Şimdi Ara

İstanbulda yeni evli çifte yaşayacak yer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili forumdaşlar (özellikle istanbulu bilen forumdaşlar) yeni evlenecek ve öncelikli olarak en az bir yıl kirada kalmayı düşünen birisi olarak sizlere danışmak istiyorum. nişanlımın işi dolayısıyla istanbula en geç ağustos ayında taşınmayı planlıyoruz. bu bağlamda 1300-1400e kadar kira vererek kalabileceğimiz (çok gerekirse rakamda daha da çıkarız istemesek bile), mümkünse metro/metrobüse ama muhakkak atatürk havalimanına yakın (maslak tarafına toplu taşıma ile ne kadar sürerse sürsün rahatça gidebileceğimiz, havaliimanına ise araçla veya taksiyle 15 dakika civarında ulaşabileceğimiz bi yer olsa süper olur mesela ), temiz güvenli muhitler varsa tavsiye edebileceğiniz, beni aydınlatırsanız mutlu olurum.

şu ana kadar soruğum kişilerden aldığım yanıtlar merter-ömür, bahçelievler (yayla ve basın sitesi dediler) bakırköy (osmaniye dediler güzel diye ama kiralar biraz düşük kaldı diye -lan işe bak 800-900 liraya düşük dedim ya tarih yazsın bunu bi yere - şüphelendim ne yalan söyleyim). bir de biraz daha fazla kira ödemeyi göze almam halinde ataköy (özellikle 7-8-9 kısım) ve yeşilköy.

velhasıl parantezlerle fln uzun yazdım belki biraz ama ne yalan söyleyim sizlerden de uzun yanıtlar bekliyorum kısacası yeni evli bir çift atatürk havalimanına yakın güzel bi yerde oturmak istiyorsa nereyi tercih etmelidir dostlar?

• Allah bir yastıkta kocatsın hocam. ataköy tarafı bence çok iyidir
  • Küçükcekmece guzeldir hocam. Allah bi yastikta kocatsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • florya olabilir gerçi kiralar biraz tuzlu ancak ve ancak sakin

• ümraniye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

ümraniye.
    @WISDOM orası için deprem riski yüksek diyorlar hocam ama ben de niyeyse bi sıcak bakıyorum daha önce gittim sessiz sakin yerlerdi hep.

@Stan Marsh küçükçekmece hiç düşünmemiştik şimdiye kadar, oraya da bakabilirim. gerçi metrobüsten önce metroya yakınlık daha önemli diyoruz
    şimdilik. evler fln yeniyse hanımı kanıdrabilirim ama

@cago135 valla değecekse rakamı yükseltebiliriz ama önceliğimiz biraz da ekonomik (1300ün nesi ekonomikse ) olması. ama ev görmeye çıktığımızda bir hafta sonu da buraya bakabiliriz tavsiye ediyorsunuz madem

@antalya7 büyüksün hocam saygılarımı sunuyorum

• bakırköyde 14 sene,floryada 6 senedir oturuyorum

bköy daha merkezi tabi,ancak daha kalabalık bir semt floryaya nazaran

kira derseniz tabi bköy daha uygun gerçi artık yaklaştı ikisi birbirine

zaten ikisinin arası yol boşsa veya metrobüsle 15 dakika kadar sürmekte

Seçim bi yerden sonra size bağlı tabi ancak bence istanbulda oturulacak 3-5 semt kaldı

ataköy bu arada binalar oldukça eski olup kiralar yüksektir ondan bence pek tercihe almazdım ben,bidaha mesala ataköy gece vakti hoş değil fazla ıssız oluyor

yeşilköy zaten kira bakımından konuşmuyorum 1300-1400 e 20+ bakımsızlara fazla bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

ümraniye.
    bakırköy e yeni binalar yapıldı metro-metrobüs e yakın. kiralar en az 1300 den başlar ama. yeşilköy ü de düşünebilirsin ama metrobüse uzak kalıyor biraz. florya iyi tercih olabilir hem havalimanına hem metrobüse yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

bakırköyde 14 sene,floryada 6 senedir oturuyorum

bköy daha merkezi tabi,ancak daha kalabalık bir semt floryaya nazaran

kira derseniz tabi bköy daha uygun gerçi artık yaklaştı ikisi birbirine

zaten ikisinin arası yol boşsa veya metrobüsle 15 dakika kadar sürmekte

Seçim bi yerden sonra size bağlı tabi ancak bence istanbulda oturulacak 3-5 semt kaldı

ataköy bu arada binalar oldukça eski olup kiralar yüksektir ondan bence pek tercihe almazdım ben,bidaha mesala ataköy gece vakti hoş değil fazla ıssız oluyor

yeşilköy zaten kira bakımından konuşmuyorum 1300-1400 e 20+ bakımsızlara fazla bence

evet hocam koca istanbulda biz de oturacak düzgün muhit bulamadık. anadolu yakasında güzel yerler var gördüğüm kadarıyla ama havalimanına uzaklığı yüzünden uzaktan bakabildik sadece.

bakırköy kalabalık da olsa mahalle olarak güzel his uyandırdı bende, akşam çıkıp bi kahve içilecek veya takılacak mekanlar fln da çok sayıda gördüm, bunlar da kıstas aslında bizim için

gece vakti mahallenin nasıl olduğu da önemli zira hanım kabin memuru olduğundan tuhaf saatlerde uçuşa gidebilir, uçuştan gelebilir. o sebeple gece ıssızlığı fln ikirciklendirebilir beni cidden. zira başlangıçta araba olmayacak ve taksiyle gidip gelecek en iyi ihtimalle. gerçi her halükarda ben olurum yanında muhtemelen ama belli mi olur şehir dışına çıkarım fln

peki bişey daha sorcam hocam, binalar nasıldır floryada. yeni binalar varsa aldğı kirayı hak edecek, içimiz daha rahat olur bir de ben pek bilmiyorum ama çok büyük bi yer midir? şu tarafları daha güzel, bu taraflarda 8den sonra market bulamazsın gibi bir olay var mıdır?

@alicnouma bakırköy de sosyal olarak çekti bizi yukarıda dediğim gibi. yeni bina olması hoşumuza gider ama bahsettiğiniz 1+1ler midir acaba. yine de bir 2+1 olsun 80-90 metrekaresi fln olsun istiyoruz bi yandan da.

çok şımarık bi çiftmişiz biz meğer diyorum şimdi yazdıklarıma bakınca da

bu arada hepinize yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. bu ev konusunda da çok zorlanıyorum gerçekten. o kadar çok artı eksi giriyor ki işin içine kafayı yedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mandater

@WISDOM orası için deprem riski yüksek diyorlar hocam ama ben de niyeyse bi sıcak bakıyorum daha önce gittim sessiz sakin yerlerdi hep.

@Stan Marsh küçükçekmece hiç düşünmemiştik şimdiye kadar, oraya da bakabilirim. gerçi metrobüsten önce metroya yakınlık daha önemli diyoruz
    şimdilik. evler fln yeniyse hanımı kanıdrabilirim ama

@cago135 valla değecekse rakamı yükseltebiliriz ama önceliğimiz biraz da ekonomik (1300ün nesi ekonomikse ) olması. ama ev görmeye çıktığımızda bir hafta sonu da buraya bakabiliriz tavsiye ediyorsunuz madem

@antalya7 büyüksün hocam saygılarımı sunuyorum

neden?

• Florya iyidir.

• aksam editlerim

• mandater kullanıcısına yanıt
    Küçükcekmece sakin yerdir kucuklugum orda geçti bilirim metrobus duraklarina da yakındır.

• Bağcılar.

• meslekleriniz ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Bağcılar.
    Anadolu yakası için Maltepe'den Kadıköy'e kadar tüm sahil kesimleri diyebilirim.
  • Lan bu istanbulda ne var anlamadım. Tecavüz desen var gasp desen var. Cinayet desen her gün var. Barzo da var. Daha ne diye o ilde yaşıyorsunuz anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Lan bu istanbulda ne var anlamadım. Tecavüz desen var gasp desen var. Cinayet desen her gün var. Barzo da var. Daha ne diye o ilde yaşıyorsunuz anlamıyorum.

İş imkani

• quote:

Orijinalden alıntı: necroph

quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Lan bu istanbulda ne var anlamadım. Tecavüz desen var gasp desen var. Cinayet desen her gün var. Barzo da var. Daha ne diye o ilde yaşıyorsunuz anlamıyorum.

İş imkani

İş heryerde var. Yeterki rahat güvenilir bi yerde yaşa. İstanbul un nüfus yüzünden çok sorunu var. Ama siz bilirsiniz.

• Beylikdüzüne gelin yarın çocuk falan yaparsanız istanbulda yaşanacak 2-3 yerden biri

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.