3 sene önce amerikadan sony vaio laptop getirmiştim. birgün ekranda bi şeyler oluşmaya başladı. sony yetkili servisine götürdüm ekran kartı gitmiş bunun dediler ve mother board(mainboard) un değişmesi lazım dediler. fiyatının sordum yaklaşık laptop la aynı fiyat!!!!!!!!! acaba bu ekran kartın tamiri mümkün mü? mümkünse acaba nerde yapılıyor? yardımcı olursanız sevinirim.
mümkün efendim ugurexpress donanımhaber ve internet araştıranız epey başarlı hizmet verdiğ konusunda ikna olabilirsiniz ekran kartı tamiri için ugurexpress ekran kart tamiri diye aratabilirsiniz forumda.
quote:
Orijinalden alıntı: arst2004
quote:
Orijinalden alıntı: bilirugur
mümkün efendim ugurexpress donanımhaber ve internet araştıranız epey başarlı hizmet verdiğ konusunda ikna olabilirsiniz ekran kartı tamiri için ugurexpress ekran kart tamiri diye aratabilirsiniz forumda.
arkadaşlar bu arkadaş 2 adet ekran kartımı almış 45 gün beni oyalamış halen de kartları göndermemiştir. ürün gönderen arkadaşları bilgilendireyim
sıkıntım oldu 1 hafta ulaşamadın simdi rezil etme derdine mi düştün benim düşündüğüm ne biliyormusun adam bekledi yollayamadık yapıp göndersek para almasak beklettik o kadar hakkını ödeyebilirmiyiz ben seni yarın arayacam.
quote:
Orijinalden alıntı: egokam
Bugün kendisiyle bir ekran kartı tamiri için konuştuğum; dürüstlüğüne ve ilgili tutumuna hayran kaldığım insandır. Para kazanmak gibi bir durumu varken müşterilerinin çıkarlarını gözetip para kazanmaktan vazgeçmesi resmen gözlerimi doldurdu. Bende bırakmış olduğu bu izlenim nedeniyle ona olan güvenim arttı ve dedim ki : ''Uğur bey eğer sizde satılık bir ekran kartı olursa sizden almayı istiyorum.'' Verdiği cevap ise daha da bir hayranlık vericiydi. dedi ki ''ben arızalı ürünleri onarmış olsam dahi prensip olarak satmıyorum.'' Adam resmen imajımı yitirceğime daha az para kazanayım diyor...
Size önerim bir sorununuz olduğunda kendisine kesinlikle danışın.Eğer ki tamirat vs. işleri sizin çıkarınıza olmuyorsa ,tamir ettirmektense başka birşey yapmak sizin için daha fazla çıkar sağlıyorsa ; sizin yararınıza olan şeyi önerecek insandır kendisi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ah birde bana bir ekran kartı satsaydı çok daha fazla duamı alacaktı :) Forumda yeni olduğumdan kime güveneceğimi bilmiyorum daha doğru düzgün, böylesi güvenebileceğim birini nasıl bulacağım ekran kartı alırken ve müşterisinin çıkarını en önde tutan birisini nasıl bulacağım acaba bir daha
ugur bilir iyi biri ama 1 kişi ile olcak işler degil bu işler. her yerden şimdi anakart ve ekran kartları gelıyor.Ben yolladım mesela ama 3 aydan önce bence yapamaz kartları kapatıte aşdı bu kadar beklemıyordu.1 kişi ile olcak iş degil üzülerek dıyorum yani.insanlıgı ayrı iyi insan ama malesef işde:))))