Beyler Çok önemli,acil!! istanbulda orjinale çok yakın çakma ( ) ispanya milli casillas forması arıyorum. real madrid de olabilir. Bilen, Gören, Duyan varsa lütfen bi yer söylesin Nerden bulabilirim?
Çok aciiil beyler Lütfen bilen varsa yazsın 2 satır
hocam yakınlarda bazar varsa bak ben ordan barçanın tüm renkli formalarını buldum istediğin her kişide var ver tıpatıp aynısı sadece nike işaretleri yok
Bulrsan Beyazıt ÇakmaPazar'dn buLrsn..
yarın beyazıt eminönü baya bi gezicem zaten teşekkürler arkadaşlar varsa başka fikri, bilgisi olan söylesin lütfen mutlaka bulmam gerek şansa bırakamam
hocam orjinal olarak adidas magazalarina bakabilirsin
beşiktaş ın 3 adet kaleci forması var. 1-kırmızı 2-yeşil 3-turuncu(yanılmıyorsam 3.numarada) ve storede kesinlikle vardır. artık sırtınada istediğin yazıyı yazdırırsın.
kapalıçarşının içindeki forma satan dükkanların çoğunda bulabilirsin. bende halısaha için biara van der sar forması almıştım
Adidasın büyük mağazalarına bakıver.O kaleci formasının üst kısmı lacivert,alt kısmı yeşil.Kollardaki 3 şerit sarı-kırmızı renkli.Bjk nın yeşil kaleci forması ile alakası yok.
eminönü tramvay alt geçidine bak. tokatsporun bile forması vardı
adidas mağazsında var 50 60 civarı bi fiyatı vardı
teşekkürler arkadaslar önce adidas mağazalarına bakıcam zeytnburnunda oliviumda vardı sanırım ordan eminönüne kadar dolaşırım bulana kadar şans dileyn :)
bende julio cesar forması arıyorum bulan gören bilen varsa bi zahmet bana ulaşsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme