slm arkadaşlar ben dışarıda kart bastırmak istiyorum.fazla pahalı olmayan ve az adette kart basabilecek bir yer.pendikte Baskı Devre firması pahalıya yapıyor.karakoyde falan ucuza maskeli kart yapan yerler var mı acaba .
Ucuz olsun istiyorsan kendin yap derim bu işler için çok kolay yöntemler var karaköyde biraz araştırmayla bir çok kolay yol bulabilirsin..
kendim de yaparım fakat ben yeşil maskesini yapamıyorum.bu yüzden de dişarıda yaptırmak istiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: dijital kanal
slm arkadaşlar ben dışarıda kart bastırmak istiyorum.fazla pahalı olmayan ve az adette kart basabilecek bir yer.pendikte Baskı Devre firması pahalıya yapıyor.karakoyde falan ucuza maskeli kart yapan yerler var mı acaba .
türkiye de bildiğim bu konuda profesyonel yerler var ama çok fazla adet için çalışırlar.Biz onlarla çalışıyoruz...
Evet yeşil maske olayı profesyonel iş demek.Karaköyde bu işi yapanlar var ama dolaşıp elindeki işe göre ve adede göre fiyat almalısın . Ama benim bildiğim bu işi en uygun tekno kit yapıyor benimde böyle işim olduğunda oraya yaptırıyorum..
kim bu usta nedir neyin nesidir. biraz daha açıklama lütfen.her verilen teli ararsak bizim halimiz nicedir.
quote:
Demişsiniz ve dediğinize uygun bir yer yazmışız. Arayıp aramamak sizin tercihiniz. Üstelik sadece gsm değil , üretim yapılan atölyenin de telefonu var orada. Çok adetli ve kaliteli , dolayısı ile de pahalı pcb isteseydiniz , zaten 3-5 firma ancak çıkar. ama istediğiniz tarzda tanıdığım belki 20-30 plaketci var ve ben en uyumlu olan firmayı yazdım. Vatandaşla bir konuşursun , adresini alır yarini görürsün , şartlarını konuşursun ve uyarsa da çalışırsın... Mademki tavsiyelere karşı içinizde bir tereddüt var , yöntam bu olmalı. Belki ben vatandaşın ortağıyımdır ve berbat bir vatandaştır. Tavsiyemde tereddüt ediyorsanız , burada yazacağım daha fazla ayrıntıya nasıl güveneceksiniz? Bu satırlarımı eleştiri gibi düşünmeyin.Olay şu : İstanbul gibi binbir tip insanın bulunduğu bir yerde herhangi bir iş yaptırmak istiyorsanız iki yol var... Ya tanıdığınız ve güvendiğiniz bir yere sormak , ya da gidip bizzat işin peşini araştırmak. Yoksa bir telefonun maliyet/zaman kaybını göze alamıyorsanız ya işinizi kendiniz görmeli ya da iş yapmamalısınız. Aksi takdirde çok büyük zararlara maruz kalırsınız. Ben şahsen işini veya işyerini görmediğim veya kendisi ile oturup konuşmadığım bir kişi ile alış-verişe girmem. İsterseniz pm atıp tel verin arayayım veya ben tel vereyim siz arayın ve adamı anlatayım kimdir necidir... Saygılarımla.
Arkadaş istersen baskı devreyi kendin aypabilirsin
Dikkat Basit amatör anlatımdır...
plaketin üstüne devreyi baskı devre kalemi ile çizip ama hafif kalın olsun....
malzemeler 1 adet perhidrol 4 te 1 i kullanılıcak biraz tuz ruhu kap içine karıştır devreni at içine bakırın erimesini bekle
sonra suyun altına tutup devreni çıkarıp temizle sonra plaketin üzerine lehim yapacağın delikleri açıp devreni tamamla ve lehimlerini yapıp devreni çalıştır...
bununla ilgili birsürü site var ayrıntılı açıklamaları google de "baskı devre yapımı" diye arayabilirsin...
saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme