Şimdi Ara

istanbulda fotograf çekılecek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR BEN AMATOR FOTOGRAFCIYIM YARIN İÇİN BİR PLANIM VAR FOTOGRAF ÇEKİMİ İLE ALAKALI ONUN İÇİN YER ARIYORUMÖ KONU MANZARA DOĞA VB SEYLER ORTAKOYU FLN CEKTIM DAHA İYİ YERLER ARIYORUM YARDIMCI OLANLARA TSK EDERIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_love

MERHABALAR BEN AMATOR FOTOGRAFCIYIM YARIN İÇİN BİR PLANIM VAR FOTOGRAF ÇEKİMİ İLE ALAKALI ONUN İÇİN YER ARIYORUMÖ KONU MANZARA DOĞA VB SEYLER ORTAKOYU FLN CEKTIM DAHA İYİ YERLER ARIYORUM YARDIMCI OLANLARA TSK EDERIM.

Hocam bize katılabilirsin 17 şubat pazar günü dh üyeleri buluşuyoruz maksat arkadaşlık bilgi paylaşımı fotoğraf sever arkadaşları bekliyoruz gelmek istersen buyur gel
    iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 12 Şubat 2013; 2:22:10 >
  • quote:

MERHABALAR BEN AMATOR FOTOGRAFCIYIM YARIN İÇİN BİR PLANIM VAR FOTOGRAF ÇEKİMİ İLE ALAKALI ONUN İÇİN YER ARIYORUMÖ KONU MANZARA DOĞA VB SEYLER ORTAKOYU FLN CEKTIM DAHA İYİ YERLER ARIYORUM YARDIMCI OLANLARA TSK EDERIM.

Bununla ilgili forumda arama yaparsanız bu konunun daha önce açıldığını ve tavsiyelerin verildiğini görürsünüz.
  • Bu konulara göz tabilirsinizz..

http://forum.donanimhaber.com/m_68602949/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_52985283/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 12 Şubat 2013; 10:31:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

quote:

Hocam bize katılabilirsin 17 şubat pazar günü dh üyeleri buluşuyoruz maksat arkadaşlık bilgi paylaşımı fotoğraf sever arkadaşları bekliyoruz gelmek istersen buyur gel
    iyi günler.

saat kaçta nerde
  • quote:

quote:

quote:

iyi günler.

saat kaçta nerde

hocam Dijital ve
    Analog Fotoğraf Makineleri konu başlığını yukarı da görüceksin

17 Şubat Pazar DH İstanbul
    Buluşması

tıkla ayrıntılı bilgi içeride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 15 Şubat 2013; 10:09:26 >

• quote:

quote:

quote:

iyi günler.

saat kaçta nerde

Pazar günü 12 de Eminönü'nde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbul'da fotoğraf çekilecek yerler başlıklarındaki yerler zaten insanların gidip düzenli fotoğraf çektiği yerler. birçok temel fotoğrafçılık kursu öğrencilerini buralara götürür. sen de o kalabalıkta bir şeyler çekmeye çalışırsın. etraftaki insanlar fotoğrafçı enflasyonundan rahatsız olur doğal poz yakalayamazsın. zaten senden önce o buruşuk yüzlü teyzeyi 1365365 kere çektiklerinden farklı birşey de çekemezsin. Asıl önemli olan senin çıkıp yeni yerler keşfetmen. İstanbul'daysan aylık bir akbil al ilk otobüse atla in bir durakta başla çekmeye. Kalabalık fotoğraf gruplarıyla yapılan çekimlerde hemen herkes aynı objeyi birkaç farklı açıdan çeker o kadar. Orjinal birşey yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinduw

istanbul'da fotoğraf çekilecek yerler başlıklarındaki yerler zaten insanların gidip düzenli fotoğraf çektiği yerler. birçok temel fotoğrafçılık kursu öğrencilerini buralara götürür. sen de o kalabalıkta bir şeyler çekmeye çalışırsın. etraftaki insanlar fotoğrafçı enflasyonundan rahatsız olur doğal poz yakalayamazsın. zaten senden önce o buruşuk yüzlü teyzeyi 1365365 kere çektiklerinden farklı birşey de çekemezsin. Asıl önemli olan senin çıkıp yeni yerler keşfetmen. İstanbul'daysan aylık bir akbil al ilk otobüse atla in bir durakta başla çekmeye. Kalabalık fotoğraf gruplarıyla yapılan çekimlerde hemen herkes aynı objeyi birkaç farklı açıdan çeker o kadar. Orjinal birşey yok yani.

Betimleme güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapıyorum zaten sureklı tek çekimlere ve aklıma neresi eserse oraya gidiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.