Bildirim
istanbulda uygun fiyata mutfak yapacak yer arıyorum. yardım lütfen!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Evim Şahane ekibine başvur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En uygunları yapı marketlerdir.Bi araştırın kampanya yakalarsanız iyi fiyata halledebilirsiniz.
http://www.koctas.com.tr/list/category/Hazir-Mutfaklar_164/#all
Tabi çevrenizde sıkı pazarlık edebileceğiniz usta varsa başka -
Selamlar.2 arkadaşım ortak şekilde mutfak dolapları,parke gibi işlerle uğraşıyorlar.Siz hangi semtteydiniz?Arkadaşlarımı yönlendirebilirim isterseniz.İyi geceler. -
quote:
Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık
Selamlar.2 arkadaşım ortak şekilde mutfak dolapları,parke gibi işlerle uğraşıyorlar.Siz hangi semtteydiniz?Arkadaşlarımı yönlendirebilirim isterseniz.İyi geceler.
eğer fiyat konusunda uygunsa hem parke döşetip hemde mutfak yaptıracam zaten. ben acıbademdeyim. teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
En uygunları yapı marketlerdir.Bi araştırın kampanya yakalarsanız iyi fiyata halledebilirsiniz.
http://www.koctas.com.tr/list/category/Hazir-Mutfaklar_164/#all
Tabi çevrenizde sıkı pazarlık edebileceğiniz usta varsa başka
tekrar iyi akşamlar. koçtaş vb yerleri pek benimsemiyorum kurulum falan sıkıntı
-
upp -
quote:
Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık
Selamlar.2 arkadaşım ortak şekilde mutfak dolapları,parke gibi işlerle uğraşıyorlar.Siz hangi semtteydiniz?Arkadaşlarımı yönlendirebilirim isterseniz.İyi geceler.
hocam sizden haber bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X