Şimdi Ara

İstanbulda burun estetiği ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda burun estetiği ameliyatı yapacak olan doktorlardan tavsiyeniz var mıdır Ve fiyatlarla ilgili bilgsi olan arkadaşlar önerilerde bulunabilir mi? Metin kerem, Bekir Sivri, Güncel öztürk gibi doktorlar nasıl ? doktor tavsiyeniz var mıdır ?

• Burun estetik cerrahi doktoru ilhan Eğilmezi size şiddetle tavsiye ederim. 2009 yılında ameliyat olmuştum. Benim burnum çok kötü durumdaydı bildiğiniz boksör burnundan farkı yoktu, çökme, geniz eti, yamukluk, nefes alamama sorunları vardı. Bu sorunlardan bir ameliyatla kurtuldum. Burnumun yeni şeklini çok beğendim yani istesem bu kadar iyi olamazdı. Allah ilhan beyden razı olsun. En son bakırköy incirlideki özel hastanede çalıştığını duydum.

.Ameliyat ücreti 2009 da o zamanlarda 3000 tl demişti, ama 2000 tl ye anlaşmıştık. Ilhan beyle mutlaka görüşün muayene olun. Burun ameliyatını özellikle estetik ameliyat olacaksanız sakın devlet hastanesinde yaptırmayın, çok pişman olursunuz.

Hastanenin sitesi link ;

http://www.ethicaincirlihastanesi.com.tr/doktorlar/op-dr-ilhan-egilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 25 Haziran 2015; 3:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun estetiği oluyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.