dedi bende götürdüm sonuç olarak cihaz değişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu başlığını bence düzeltin adamlar iemi kayıdını yapmış o firmadan biri görür ve burda ki yazılanı delil olarak alır ve tazminat davası açar ve başın ağrır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun yok konu kilit üye ban lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.