Şimdi Ara

İstanbulda günlük kiralik ev ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar beyler. Haftaya sevgilimle 2 günlügüne istanbulu gezmeye gitmeye düşünüyoruz. Pansiyonlarda erkek kız kalmak konusunda sıkıntı çıkartabiliyorlar. Avrupa tarafında bildiginiz güvenilir ve ucuz 1 gece kalıcak günlük ev lazım. Bildiginiz yerler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

• aç sahibindeni gözüne kestirdiklerini ara konuş,biz emlakçı değiliz nihayetinde
  • sahibinden baktım hocamda bir sürü var ve hangisi güvenilirdir bilmiyorum sonuçta sevgilimle gidicegim için geriliyor biraz, daha önceden tutmuş olan memnun olan olduysa diye sormak istemiştim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MG07

İyi akşamlar beyler. Haftaya sevgilimle 2 günlügüne istanbulu gezmeye gitmeye düşünüyoruz. Pansiyonlarda erkek kız kalmak konusunda sıkıntı çıkartabiliyorlar. Avrupa tarafında bildiginiz güvenilir ve ucuz 1 gece kalıcak günlük ev lazım. Bildiginiz yerler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Pm
  • böbrekleri sarıp gel ugrastirma
  • Aksaray taraflarına pek bakma yanlış yönlendirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Aksaray taraflarına pek bakma yanlış yönlendirirler
    eyvallah beyler mesajlar için, istanbula daha önce bi kere gitmiştim tek bildigim yerler kuleli diye bir bide taksim diger yerleri bilmiyorum artık sora sora falan bulucam
  • 100 liraya paşalar gibi kalırsın :)
  • Beylikduzunde günlük daireler dolu ama güvenilir mi bilemeyeceğim hocam, hic belli olmaz kamera falan olur aman diyim
  • sorun degil hocam 100 lira veririm güvenilir bi yer olduktan sonra :)
  • quote:

sorun degil hocam 100 lira veririm güvenilir bi yer olduktan sonra :)

Ben de arkadaşlarla kalmıştım eşyalı bir ev de 2 gün 200 tl vermiştim yemek falan herşey var 6 arkadaş kalmıştık. beylikdüzü tarafların da bu tür evler çok var hocam ben de beylikdüzü nde buldum bu evi
  • bizi tedirgin edende bu işte hocam o yüzden iyice araştırıyorum
  • eyvallah hocam o tarafları bi araştırım ben o zaman :)
  • quote:

eyvallah hocam o tarafları bi araştırım ben o zaman :)
    Kardeşim bi ara evlerde kamera olduğu söylentileri duymuştum istanbulda oturuyorum arkadaşım bi kaç defa sevgilisi ile takılmak için günlük eve çıkmıştı kamera var felan demişti pek güvenmiyorum arkadaşıma ama yinede insanin aklında soru işaretleri kalıyor yinede tutarken belirterek tutun evı bıraz ara varmı yokmu gıbısınden
  • Ceyus kullanıcısına yanıt
    bende bundan tırsıyorum biraz hocam, o yüzden buraya yazdım hocam belki bi tanıdıgı olan vardır diye yada daha önce kalmış olan vardır diye. gidince zaten kesin ararım ben evi hocam işimi garantiye almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyus

Kardeşim bi ara evlerde kamera olduğu söylentileri duymuştum istanbulda oturuyorum arkadaşım bi kaç defa sevgilisi ile takılmak için günlük eve çıkmıştı kamera var felan demişti pek güvenmiyorum arkadaşıma ama yinede insanin aklında soru işaretleri kalıyor yinede tutarken belirterek tutun evı bıraz ara varmı yokmu gıbısınden

Alıntıları Göster
    Ataköy civarında tut hem nezih hem de ulaşımın rahat olsun.Tutupta beylikdüzüne gitme sakın geldiğinize pişman olursunuz metrobüs yüzünden

• quote:

bende bundan tırsıyorum biraz hocam, o yüzden buraya yazdım hocam belki bi tanıdıgı olan vardır diye yada daha önce kalmış olan vardır diye. gidince zaten kesin ararım ben evi hocam işimi garantiye almak için

Forumda ayarlayan vardi diye biliyorum yinede konu uplansin belki görür kendisi
  • istanbulda yerleri hiç bilmiyorum valla hocam zaten ama aklımda tutucam bunu
  • Ceyus kullanıcısına yanıt
    umarım görürde yardımcı olur hocam
  • quote:

umarım görürde yardımcı olur hocam
    Mecidiyeköyde 20 30 kere tuttuğum kiralık bir yer var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.