Bildirim
İstanbulda motor mu araba mı?
JUMP 27799 CE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B21ZP3TJ
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trafikle işin yoksa araba al -
Hiçbişey alma. Zaten cok trafik var. Daha da artmasın.
İkisi de birbirinden beter. Toplu taşımaya devam. -
Araba al. Ama sabahları ve akşamları cinnet geçirebilirsin. -
Motoooorrrrrrr!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplu tasit
Motor ama 6-7 K ya motor, geri kalana ekipman al. Can daha onrmli.
şimdi ne amaçla kullanıcağınız göre değişir malum motoru kışın kullanamazsınız ancak arabada trafik sorunu var ama şöylede düşünebilirsiniz, araba alırım haftasonları oraya buraya gezmeye giderim derseniz daha mantıkılı. -
Ben helikopterle ulaşım yapıyorum zengin olduğum için o yüzden bilmiyorum.
bisiklet. konu kilit, üye ban. -
ulasım için kullanıcam. tek cekingem istanbulda motora nasıl sahip çıkıcam evin önünden götürmesinler kışın motoru yazlığa koyarım zaten kullanmam kışın pederin arabayla idare ederim
Motor. Motoru bi yere çekceksin böyle kafandaki kaskı çıkarıcaksın kaskı koycaksın deri ceketi de sonra gelsin kızlar
quote:
Orijinalden alıntı: DrHannibaLecter
ulasım için kullanıcam. tek cekingem istanbulda motora nasıl sahip çıkıcam evin önünden götürmesinler kışın motoru yazlığa koyarım zaten kullanmam kışın pederin arabayla idare ederim
motorlarda da kilit sistemi var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
günlük 15km üstüne çıkmayacaksan elektrikli motorlara bir göz atmanı tavsiye ederim ucuz ayrıca -
Motor daha mantikli ( trafik- ekonomi) koyacak yer sikintili, direksiyonu kitleyip, Bi yere zincirlesen, kilidi kirip sirtlayip gotururler bile motoru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkadraz13 -- 28 Şubat 2015; 15:52:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: yunusesss
günlük 15km üstüne çıkmayacaksan elektrikli motorlara bir göz atmanı tavsiye ederim ucuz ayrıca
dosstum o hiç belli olmaz da elektrrikli motor bana göre degil biraz hız yaparım motorla ondan
ulaşımdan kastınız nedir ? iş yerine gitmek için mi ? nekadar sık kullanacaksınız mesela ? eğer çok yogun şekilde kullanıcam diyorsanız motor.
ayrıca motor'u sakın apartman önüne bırakmayın. hele istanbulda aman diyorum. kapalı otopark varsa çevrenizde orayla anlaşın aylık zaten fazla bir ücret degildir. -
türkiyede motor alınmaz. araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- k ne demek
- bir kıza nasıl yürünür
- spordan sonra kollarımı açamıyorum
- lost karakterleri
- hızlı giden atın boku seyrek düşermiş kompozisyon
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X